ΕΛΟΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ | Σούπερ Μάρκετ Ελομας Προσφορές Φυλλαδίου Εβδομάδας Ημέρας

ΕΛΟΜΑΣ Προσφορές ΕΛΟΜΑΣ  – ΕΛΟΜΑΣ Φυλλάδιο με Όλες τις προσφορές ελομας φυλλαδίου.ελομας προσφορες – ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΑΔΙΟ – Εβδομαδιαίες Προσφορές Ελομασ – Τρέχουσες Προσφορές ΕΛΟΜΑΣ – Τρέχον Φυλλάδιο ελομας – Προσφορές Κρητικός, Φυλλάδιο Προσφορών Ελομας –  Προσφορές Ελομάς Εβδομάδας :

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Το φυλλάδιο ελομάς ισχύει Από 20/09/2018 Έως 22/09/2018 – Nέο ΕΛΟΜΑΣ Φυλλάδιο Εβδομάδας

Ανανεώθηκε το Φυλλάδιο Ελομάς - 20-09-2018

Προσφορές ΕΛΟΜΑΣ– Δείτε τις προσφορές και τις εκπτώσεις από τα Super Market ELOMAS παρακάτω:

elomas-prosfores-fylladio-super-market-elomas-2018-kritikos-ellinika-market-prosfores

Προσφορές ΕΛΟΜΑΣ – Super Market ελομας Φυλλάδιο Προσφορών Εβδομάδας

ΦΥΛΛΑΔΙΟ Ελομας από Δευτέρα με τις εβδομαδιαίες προσφορές και τις προσφορές ημέρας ελομάς και τις Εκπτώσεις από το Φυλλάδιο Εβδομάδας:
ισχύει από Δευτέρα 17/09/2018 έως  Σαββατο 22/09/2018

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΑΓΟΡΕΣ ONLINE
Κάντε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μέσω ίντερνετ από τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο kritikos-easy.gr

kritikos-super-market-agores-online-psonia-super-market-online--

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ONLINE

Δείτε τις προσφορέσ Ελομάσ για την περίοδο:

ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ έως 20/09/2018 ισχύουν οι εξής προσφορές ELOMAS:

fylladio-prosforon-evdomadas-hmeras-3hmeroy-fylladia-bannerf

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΕΛΟΜΑΣ Προσφορές Εβδομάδας:

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-elomas-prosfores-ELVIVE_EXCELLENCE

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-elomas-prosfores-IVI ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-elomas-prosfores-SERENETA_AMARETTI_KOUKOU_ROUKOU

 

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-elomas-prosfores-SOFTEX ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-elomas-prosfores-TENA_PANTSLADY

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/09/2018

Προσφορές Ελομάς Φυλλαδίου σε: Προσφορά ΛΕΝΟΡ, ΑΡΙΕΛ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-εβδομαδας-elomas-ARIEL

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-εβδομαδας-elomas-LENOR

 

ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-εβδομαδας-elomas-OLYMPOS ελομασ-προσφορεσ-φυλλαδιο-εβδομαδας-elomas-YFANTIS

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ONLINE:

 

 

 

ab-basilopoulos-click-2-shop-online-agores-ab-basilopoylos-eshop

προσφορες ελομας πεμπτη εως σαββατο – ελομασ –

προσφορες ελομας φυλλαδιο προσφορών

Οι προσφορές ΕΛΟΜΑΣ φυλλάδιο ανανεώνονται κάθε εβδομάδα σε αυτό το άρθρο.

 

hotdeals-deite-ola-ta-fylladia-super-market-

 

ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ:  ο Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ

O ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη του Ελληνικού λιανεμπορίου S/Μ, γεγονός που αποτελεί εγγύηση απέναντι στην επέκταση των πολυεθνικών, κάτι που είναι ελπιδοφόρο για την Ελληνική Οικονομία και εγγύηση ποιότητας και χαμηλών τιμών για τον Έλληνα καταναλωτή.
Η δημιουργία αυτής της νέας δύναμης ΕΛΟΜΑΣ στο χώρο του λιανεμπορίου είχε τους εξής στόχους:

  • Να δημιουργήσει ένα αμυντικό μηχανισμό απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες ώστε να καταστεί δυνατή η επιβίωση των μελών του.
  • Να διαδραματίσει έναν ενεργητικό ρόλο στις εξελίξεις του λιανεμπορίου.
  • Να στηρίξει την Ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή.
  • Να δώσει μια νέα προοπτική στα Μέλη μέσα από καλύτερη οργάνωση, δομές, συστήματα, διαδικασίες και εκπαίδευση

ΕΛΟΜΑΣ προσφορές. Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Online «Αχτύπητες Προσφορές» στα Super Market μέλη της Elomas – Καθε εβδομάδα νέες αχτύπητες προσφορές. Ο ΕΛΟΜΑΣ δίπλα σε κάθε οικογένεια. – ΕΛΟΜΑΣ αχτύπητες και τηλεοπτικές προσφορές εβδομάδας και τριημέρου. Φυλλάδιο προσφορών και προϊόντων (ιδιωτικής ετικέτας, economy, quality line.

Τα σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ που ανήκουν στην αλυσίδα:

Σήμερα ο ΕΛΟΜΑΣ αριθμεί 35 μέλη – Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ. Με 540 καταστήματα, σε κάθε γωνιά της χώρας, εξυπηρετεί εκατομμύρια καταναλωτές, στηρίζοντας στην πράξη κάθε τοπική οικονομία όπου δραστηριοποιείτε. Μερικά από τα μέλη του ομίλου είναι τα σούπερ μάρκετ:

  •  ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Market – Prosfores Kritikos – Κρητικός Προσφορές Σούπερ Μάρκετ – www.kritikos-easy.gr – KRITIKOS EASY –
  • SYNKA, BAZAAR, ΑΦΡΟΔΙΤΗ Σούπερ Μάρκετ,
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ  Προσφορές – Ellinika Market
  • ΑΣΤΕΡΑΣ, ΧΑΡΑ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και άλλα.

Υπό την ομπρέλα του ΕΛΟΜΑΣ
Η Κρητικός, είναι μέλος του ομίλου αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ΕΛΟΜΑΣ, ο οποίος λειτουργεί υπό τη μορφή ομπρέλας με 35 επιχειρήσεις μέλη. Αυτή τη στιγμή με βάση τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάζει η ΑΝΕΔΗΚ, αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη μεταξύ των επιχειρήσεων ΕΛΟΜΑΣ βάσει τζίρου, ενώ ακολουθούν η SYNKA super market, με πρόεδρο τον Απόστολο Αλεξάκη, η BAZAAR του Δήμου Βερούκα, η Προμηθευτική με πρόεδρο τον Αντώνη Κωνσταντογιάννη και η Ελληνικά Market του Γιάννη Πηλίδη.

O ΕΛΟΜΑΣ ξεκίνησε το 1994 ως μία πρωτοβουλία και όραμα του Νίκου Σκουλά για την δημιουργία ενός καθαρά Ελληνικού Ομίλου στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Στα πρώτα της βήματα, πέντε (5) μεσαίου μεγέθους Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ ενώθηκαν δημιουργώντας μία εμπορική στρατηγική συμμαχία.

Από το 1994 έως σήμερα, σταδιακά ο όμιλος ΕΛΟΜΑΣ εξελισσόταν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει στον χώρο των super markets.

Νέα μέλη εισέρχονταν στην «συμμαχία λιανικού εμπορίου», σε αυτή την σύγχρονη μορφή συνεταιρισμού λιανικού εμπορίου, με κύριο στόχο της κάθε μίας εταιρείας αλλά και του ομίλου η θωράκιση από τον ανταγωνισμό των άλλων γνωστών μεγάλων αλυσίδων super markets.

Η φιλοσοφία του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ είναι συνεταιριστικής μορφής (όχι βέβαια όπως λανθασμένα κακοποιήθηκε ο όρος την δεκαετία του 80-90) που προσπαθεί να στηρίξει την Ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή.

Θωρακίζοντας τις επιμέρους περιφερειακές αλυσίδες μέλη της, τις αλυσίδες Mini Super Market, τα σύγχρονα παντοπωλεία της γειτονιάς έμμεσα στηρίζει την Ελληνική οικονομία και τον Έλληνα παραγωγό.

ΕΛΟΜΑΣ – Καταστήματα και μέλη
Η πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε το 1994 οδήγησε σήμερα (2017) να ανήκουν στον ΕΛΟΜΑΣ 30 μέλη, τριάντα πέντε δηλαδή Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ με ένα συνολικό δίκτυο καταστημάτων πάνω από 600 καθιστώσταν τον ως τον μεγαλύτερο Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ.

Τα 635 περίπου καταστήματα της Αλυσίδας ΕΛΟΜΑΣ (δείτε παρακάτω αναλυτικά τα μέλη της) εκτείνονται σε κάθε γωνία της Ελληνικής επικράτειας, από την Θράκη έως την Κρήτη και από την Ήπειρο έως τα Δωδεκάννησα, εξυπηρετώντας εκαταμμύρια καταναλωτές και οικογένειες.

Προιόντα λιανικής Elomas super market
Στα ράφια των super market των επιμέρους αλυσίδων που απαρτίζουν τον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ θα βρείτε προσφορές για όλα τα είδη σούπερ μάρκετ, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κρέατα και ψάρια. Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και ότι άλλο χρειάζεται σήμερα το νοικοκυριό.

Με κεντρικά φυλλάδια ελομάς, που εκδίδονται σχεδόν κάθε μήνα προβάλλονται συμφέρουσες αγορές. Οι προσφορές – φυλλάδια κυκλοφορούν και σε όλα τα καταστήματά του Ομίλου.

Ο όμιλος δίνει έμφαση στην στήριξη της Ελληνικής παραγωγής και του Έλληνα παραγωγού με την προώθηση και τις προσφορές Ελληνικών προϊόντων.

Αλυσίδες super market μέλη του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ:

ΣΥΝΚΑ
BAZAAR
ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΑΤΟ
ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ
ΒΙΔΑΛΗΣ
ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΠΑΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΓΕΓΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΕΡΙΜΝΑ
ΞΕΝΟΣ
ΤΕΡΖΗΣ
ΜΟΥΡΓΗ
ΧΑΡΑ
ΣΠΑΚ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΒΕΡΓΙΝΗΣ
ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ
Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε. ΕΠΙΛΟΓΗ
Γ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
KOSMO PLUS

ELOMAS FYLLADIO – ELOMAS PROSFORES – ΕΛΟΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – ΕΛΟΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ελομασ φυλλάδιο εβδομαδασ – ελομας προσφορες εβδομαδας – ελομας κυριακη ανοιχτα

»
9.8 Συνολικό Σκορ
ΕΛΟΜΑΣ Προσφορές | ELOMAS Prosfores 2018 | Φυλλάδιο Προσφορες ΕΛΟΜΑΣ

Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ - Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ο Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ - ελομας μεγάλη εβδομάδα - ελομας προσφορες - Προσφορές Ελομας - Elomas Φυλλάδιο - ΕΛΟΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Δείτε τις προσφορές και τις εκπτώσεις από τα Σούπερ Μάρκετ Ελομάς. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Market - Prosfores Kritikos - Κρητικός Προσφορές Σούπερ Μάρκετ - Ελληνικά Μάρκετ - Αφροδίτη - SYNKA - BAZAAR Fylladio Elomas - Σούπερ Μάρκετ Ελομάσ : ΑΣΤΕΡΑΣ, ΧΑΡΑ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΟΜΑΣ Προσφορές Φυλλάδιο | Super Market ELOMAS Fylladio Prosfores 2018 Προσφορές ΕΛΟΜΑΣ Φυλλάδιο Εβδομάδας

Ποικιλία
9.5
Τιμές
10
Προσφορές Ελομας
10
PROS
  • Προσφορές Ελομας
  • Elomas Φυλλάδιο
User Rating: 4.93 (28 ψήφοι)

Tags:

Πείτε μας την γνώμη σας

Αφήστε το μήνυμά σας

Login/Register access is temporary disabled