Κομπιουτεράκι Αριθμομηχανή Online – Επιστημονικό Calculator

Σκορ+47
Σκορ+47


nike-prosfores-2024-mini-banner

Κομπιουτεράκι Online Αριθμομηχανή για πράξεις   | Επιστημονική Αριθμομηχανή Ονλινε

Αριθμομηχανή Επιστημονική online // Επιστημονικό κομπιουτεράκι online (Scientific Calculator) για να κάνετε τους υπολογισμούς και τις δύσκολες μαθηματικές πράξεις σας:

  • Υψώστε στο τετράγωνο, στην τρίτη ή σε όποια δύναμη θέλετε
  • Υπολογισμός ρίζας, τρίτης ρίζας και όποιασδήποτε άλλης ρίζας.
  • Υπολογισμός sin, cos, tan, sinh, cosh, tanh,
  • Υπολογισμός λογάριθμου – Υπολογισμός 10 στην χ και πολλές ακόμη δυνατότητες για πράξεις ονλινε.

ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ Online CALCULATOR – Compiouteraki online

 

Κάντε τις πράξεις σας στο κομπιουτεράκι εδώ:

 

Κάντε τις πράξεις σας στο online επιστημονικό κομπιουτεράκι εδώ:

 

Επιστημονικό κομπιουτεράκι online

(Απενεργοποιήστε το AdBlocker σας για να χρησιμοποιήσετε το κομπιουτεράκι):

 

Κομπιουτεράκια – Αριθμομηχανές PUBLIC

arithomixani-public-arithmomixanes-kompiouterakia

Ιστορία Προέλευση Ονόματος Αριθμομηχανής (Κομπιουτεράκι για Πράξεις)

arithmomixani-kompioyteraki-online-αριθμομηχανη-κομπιουτεράκι-online-2018

Αριθμομηχανή – Κομπιουτεράκι για Υπολογισμούς online

Arithmomhxanh Online Kompiouteraki

Η αριθμομηχανή (τα “κομπιουτεράκια” στην καθομιλουμένη) είναι ένα εργαλείο το οποίο κάνει αριθμητικές πράξεις. Έχει επικρατίσει να λέγεται αριθμομηχανή η συσκευή γραφείου που χρησιμοποιείται από υπαλλήλους τραπεζών, λογιστηρίων κλπ, με συνήθως παράλληλη με τη φωτεινή ένδειξη, εκτύπωση της πράξης και του αποτελέσματος σε ταινία,ενώ λέγεται κομπιουτεράκι η συσκευή τσέπης που μεταφέρεται εύκολα.

Παρόλο που οι σύγχρονες αριθμομηχανές/κομπιουτεράκια συνήθως συμπεριλαμβάνουν έναν υπολογιστή γενικής χρήσης, το εργαλείο στο σύνολό του έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει στην ανάγκη για γρήγορες αριθμητικές πράξεις. Παραδέιγματος χάριν, υπάρχουν γραφικές αριθμομηχανές, ειδικές σε μαθηματικά με γραφήματα, σαν την τριγωνομετρία και τη στατιστική. Οι αριθμομηχανές μικρού μεγέθους είναι πιο φορητές από τους περισσότερους υπολογιστές, αν και μερικά PDA έχουν συγκρίσιμο μέγεθος με τις αριθμομηχανές και τα κομπιουτεράκια χειρός.

Στο παρελθόν δεν είχαν αριθμομηχανές και χρησιμοποιούνταν βοηθήματα όπως ο άβακας, το κομπτόμετρο, τα κόκκαλα του Νάπιερ, βιβλία με μαθηματικούς πίνακες, ο λογαριθμικός κανόνας ή μηχανικές μηχανές πρόσθεσης, για να κάνουν αριθμητικές πράξεις.

Οι σύγχρονες αριθμομηχανές λειτουργούν με ηλεκτρισμό και υπάρχουν σε αμέτρητα σχήματα και μεγέθη, από τα φτηνά, διαφημιστικά, δωρεάν μοντέλα σε σχήμα πιστωτικής κάρτας ή αριθμομηχανή free download εως τα πιο ογκώδη που μοιάζουν με μηχανές πρόσθεσης και έχουν ενσωματωμένο εκτυπωτή. Τέλος, όλες οι σύγχρονες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, έχουν ενσωματωμένο λογισμικό αριθμομηχανής.

Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή & Scientific Calculator Eπιστημονικό – Kompioyteraki – για να κάνετε online τις μαθηματικές, οικονομικές και γενικά όλες τις πράξεις που χρειάζεστε και είναι ίσως καλύτερο από την αριθμομηχανή google και την αριμομηχανή Windows.

Ένα εύκολο και γρήγορο κομπιουτερακι για να κάνετε τις πράξεις που θέλετε άμεσα.

Epistimoniko Kompiouteraki Online Αριθμομηχανή

ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ

9 Συνολικό Σκορ
Αριθμομηχανή Κομπιουτεράκι - Online Scientific Calculator

ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ONLINE - ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ONLINE Κάντε τους υπολογιστμούς σας online με το Κομπιουτεράκι - Αριθμομηχανή. Επιστημονικό κομπιουτεράκι για μαθηματικές και πολύπλοκες πράξεις (Scientific). Scientific Calculator (επιστημονικό) κομπιουτεράκι για γρήγορες μαθηματικές πράξεις. Online αριθμομηχανή . Επιστημονικό κομπιουτεράκι online Αριθμομηχανη Επιστημονικη

Κομπιουτεράκι
9
Ευκολία Υπολογισμών
9
PROS
  • Κομπιουτεράκι
User Rating: 5 (12 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled