ΦοροΛοταρία Taxisnet Απρίλιος 2024 | Πως βλέπω αν κέρδισα Λοταρία ΑΑΔΕ Κλήρωση

Σκορ+498
Λοταρία AΑΔΕ
Σκορ+498
Λοταρία AΑΔΕ


nike-prosfores-2024-mini-banner





Φορολοταρια 2024 Taxisnet. Λοταρία Απριλίου 2024 – Πως βλέπω αν κέρδισα στην φορολοταρία; Πότε μπαίνουν τα χρήματα; 

ΑΑΔΕ Λοταρία Ονόματα. Κλήρωση Λοταρίας Αποδείξεων 2024. 

Gsis – Taxisnet Λοταρία Αποδείξεων για τις Συναλλαγές του 2024.

 

aade-klirwsh-apodeikseis-2020-forolotaria-kliroseis-taxisnet-lottery-apotelesmata-klhrwsh-apodeikseis-2020

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ – ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ – ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ 2024

ΑΑΔΕ Λοταρία Απρίλιος 2024 – ΑΑΔΕ Λοταρία taxisnet
Φορολοταρία ΑΑΔΕ – Κλήρωση Εφορίας.

 

Η κλήρωση αποδείξεων πραγματοποιείται κάθε μήνα από την ΑΑΔΕ. Λοταρία taxisnet:  Φορολοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών σε συνεργασία με την Α.Α.Δ.Ε, όπου θα κάθε  φορολογούμενος / τυχερός λαμβάνει έως 50.000 ευρώ. Τελευταία κλήρωση της ΑΑΔΕ.

Update - 26-03-2024Αποτελέσματα της κλήρωσης αποδείξεων – ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ Απριλίου 2024 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΑΔΕ

Στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet, καταχωρούνται οι λαχνοί οι οποίοι αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές για τον Απρίλιο 2024 , και με βάση τους οποίους θα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ. Η μεγάλη λοταρία αποδείξεων της εφορίας μοιράζει από 1.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για το 2024.

Στην κληρωτίδα μπαίνουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι.

  ΑΑΔΕ κλήρωση αποδείξεων – Φορολοταρία ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 

Hotdeals.gr

 

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

 • Με συναλλαγές έως 100 ευρώ θα δίνεται στον φορολογούμενο, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ άρα 100 λαχνοί.
 • Για επιπλέον συναλλαγές μέχρι 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ.
 • Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ.
 • Για συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης τα βρίσκουμε στο TAXISnet, όπου θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και στην ένδειξη «Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί».

Με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους τυχερούς.

Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω email που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ Απρίλιος 2024 – Δες αν κέρδισες:

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης αποδείξεων:

 Πατήστε εδώ για να δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία ΑΑΔΕ – κλήρωση αποδείξεων 2024 

Hotdeals.gr

Φορολοταρία πως βλέπω αν κέρδισα;

Πατώντας παρακάτω μπορείτε να κάνετε Είσοδο στη φορολοταρία του Taxis και στην συνέχεια στην ενότητα  “Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί” επιλέγετε “Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί” για να δείτε εάν κερδίσατε:

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ 2024

ΑΑΔΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ 2024

ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ TAXISNET

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κληρώσεων της φορολοταρίας 2024:

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ – ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ – ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ:

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν για τις κληρώσεις αποδείξεων του 2024.

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ 2024 – Λοταρία Gov ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ Taxisnet:

 

 

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ Απριλίου 2024

ΑΑΔΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ 2024

ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ TAXISNET

 

Η πληρωμή των τυχερών έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στο δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στις σημερινές κληρώσεις και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, ειδοποιήθηκαν ήδη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μήνυμα στο λογαριασμό τους.

Φορολοταρια Gsis – Taxisnet – ααδε κληρωση αποδείξεων 2024 – ααδε λοταρια taxisnet.

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ 2024 – ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ

Πότε μπαίνουν τα χρήματα;

Όσοι τυχεροί κερδίσουν το ποσό 1.000 ευρώ θα λάβουν και ειδοποιητήριο μήνυμα στο Taxisnet και συγκεκριμένα στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση. Για να δείτε πότε μπαίνουν τα χρήματα θα πρέπει να ελέγξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά από μερικές εργάσιμες ημέρες.

Οι νικητές στην λοταρία ταχισνετ θα έχουν προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό όπου θέλόυν να κατατεθεί το χρηματικό ποσό. Στον λογαριασμό είναι απαραίτητο να εμφανίζεται ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Κλήρωση Αποδείξεων

‘Eκπτωση έως 5.000 ευρώ στο φορολογητέο εισόδημα για αυτούς που θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές με συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, μεγάλη αύξηση των κερδών από τη φορολοταρία και ιατρικές αποδείξεις που θα μετρούν επι 2 για την κάλυψη του 30% του εισοδήματος, είναι οι κύριες φορολογικές αλλαγές που σχετίζονται με τις e-αποδείξεις και θα αρχίζουν να εφαρμόζονται το 2024.

Οι στόχοι του υπ. Οικονομικών είναι: πρώτον να προσφέρουν κίνητρα και μπόνους στους συναλλασόμενους ώστε να χρησιμοποιούν περισσότερο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και δεύτερον να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή και οι επαγγελματικοί κλάδοι το επιχειρούν.

Ειδικότερα, από το 2024 θα δίνεται έκπτωση έως 5000 ευρώ στο φορολογητέο εισόδημα, σε όσους κάνουν συναλλαγές ηλεκτρονικά με τους επαγγελματικούς κλάδους εκείνου οι οποίοι κατατάσσονται στην “κόκκινη ζώνη” του ΥΠ.ΟΙΚ. , σχετικά με τη φοροδιαφυγή. Στη λίστα αυτών των επαγγελματιών υπάρχουν: οι δικηγόροι, οι αρχιτέκτονες, οι ψυκτικοί, τα γραφεία τελετών, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι ελαιοχρωματιστές,  οι υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και νοσηλείας, υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, υπηρεσίες συμβουλευτικής, φωτογράφοι, οικοδομικές εργασίες, παιδικής φροντίδας, λιμουζίνες και ταξί, καθαριστήρια, υπηρεσίες ενοικίασης σκαφών αναψυχής καθώς και γυμναστήρια και σχολές χορού.

Επίσης τα ιατρικά έξοδα που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο, πλην της νοσηλείας σε νοσοκομεία και της αγοράς φαρμάκων, θα λογίζονται στο διπλάσιο ποσό, σε σχέση με τώρα, αναφορικά με την κάλυψη του 30% του ετήσιου πραγματικού εισοδήματος από ηλεκτρονικές δαπάνες.

Νέα φορολοταρία 2024 με βραβεία έως 50.000 ευρώ

Σχετικά με τη φορολοταρία 2024, από τον Φεβρουάριο 2024 αυξάνονται τα ποσά που για τους νικητές, ενώ αλλάζει και το πλαίσιο λειτουργίας. Τα βραβεία της φορολοταρίας 2024 θα ανέρχονται κλιμακωτά έως και τις 50.000€, ενώ τα Χριστούγεννα το ποσό που θα κληρώνει θα είναι έως και 100.000€ .

Αναλυτικότερα, τα πλάνα που θα εφαρμοστούν από τον ΦΕβρουάριο και στο εξής, κάθε μήνα:

 • 500 φορολογούμενοι θα κερδίζουν από 1000€.
 • 70 τυχεροί θα κερδίζουν από 5.000€.
 • 5 φορολογούμενοι θα κερδίζουν από 20.000€.
 • 1 υπερτυχερός θα κερδίζει 50.000€.
 • Η κλήρωση του Δεκεμβρίου κάθε έτους, θα δίνει σε έναν υπερτυχερό το ποσό των 100,000 €.
 • Επισης, αλλάζει και η βαρύτητα των αποδείξεων-λαχνών στην φορολοταρία. Αυτό σημαίνει πως οι φορολογούμενοι που συγκεντρώνουν αποδείξεις αξίας στο 40% του εισοδήματός τους θα έχουν περισσότερους λαχνούς σε σχέση με τον φορολογούμενο που συγκέντρωσε αποδείξεις μέχρι το 30% του εισοδήματός του.

 

 Φορολοταρια – ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ – ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ

(λοταρια εφοριας – ταχισνετ λοταρια ονόματα – lotaria taxisnet – ΑΑΔΕ Λοταρία – Κλήρωση Αποδείξεων  – Φορολοταρία 2024.)

Πως βλέπω εάν κέρδισα στην φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ το 2024: 

 • Εισάγετε τα στοιχεία που έχετε για το Gsis-Taxisnet
 • Πατήστε Εκτύπωση κάτω στο Συνναλαγές Λαχνοί για να σας ανοίξει τους λαχνούς σας και αν κερδίσατε.

Δείτε παρακάτω στο άρθρο πληροφορίες σχετικά με την λοταρία και τι πρέπει να κάνετε.

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ TAXISNET

 

Στην κλήρωση αποδείξεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (AADE.gr) μπαίνουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος του προηγούμενου μήνα από την κλήρωση στο www.aade.gr.

Εάν αναρωτιέστε πότε μπαίνουν τα χρήματα της φορολοταρίας σε περίπτωση που είστε ένας από τους τυχερούς της κλήρωσης, στους 1.000 τυχερούς της κλήρωσης το ποσό των 1.000 ευρώ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς σύντομα σε λίγες μέρες στον λογαριασμό IBAN που έχετε δηλώσει στο Taxis.

Κάθε ΑΦΜ συμμετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκέντρωσε.

 • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
 • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
 • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
 • Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
 • Κρυπτοτεχνολογία εξασφαλίζει πως κανείς δεν μπορεί να hackarει τη φορο λοταρία του taxisnet.

Οι φορολογούμενοι είναι δυνατό να ενημερωθούν για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.aade.gr Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Μετά την κλήρωση θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τους νικητές της φορολοταρίας-κλήρωσης.

ΑΑΔΕ Λοταρία – Φορολοταρία 2024

 

klirosh-apodeikseis-eforia-aade-taxisnet-forolotaria-1000eyrw-gsis-dekembrios-2017-apotelesmata-klhrwshs

 

Πως θα δηλώσετε τον λογαριασμό σας για να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας εάν κερδίσατε;

Η δήλωση του λογαριασμού γίνεται στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet. Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της  προθεσμίας των 3 μηνών, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κοκ δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κοκ αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Στο Taxisnet μπορείτε να καταχώρησετε τον τραπεζικό λογαριασμό ως εξής:
– Με τους κωδικούς Taxisnet, από την σελίδα www.aade.gr της ΑΑΔΕ, μπαίνετε στην εφαρμογή της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης και πηγαίνετε στην καρτέλα «Ο λογαριασμός μου».
– Στο μενού αριστερά, επιλέγετε «Δήλωση Λογαριασμού – IBAN» όπου στο αντίστοιχο πεδίο καταχωρείτε τον IBAN του λογαριασμού που επιθυμείτε σε μορφή GRxxxxxxxxxxxxxxx.
– Επιλέγοντας Αναζήτηση στο πεδίο Αρχείο, σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφορτώσετε αρχεία (π.χ. φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου καταθέσεων) τα οποία αποδεικνύουν τον κύριο δικαιούχο του δηλωθέντα λογαριασμού.

tsekarate-ta-hot-deals-simera-1200x300-banner-

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη λοταρία αποδείξεων (ΑΑΔΕ Λοταρία Taxisnet)

ααδε-λοταρια-κληρωση-αποδειξεων-φορολοταρια-taxisnet-forolotaria-aade-klirwsh-apodeikseon-ioylios-2018-apotelesmata-klhrwshs-apodeikseon-lottaria-eforias-26-ioylioy-2018

1. Ποιος φορέας είναι αρμόδιος για τη διενέργεια των κληρώσεων αποδείξεων;

Αρμόδιος φορέας για τη διενέργεια των δημοσίων κληρώσεων και της Λοταρίας ΑΑΔΕ Taxisnet είναι η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα.

2. Ποιοι συμμετέχουν στις κληρώσεις εφοριάς;

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

3. Με ποιο τρόπο συμμετέχω στο Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων της Λοταρίας ΑΑΔΕ (Λοταρία Αποδείξεων);

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

4. Πως γνωστοποιώ τις ηλεκτρονικές μου συναλλαγές για να συμμετάσχω στην λοταρία Taxisnet;

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Η ΔΗΛΕΔ συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς.

5. Πως προσδιορίζεται το πλήθος των λαχνών μου που συμμετέχουν στην κλήρωση – ΑΑΔΕ Λοταρία;

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά λοταρία ΑΑΔΕ, ως εξής:
– Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
– Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
– Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
– Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.
Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

6. Πώς ενημερώνομαι για τους λαχνούς που εξασφάλισα σε κάθε κλήρωση;

Επισκέπτεσθε τη σχετική εφαρμογή (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ) στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, με χρήση των προσωπικών κωδικών σας πρόσβασης στο TAXISnet.

7. Πόσοι λαχνοί κληρώνονται ανά κλήρωση – λοταρία αποδείξεων;

Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) τυχεροί λαχνοί και χίλιοι (1.000) αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ό.

 8. Πόσοι από τους λαχνούς μου μπορούν να κερδίσουν σε κάθε λοταρία αποδείξεων;

Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κοκ από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

9. Ποιο είναι το έπαθλο στην κλήρωση αποδείξεων;

Οι τυχεροί του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων επιβραβεύονται με χρηματικά ή σε είδος έπαθλα. Στην περίπτωση των χρηματικών επάθλων κάθε δικαιούχος κερδίζει χίλια ευρώ.

10. Πώς ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα της κλήρωσης (aade gr);

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ. Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.

Δείτε εδώ αν κερδίσατε στην κλήρωση αποδείξεων - Φορολοταρία 2024 Taxisnet

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΑΑΔΕ ΛΟΤΑΡΙΑ TAXISNET

11. Πώς θα δηλώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό;

Σε περίπτωση που κερδίσετε για πρώτη φορά ή κερδίσετε και δεν έχετε δηλώσει σε κάποια προγενέστερη κλήρωση τραπεζικό λογαριασμό, θα σας δοθεί προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet, προκειμένου να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο.  Στον λογαριασμό απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.
Η δήλωση του λογαριασμού γίνεται στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. ΑΑΔΕ
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κοκ δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κοκ αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

12. Πώς παραλαμβάνω το έπαθλο της φορολοταρίας σε περίπτωση που περιλαμβάνομαι στους τυχερούς;

Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.
Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

13. Έχω το δικαίωμα να εξαιρεθώ από το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων της ΑΑΔΕ;

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε, να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων.
Μπορείτε επίσης να αποποιηθείτε το έπαθλο που κερδίσατε σε συγκεκριμένη κλήρωση, εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη ΔΗΛΕΔ. Σε περίπτωση τέτοιας αποποίησης, το έπαθλο διατίθεται στον 1ο, 2ο κοκ δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Τaxisnet – aade gov gr – Lotaria αποδείξεων – ΑΑΔΕ Λοταρία – Φορολοταρία 2024

9.3 Συνολικό Σκορ
Taxisnet λοταρία ΑΑΔΕ 2024 - Κλήρωση Αποδείξεων - Αποτελέσματα Κλήρωσης Αποδείξεων

Αποτελέσματα κλήρωσης λοταρίας αποδείξεων ΑΑΔΕ (Εφορία - Υπουργείο Οικονομικών. - Πότε μπαίνουν τα χρήματα από τη λοταρια το 2024. Πως βλέπω αν κέρδισα στη φορολοταρια. Ταχισνετ Λοταρία Αποδείξεων - Φορολοταρια 2024.  Taxisnet λοταρια - www aade gr - Κλήρωση Αποδείξεων - ΑΑΔΕ Λοταρία.

Διανεμόμενα Κέρδη
10
Ποσό Κλήρωσης
8.5
PROS
 • 1000€
 • - Taxisnet λοταρία ονόματα,
 • - Ααδε λοταρία
 • - Πότε πιστώνονται τα χρήματα από τη λοταρια 2024
 • - Φορολοταρία πως βλέπω αν κέρδισα.
CONS
 • Η κατάντια του ελληνικού φορολογικού συστήματος.
User Rating: 4.65 (23 ψήφοι)

Tags:

Login/Register access is temporary disabled