Σκορ+479
Σκορ+479

LIDL Φυλλάδιο με Προσφορές Λιντλ Εβδομάδας έως 17 Απριλίου 2024. Lidl Φυλλάδιο Προσφορών. Σούπερ Μάρκετ Λίντλ | Φυλλάδιο Λιδλ – Προσφορες ΛΙΝΤΛ από Φυλλάδιο με Τρέχουσες Προσφορές | Lidl Φυλλαδιο προσφορών από Πέμπτη 11/04/2024. Φυλλαδιο Λιντλ Σούπερ Μάρκετ. Προσφορες εβδομάδας LIDL Hellas.

Κάθε Πέμπτη με τις εβδομαδιαίες προσφορές. Δείτε τις Προσφορές από το Lidl φυλλάδιο επόμενης εβδομάδας.

Update - 10-04-2024Το φυλλάδιο Lidl Απριλίου 2024 ανανεώθηκε

Διαβάστε το φυλλάδιο LIDL παρακάτω:

lidl-φυλλαδιο-λιντλ-προσφορεσ-εβδομάδας-lidl-τρεχουσες-προσφορες-super-market-lidlhellas-fylladia-katalogos

LIDL τρέχουσες προσφορές εβδομάδας από το φυλλάδιο Λιντλ.

 

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΟ Απρίλιος 2024 – Προσφορές Λιντλ 

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο Lidl Hellas εδώ, και το φυλλάδιο Λιντλ επόμενης εβδομάδας και “LIDL Εργαλεία” παρακάτω:

Διαβάστε εδώ το νέο φυλλάδιο Lidl με τις τρέχουσες προσφορές Λίντλ εβδομάδας. Βρείτε προσφορές σε κρέας, γάλα, τυρί, καφέ, ποτά αλλά και απορρυπαντικά και είδη περιποίησης. Επίσης στο φυλλάδιο προσφορών LIDL θα βρούμε προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, είδη μπάνιου όπως και φυτά και λουλούδια.

 

LIDL Φυλλάδιο Απρίλιοσ – Προσφορες Λιδλ Τρεχουσες Εβδομαδας εως 17-04-2024

 

Φυλλάδιο Lidl εώς 03/04/2024 – Food και Non-Food (PDF): 

Λίντλ προσφορές φυλλαδίου που ισχύουν από Πέμπτη 11/04/2024. Αυτές είναι οι lidl προσφορες του φυλλαδίου Lintl με τις τρέχουσες εβδομαδιαίες προσφορές:

 

 

 

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο με τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας και τις προσφορές Lidl Καλάθι του νοικοκυριού:

Λιδλ Προσφορεσ Φυλλαδιο που ισχύουν από 11 Απριλίου 2024.

 

 

 

Εκπτώσεις ΡΟΥΧΑ 2024 Όλα τα Eshop | Προσφορές Ρούχα Παπούτσια

 

 

ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:

 

BRANDSGALAXY Προσφορές:

BrandsGalaxy Προσφορές

BrandsGalaxy Εκπτώσεις και προσφορές σε Παπούτσια - Ρούχα - Αξεσουάρ

-80%

 

eshop-crazy-sundays-ekptoseis-2023-prosfores-tablet-laptop-smartphone-eshopgr-2023

 

E-shop.gr Προσφορές και Εκπτώσεις 2024

Δείτε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις από το E-shop.gr

-60%

 

 

 

 

Ξεφυλλίστε τις 48 σελίδες του νέου φυλλαδίου LIDL στο Hotdeals.gr από το PDF που έχει αναρτηθεί και το βρίσκετε κάθε εβδομάδα εδώ.
Οι προσφορές στο τελευταίο φυλλάδιο Λίντλ ισχύουν από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024. 


Το φυλλάδιο Λιντλ ισχύει έως 03/04/2024. 

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: 

 

 

LIDL Καλάθι του Νοικοκυριού – Φυλλάδιο Λιντλ Απρίλιος 2024

Λιδλ Καλάθι του Νοικοκυριού Προσφορές Φυλλαδίου.

 

lidl-kalathi-noikokyrioy-fylladio-λιντλ-μειωμενες-τιμες-σουπερ-μαρκετ-kalathi-toy-noikokyrioy-2022-

Lidl Καλάθι του Νοικοκυριού – Φυλλάδιο Λιντλ

 

lidl-καλαθι-νοικοκυριου-εως-01-11-2023-λιντλ-καλάθι-νοικοκυριού-προσφορές-1

 

 

 

lidl-καλαθι-νοικοκυριου-εως-01-11-2023-λιντλ-καλάθι-νοικοκυριού-προσφορές-2

 

 

 

lidl-καλαθι-νοικοκυριου-εως-01-11-2023-λιντλ-καλάθι-νοικοκυριού-προσφορές-3

 

 

lidl-καλαθι-νοικοκυριου-εως-01-11-2023-λιντλ-καλάθι-νοικοκυριού-προσφορές-4

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Φυλλάδιο προσφορών Lidl με τις τρέχουσες προσφορές εβδομάδας και φυλλάδιο προσφορών λιντλ επομενις εβδομάδας.

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

Tο Hotdeals.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όλα τα νέα του Λιντλ. Ξεφυλλίστε κάθε εβδομάδα το φυλλάδιο Lidl και επισκεφτείτε τα Σούπερ Μάρκετ Λιντλ για να κάνετε γρήγορες και οικονομικές αγορές γνωρίζοντας από πριν όλες τις τρέχουσες προσφορές Lidl. Τα φυλλάδια-κατάλογοι ανανεώνονται κάθε εβδομάδα στην κατηγορία Φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας. Βρείτε τις ενδεικτικές προσφορές φυλλαδίου Λίντλ.

Οι τιμές των Lidl κυμαίνονται στα πιο χαμηλά επίπεδα της αγοράς με αρκετά ανταγωνιστικές εβδομαδιαίες προσφορές μέσω του εβδομαδιαίου φυλλαδίου Lidl για το οποίο σας ενημερώνουμε εδώ. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.lidl-hellas.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για διάφορα events για την κάρτα LIDL όπως επίσης και για τα ωράρια και τις μέρες λειτουργίας των καταστημάτων σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

Εδώ στο hotdeals.gr έχετε κάθε εβδομάδα την δυνατότητα να ενημερώνεστε για όσα προϊόντα χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο τσεκάροντας εύκολα τις εβδομαδιαίες προσφορές από το φυλλάδιο Lidl εδώ. Για να μην χάνετε ποτέ τις μειωμένες τιμές και προσφορές σε διάφορα τρόφιμα και είδη διατροφής όπως: ψάρια, κρεατικά και αλλαντικά. Ακόμα στα φυλλάδια λιντλ θα βρείτε προσφορές σε ζυμαρικά, όσπρια, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα αλλά και σε είδη περιποίησης και ομορφιάς. Τέλος μην ξεχνάμε τις εβδομαδιαίες προσφορές σε λάδι, καφέ και τις πολύ καλές τιμές στα απορρυπαντικά για το μπάνιο, την κουζίνα και τον κήπο.

Για να μην χάσετε κάθε εβδομάδα τις προσφορές Λιντλ!  Δείτε εύκολα και γρήγορα τις εκπτώσεις που σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα! Επίσης μπορείτε να βρείτε τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας φυλλαδίου Lidl που τρέχουν από 11/04/2024. Τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά μας φυλλάδια (PDF) μας είναι διαθέσιμα για να κάνετε τις πιο οικονομικές αγορές και τα πιο φθηνά ψώνια στο προτιμώμενο κατάστημα Λιντλ γεμίζοντας το καλάθι σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε χωρίς να χάνετε καμία έκπτωση.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΝΤΛ.

Η ιστορία των super market Lidl ξεκινάει από το Neckarsulm στην Γερμανία το έτος 1973. Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ εντάσσεται στην κατηγορία των εκπτωτικών καταστημάτων. Σήμερα τα Lidl υπάρχουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με πάνω από 10000 υπερ-μάρκετ και παρέχουν εργασία σε πάνω από 300.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα,η αρχή έγινε το 1999 όταν και άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα Lidl. Η έδρα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (Σίνδος) και η επωνυμία της εταιρείας είναι: Lidl Hellas & Σια Ε.Ε. Τα Lidl είναι τα Σούπερ Μάρκετ που δείχνουν την προτίμησή τους οι πιο πολλοί Έλληνες καταναλωτές, επειδή κυρίως προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε αρκετά καλές τιμές. Τα super market Lidl έχουν λάβει το βραβείο του Κορυφαίου Εργοδότη στην Ευρώπη τα έτη 2017 και 2018,  κυρίως εξαιτίας της άριστης κατάρτισης των υπαλλήλων της εταιρείας.

Από το ξεκίνημα τους τα Lidl εισήγαγαν μοναδικά brands στην ελληνική αγορά με πολύ ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα άρχισαν να συνεργάζονται με παραγωγούς από την Ελλάδα ώστε να προμηθεύονται πρώτες ύλες και προϊόντα αλλά και για να στηρίξουν την Ελληνική ντόπια παραγωγή. Στην συνέχεια τα Lidl εμπλούτισαν τον κατάλογό τους με είδη σπιτιού και διακόσμησης όπως επίσης με διάφορα εργαλεία, με είδη προσωπικής περιποίησης, με ρούχα και πολλά ακόμη εξειδικευμένα προϊόντα. Πολλά από αυτά εξαντλούνται αρκετά γρήγορα, συνήθως την ίδια μέρα που βγαίνουν σε προσφορά. Έτσι ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο Lidl νωρίτερα θα είστε ενημερωμένοι για τις εκάστοτε προσφορές και εκπτώσεις ώστε να προλαβαίνετε τις αρκετά μειωμένες τιμές.

ΛΙΝΤΛ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κάθε εβδομάδα βρίσκουμε προσφορές σε: Τρόφιμα, Καθαριστικά και Απορρυπαντικά. Επίσης στις τρέχουσες προσφορές Lidl βρίσκουμε συχνά Αναψυκτικά, Ποτά, Καφέδες, Πάμπερς και πολλά ακόμη.

Το εβδομαδιαίο φυλλάδιο λιδλ #2 έχει προσφορές σε Ρούχα, Εσώρουχα και Παπούτσια. Προσφορές σε Εργαλεία LIDL,  Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές όπως και σε είδη Κηπουρικής και Διακόσμησης.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΛΙΝΤΛ HELLAS:  Προσφορές σε Εργαλεία, Ηλ. Συσκευές, Είδη Κήπου και Διακόσμησης όπως και σε Ρούχα, τρόφιμα και απορρυπαντικά.

lidl fylladio. prosfores lintl.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΙΝΤΛ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Lidl Hellas προσφορές  εβδομάδας από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο Lidl. Ξεφυλλίστε τα φυλλάδια προσφορών λιδλ (με προσφορές εβδομάδας, lidl τριημέρου και ημέρας) και δείτε τις καλύτερες προσφορες από τα Lidl. Προσφορές σούπερ Σάββατο στα Λιντλ. Βρείτε προσφορές σε αλλαντικά, τυροκομικά, είδη κρεοπωλείου όπως και πολλά κατεψυγμένα λιντλ. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσφορές σε διάφορες μικρές ηλεκτρικές συσκευές  και εργαλεία lidl όπως και σε ρούχα και εσώρουχα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά. LIDL Hellas Super Market.

Lidl Φούρνος – Αρτοποιείο

  • Κάθε φορά που βρίσκεστε στα LIDL η τέλεια μυρωδιά από τον φούρνο είναι το πιο γλυκό καλωσόρισμα.
  • Πλέον σε κάθε γωνιά ενός καταστήματος ΛΙΝΤΛ θα βρείτε τον Φούρνο LIDL που καθημερινά ψήνουν από ψωμιά, donuts, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια αλλά και burgers, κρουασάν, snacks, σφολιάτες και πολλά γλυκά με αρκετά καλή ποιότητα.
  • Στα Λίντλ οι φούρνοι ανατροφοδοτούνται με τα προϊόντα σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας οπότε όποια στιγμή και αν επισκεφθείτε ένα κατάστημα Lidl είναι διαθέσιμα πολλά προϊόντα.

φυλλαδια-σουπερ-μαρκετ-προσφορεσ-super-market-ola-ta-fylladia-souper-market-prosfores -

Προσφορές τριημέρου LIDL κάθε ΠΕΜΠΤΗ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των σούπερ μάρκετ LIDL.



9 Συνολικό Σκορ
LIDL φυλλάδιο εβδομαδιαίων προσφορών Σούπερ Μάρκετ

Λιντλ Φυλλάδιο Απρίλιος 2024: Ξεφυλλίστε κάθε Πέμπτη το νέο φυλλάδιο Lidl με τις τρέχουσες προσφορές εβδομάδας. Λιδλ προσφορές σούπερ μάρκετ. Lidl ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - Lidl ΦΥΛΛΑΔΙΑ. Lidlhellas 2024. Προσφορές Λιντλ.

Ποικιλία
9
Τιμές
9
Εξυπηρέτηση Πελατών
9
PROS
  • Προσφορές Lidl
  • Φυλλάδιο Lidl
User Rating: 4.94 (65 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled