Εύρεση ΤΚ – Αναζήτηση Ταχυδρομικός Κώδικας ΕΛΤΑnike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

Ταχυδρομικός Κώδικας Αναζήτηση Τ.Κ – Βρες τον ταχυδρομικό κώδικα που ψάχνεις: Αναζητήστε τον ΤΚ σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

ταχυδρομικος-κωδικας-ευρεση-τκ-taxydromikoi-kodikes-anazitisi-tk-polh-nomos-diefthinsi

Βρες τον ΤΚ που ψάχνεις – Αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα

Ταχυδρομικοί Κώδικες Εύρεση ανά πόλη, διεύθυνση και Νομό.

Βρες τον ταχυδρομικό κώδικα που ψάχνεις ή την περιοχή που ανήκει ο ταχυδρομικός κώδικας:

 

Εύρεση ΤΚ με Ταχυδρομικό Κώδικα ή με Διεύθυνση:

 

 

  • Πληκτρολογείστε στο παραπάνω πεδίο τον Ταχυδρομικό Κώδικα για να βρείτε την Περιοχή, την Πόλη και τον Νομό που ανήκει ο ΤΚ (Αντίστροφη Αναζήτηση Τ.Κ).
    ή
  • Πληκτρολογείστε την Διεύθυνση της οποίας ψάχνετε τον Ταχ. Κώδικα και βρες τον τκ που θέλεις κάνοντας αναζήτηση στην φόρμα.

Εύρεση Ταχυδρομικού Κώδικα με Διεύθυνση και Αναζήτηση ΤΚ σε ποια πόλη, περιοχή ή σε ποιον Νομό ανήκει. Εάν ψάχνετε σε ποια πόλη ανήκει ο ΤΚ που έχετε ή θέλετε να βρείτε τον Ταχυδρομικό Κώδικα σε μια πόλη, σε έναν Νομό ή σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση κάντε αναζήτηση στο παραπάνω πεδίο και θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα της εύρεσης. Βρες τον ταχυδρομικό κώδικα από Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και οποιασδήποτε άλλης Ελληνικής Πόλης και Διεύθυνσης με το εργαλείο έυρεσης ΤΚ παραπάνω.

 

Τι είναι ο Ταχυδρομικός Κώδικας και γιατί τον χρησιμοποιούμε:

Ο (Τ.Κ.) Ταχυδρομικός Κώδικας αποτελεί μια αλληλουχία αριθμών η οποία κυρίως χρησιμοποιείται από το ταχυδρομείο και είναι εφικτό να αντιστοιχιστεί μια περιοχή έτσι ώστε να διευκολύνεται η διανομή των δεμάτων και της αλληλογραφίας από τα Ταχυδρομεία.

Στην Ελλάδα ο ταχυδρομικός κώδικας αποτελείται από 5 ψηφία και κάθε περιοχή έχει έναν και μόνο ΤΚ. Η καθιέρωσή του έγινε το 1983 από τα ΕΛΤΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Wikipedia για τους ταχυδρομικούς κώδικες.

Βρες του ταχυδρομικούς κώδικες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος: Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας. Ταχυδρομικοί Κώδικες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Τ.Κ σε όλες τις περιοχές στην Ελληνική Επικράτεια.

10 Συνολικό Σκορ
Ταχυδρομικός Κώδικας Τ.Κ - Εύρεση Ταχυδρομικού Κώδικα

Βρείτε έυκολα και γρήγορα τον ταχ. κωδ. που θέλετε. Είτε αναζητώντας τον ΤΚ με την διεύθυνση της περιοχής που σας ενδιαφέρει να βρείτε τον ταχυδρομικο κωδικα είτε βάζοντας τον Τ.Κ για να δείτε σε ποια περιοχή, πόλη και Νομό ανήκει.

Ταχυδρομικοί Κώδικες
10
Εύρεση Τ.Κ
10
PROS
  • Ταχυδρομικός Κώδικας
User Rating: 5 (14 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled