Vodafone Social Pass Δωρεάν | Social Pass FACEBOOK – INSTAGRAM – TWITTER FREE | Δώρα Vodafone 2018

ΔΩΡΟ

Vodafone Social Pass Δώρεαν // Vodafone Δωρεάν Social Media 2018
Το Vodafone Social Pass ΔΩΡΕΑΝ για Facebook, Twitter και Instagram κα για όλο τον Μάρτιο 2018. Ενεργοποιήστε το δωρεάν Vodafone Social Pass της Vodafone με ένα απλό μήνυμα όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Τη δωρεάν πρόσβαση στα SOCIAL MEDIA με το SOCIAL PASS από την Vodafone την ενεργοποιείτε στέλνοντας:

  • Σ στο 1339  

*Το δωρεάν Vodafone Social Pass ισχύει έως 1 Απριλίου 2018.

Μόλις ενεργοποιηθεί το δώρο σας θα λάβετε το μήνυμα:

TO ΔΩPO ΣAΣ MOΛIΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE! ME TO VODAFONE SOCIAL PASS MΠOPEITE NA ΣEPΦAPETE, XΩPIΣ NA TO ΣKEΦTEΣTE, ΣTIΣ EΦAPMOΓEΣ FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER, PINTEREST, LINKEDIN, SNAPCHAT, TUMBLR, AΠO TΩPA EΩΣ KAI THN 1/04. IΣXYEI ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ 2GB. TO ΔΩPO ΣAΣ IΣXYEI ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔOΣ KAI ΔEN MOIPAZETAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ.

[wpsm_recent_posts number_posts=”5″]

Διευκρινίσεις προσφοράς Vodafone

Οι προσφορές ισχύουν για δωρεάν χρήση έως τις 1 Απριλίου 2018.

VODAFONE SOCIAL PASS – Δωρεάν Πρόσβαση σε Facebook, Twitter, Instagram από την Vodafone με το Δωρεάν Social Pass για όλο τον Μάρτιο 2018.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ SOCIAL PASS VODAFONE:

Όροι & προϋποθέσεις Vodafone Social Pass
Οι παρόντες όροι συνοδεύουν την αίτηση του συνδρομητή Συμβολαίου, Καρτοκινητής & Καρτοπρογράμματος που επιθυμεί να κάνει χρήση του «Vodafone Social Pass». Το πακέτο «Vodafone Social Pass» (εφεξής το «πακέτο») είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (εφεξής «VODAFONE»).

Η χρήση του πακέτου προϋποθέτει την αποδοχή των Γενικών Όρων παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (θα τους βρείτε εδώ) ή των Όρων παροχής προπληρωμένων ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών (θα τους βρείτε εδώ) αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ
Το πακέτο παρέχει από την ενεργοποίηση του, 2GB δεδομένων για τη χρήση, μέσω της σύνδεσης του συνδρομητή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE, σε υπηρεσίες/εφαρμογές που κατά βάση λειτουργούν ως εικονικές διαδικτυακές κοινότητες επιτρέποντας στα μέλη τους να επικοινωνούν μεταξύ τους και των οποίων ο κύριος σκοπός, κατά την αντίληψη του μέσου καταναλωτή, είναι να κοινοποιούν γεγονότα, απόψεις και στιγμές σε συγκεκριμένα εικονικά κοινωνικά σύνολα. Αναλυτικά οι υπηρεσίες/εφαρμογές που έχουν ενταχθεί στο πακέτο είναι: το Facebook (εξαιρείται το Facebook messenger καθώς αποτελεί μέρος του «Vodafone Chat Pass»), το Instagram, το Snapchat, το Twitter, το LinkedIn και το Tumblr.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΗΣ
Για τη χρήση του πακέτου απαιτείται η ρύθμιση της συσκευής για πρόσβαση στο Ιnternet. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν έχει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για πρόσβαση στο Internet από το κινητό του, μπορεί να καλέσει δωρεάν ή να στείλει κενό μήνυμα στο 1392 και θα λάβει τις ρυθμίσεις στη συσκευή του.

Η χρήση του πακέτου δεν ισχύει όταν η κίνηση πραγματοποιείται μέσω Εικονικού ιδιωτικού δικτύου -Virtual Private Network («VPN»).

Το πακέτοδεν ισχύει για χρήση από κάρτα SIM Δεδομένων Vodafone Mobile Broadband ή για χρήση μέσα από την υπηρεσία της VODAFONE Internet 4 Sharing από άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές όπως Tablet ή laptop.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ
(α) Οι συνδρομητές Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
  • Καλώντας δωρεάν το 1252,
  • Μέσα από το Vodafone.gr ή το My Vodafone App
  • Σε ένα κατάστημα VODAFONE
  • Στέλνοντας δωρεάν SMS με τον εκάστοτε κωδικό ενεργοποίησης στο 1252.
    Ειδικά για την περίπτωση συνδρομητών Καρτοκινητής που επιλέξουν αυτόματη αγορά με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και άνω, το αντίστοιχο μηνιαίο τέλος θα αφαιρείται από το υπόλοιπο τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτόματης αγοράς:
  • Καλώντας δωρεάν το 1252, ή
  • Μέσα από το MY Vodafone app ή το VodafoneCU.gr
    Σ’ αυτήν την περίπτωση, οι παροχές του τυχόν ενεργοποιημένου και εν ισχύ πακέτου θα παραμείνουν διαθέσιμες έως τη λήξη του πακέτου.

Για συνδρομητές Καρτοπρογράμματος το πακέτο μπορεί να χρεωθεί στον επόμενο λογαριασμό ή με αφαίρεση από το χρηματικό υπόλοιπό τους.

Για συνδρομητές Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος που έχουν επιλέξει επιπλέον πακέτα να ανανεώνονται αυτόματα σε κάθε ανανέωση των 10€ και άνω, η προτεραιότητα στην ενεργοποίηση ορίζεται με την ακόλουθη σειρά: πακέτα ομιλίας, πακέτα Internet και πακέτο «Vodafone Social Pass».

(β) Οι συνδρομητές Συμβολαίου μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο με χρέωση στον λογαριασμό τους με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Μέσα από το Vodafone.gr ή το My Vodafone App
Σε ένα κατάστημα VODAFONE
Καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13830 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος χρήσης του συνδρομητή)

(γ) Σε περίπτωση αιτήματος του συνδρομητή για την αλλαγή προγράμματος χρήσης της σύνδεσής του ή για την απενεργοποίηση του πακέτου, τυχόν υπολειπόμενα ΜΒ χάνονται.

(δ) Για τη χρήση υπηρεσιών/εφαρμογών χωρίς την κατανάλωση των διαθέσιμων MB του βασικού προγράμματος του συνδρομητή ή άλλων ενεργοποιημένων πακέτων Internet, είναι εφικτή η ενεργοποίηση των πακέτων «Vodafone Pass» για «Video» και «Chat» σύμφωνα με τους όρους χρήσης του κάθε πακέτου.

 

 

10 Συνολικό Σκορ
Vodafone SOCIAL PASS ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον Μάρτιο 2018 | Δώρα Προσφορές 2018 |

Vodafone SOCIAL PASS ΔΩΡΕΑΝ - Για όλο τον Μάρτιο 2018 δωρεάν πρόσβαση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) από την Vodafone που δίνει δωρεάν το Social Pass.

Bonus
10
GB
9
PROS
  • Social Pass Free
User Rating: 5 (5 ψήφοι)

Recent Posts

Τζόκερ Κλήρωση 16/05/2024 ΟΠΑΠ | Αποτελέσματα ΤΖΟΚΕΡ Σήμερα

Τζόκερ 16/05/2024. Δες αν κέρδισες στο Τζόκερ. Αποτελέσματα Κλήρωση Tzoker 16 Μαίου 2024. Αποτελέσματα Σήμερα. Κλήρωση Τζοκερ…

16 ώρες πριν

ΑΒ Βασιλόπουλος Φυλλάδιο ως 22/05/2024 | ΑΒ Προσφορές

ΑΒ Βασιλόπουλος Φυλλάδιο. Προσφορές ΑΒ Μάιος 2024 με ισχύ έως 22/05/2024 στα σούπερ μάρκετ. ΑΒ Φυλλαδιο…

16 ώρες πριν

LIDL Φυλλάδιο έως 22/05/2024 | Προσφορές Εβδομάδας

LIDL Φυλλάδιο με Προσφορές Λιντλ Εβδομάδας έως 22 Μαίου 2024. Lidl Φυλλάδιο Προσφορών. Σούπερ Μάρκετ…

16 ώρες πριν

BrandsGalaxy Εκπτώσεις και Προσφορές έως 95% | Ρούχα – Παπούτσια brandsgalaxygr

BrandsGalaxy Προσφορές και Brands Galaxy Outlet - Εκπτώσεις Μάιος 2024: BrandsGalaxy - Mπραντ Γκαλαξι Εκπτώσεις…

16 ώρες πριν

Cosmos Sport Προσφορές με Εκπτώσεις έως 70% | Αθλητικά Ρούχα και Παπούτσια

Cosmos Sport προσφορές Μάιος 2024 με εκπτώσεις έως 50% σε κορυφαία Brands. Εκπτώσεις Cosmossport σε…

16 ώρες πριν

Attica Προσφορές Μάιος – Attica Beauty Εκπτώσεις -50%

Attica Προσφορές Ρούχα 2024 + Attica Beauty - Εκπτώσεις ATTICA Μάιος 2024.  Στο eshop του…

17 ώρες πριν