Σκορ+489
Σκορ+489


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

LIDL Φυλλάδιο με Προσφορές Εβδομάδας έως 17 Ιουλίου 2024. Λίντλ Φυλλάδιο Προσφορών από Πέμπτη 11/07/2024. Φυλλαδιο Λιδλ Σούπερ Μάρκετ.

Κάθε Πέμπτη με τις εβδομαδιαίες προσφορές. Δείτε τις Προσφορές από το Lidl φυλλάδιο επόμενης εβδομάδας.

Update - 10-07-2024Το φυλλάδιο Lidl Ιουλίου 2024 ανανεώθηκε

 

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΟ Ιούλιος 2024

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο Lidl Hellas εδώ και το φυλλάδιο Λιντλ επόμενης εβδομάδας και “LIDL Εργαλεία” παρακάτω:

Διαβάστε εδώ το νέο φυλλάδιο Lidl με τις τρέχουσες προσφορές Λίντλ εβδομάδας έως 17 Ιουλίου 2024. Βρείτε προσφορές σε κρέας, γάλα, τυρί, καφέ, ποτά αλλά και απορρυπαντικά και είδη περιποίησης. Επίσης στο φυλλάδιο προσφορών LIDL θα βρούμε προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, είδη μπάνιου όπως και φυτά και λουλούδια.

 

Φυλλάδιο Lidl εώς 17/07/2024 – Food και NonFood: 

Lidl Φυλλάδιο εως 17-07-2024 - Προσφορές Λιντλ Εβδομαδας Τρεχουσες-Επομενης-Εβδομαδας-(1)

Οι προσφορές φυλλαδίου ισχύουν από Πέμπτη 11/07/2024.

 

 

 

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο με τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας και τις προσφορές Lidl Καλάθι του νοικοκυριού:

Λιδλ Προσφορές Φυλλαδίου που ισχύουν από 11 Ιουλίου 2024.

 

 

ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:

 

 

Ξεφυλλίστε τις 48 σελίδες του νέου φυλλαδίου LIDL στο Hotdeals.gr από το PDF που έχει αναρτηθεί και το βρίσκετε κάθε εβδομάδα εδώ.
Οι προσφορές στο τελευταίο φυλλάδιο Λίντλ ισχύουν από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. 


Το φυλλάδιο Λιντλ ισχύει έως 17/07/2024. 

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Φυλλάδιο προσφορών Lidl με τις τρέχουσες προσφορές εβδομάδας και φυλλάδιο προσφορών λιντλ επομενις εβδομάδας.

 

Lidl-Φυλλάδιο-SUP-Σανιδα-Λιντλ-Καλοκαιρι-2024-(1)

LIDL SUP 2024 – Mistral SUP Race

Lidl-Φυλλάδιο-SUP-Σανιδα-Λιντλ-Καλοκαιρι-2024-(2)

LIDL SUP 2024 – Mistral SUP All Around

 

 

 

LIDL Καλάθι του Νοικοκυριού – Ιούλιος 2024

Λιδλ Καλάθι του Νοικοκυριού Προσφορές Φυλλαδίου.

 

lidl-kalathi-noikokyrioy-fylladio-λιντλ-μειωμενες-τιμες-σουπερ-μαρκετ-kalathi-toy-noikokyrioy-2022-

Lidl Καλάθι του Νοικοκυριού – Φυλλάδιο Λιντλ

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(1)

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(2)

 

 

 

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(3)

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(4)

 

 

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(5)

 

 

 

Lidl-Φυλλαδιο-Προσφορων-εως-03-07-2024-Λιντλ-Καλαθι-Νοικοκυριου-σελ-(6)

 

 

 

 

LIDL ΦΥΛΛΑΔΙΑ 2024. 

Tο Hotdeals.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όλα τα νέα του Λιντλ. Ξεφυλλίστε κάθε εβδομάδα το φυλλάδιο Lidl και επισκεφτείτε τα Σούπερ Μάρκετ για να κάνετε γρήγορες και οικονομικές αγορές γνωρίζοντας από πριν όλες τις τρέχουσες προσφορές. Τα φυλλάδια-κατάλογοι ανανεώνονται κάθε εβδομάδα στην κατηγορία Φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Οι τιμές τους κυμαίνονται στα πιο χαμηλά επίπεδα της αγοράς με αρκετά ανταγωνιστικές εβδομαδιαίες προσφορές μέσω του εβδομαδιαίου φυλλαδίου Lidl για το οποίο σας ενημερώνουμε εδώ. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι στην επίσημη σελίδα www.lidl-hellas.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για διάφορα events για την κάρτα LIDL όπως επίσης και για τα ωράρια και τις μέρες λειτουργίας των καταστημάτων σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

Εδώ στο hotdeals.gr έχετε κάθε εβδομάδα την δυνατότητα να ενημερώνεστε για όσα προϊόντα χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο τσεκάροντας εύκολα τις εβδομαδιαίες προσφορές από το φυλλάδιο Lidl εδώ. Για να μην χάνετε ποτέ τις μειωμένες τιμές και προσφορές σε διάφορα τρόφιμα και είδη διατροφής όπως: ψάρια, κρεατικά και αλλαντικά. Ακόμα στα φυλλάδια θα βρείτε προσφορές σε ζυμαρικά, όσπρια, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα αλλά και σε είδη περιποίησης και ομορφιάς. Τέλος μην ξεχνάμε τις εβδομαδιαίες προσφορές σε λάδι, καφέ και τις πολύ καλές τιμές στα απορρυπαντικά για το μπάνιο, την κουζίνα και τον κήπο.

Δείτε εύκολα και γρήγορα τις εκπτώσεις που σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα! Επίσης μπορείτε να βρείτε τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας φυλλαδίου Lidl που τρέχουν από 11/07/2024. Τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά μας φυλλάδια (PDF) μας είναι διαθέσιμα για να κάνετε τις πιο οικονομικές αγορές και τα πιο φθηνά ψώνια στο προτιμώμενο κατάστημα Λιντλ γεμίζοντας το καλάθι σας με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε χωρίς να χάνετε καμία έκπτωση.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΝΤΛ.

Η ιστορία των super market Lidl ξεκινάει από το Neckarsulm στην Γερμανία το έτος 1973. Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ εντάσσεται στην κατηγορία των εκπτωτικών καταστημάτων. Σήμερα υπάρχουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με πάνω από 10000 υπερ-μάρκετ και παρέχουν εργασία σε πάνω από 300.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα,η αρχή έγινε το 1999 όταν και άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα Lidl. Η έδρα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (Σίνδος) και η επωνυμία της εταιρείας είναι: Lidl Hellas & Σια Ε.Ε. Είναι τα Σούπερ Μάρκετ που δείχνουν την προτίμησή τους οι πιο πολλοί Έλληνες καταναλωτές, επειδή κυρίως προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε αρκετά καλές τιμές. Τα super market έχουν λάβει το βραβείο του Κορυφαίου Εργοδότη στην Ευρώπη τα έτη 2017 και 2018,  κυρίως εξαιτίας της άριστης κατάρτισης των υπαλλήλων της εταιρείας.

Από το ξεκίνημα τους  εισήγαγαν μοναδικά brands στην ελληνική αγορά με πολύ ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα άρχισαν να συνεργάζονται με παραγωγούς από την Ελλάδα ώστε να προμηθεύονται πρώτες ύλες και προϊόντα αλλά και για να στηρίξουν την Ελληνική ντόπια παραγωγή. Στην συνέχεια εμπλούτισαν τον κατάλογό τους με είδη σπιτιού και διακόσμησης όπως επίσης με διάφορα εργαλεία, με είδη προσωπικής περιποίησης, με ρούχα και πολλά ακόμη εξειδικευμένα προϊόντα. Πολλά από αυτά εξαντλούνται αρκετά γρήγορα, συνήθως την ίδια μέρα που βγαίνουν σε προσφορά. Έτσι ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο Lidl νωρίτερα θα είστε ενημερωμένοι για τις εκάστοτε προσφορές και εκπτώσεις ώστε να προλαβαίνετε τις αρκετά μειωμένες τιμές.

ΛΙΝΤΛ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κάθε εβδομάδα βρίσκουμε προσφορές σε: Τρόφιμα, Καθαριστικά και Απορρυπαντικά. Επίσης στις τρέχουσες προσφορές βρίσκουμε συχνά Αναψυκτικά, Ποτά, Καφέδες, Πάμπερς και πολλά ακόμη.

Το εβδομαδιαίο φυλλάδιο λιδλ #Non-Food έχει προσφορές σε Ρούχα, Εσώρουχα και Παπούτσια. Προσφορές σε Εργαλεία LIDL,  Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές όπως και σε είδη Κηπουρικής και Διακόσμησης.

Ξεφυλλίστε τα φυλλάδια προσφορών λιδλ με τις προσφορές εβδομάδας, τριημέρου και ημέρας. Προσφορές σούπερ Σάββατο στα Λιντλ. Βρείτε προσφορές σε αλλαντικά, τυροκομικά, είδη κρεοπωλείου όπως και πολλά κατεψυγμένα. Επίσης μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις σε διάφορες μικρές ηλεκτρικές συσκευές  και εργαλεία lidl όπως και σε ρούχα και εσώρουχα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

Lidl Φούρνος – Αρτοποιείο

  • Κάθε φορά που βρίσκεστε στα LIDL η τέλεια μυρωδιά από τον φούρνο είναι το πιο γλυκό καλωσόρισμα.
  • Πλέον σε κάθε γωνιά ενός καταστήματος θα βρείτε τον Φούρνο που καθημερινά ψήνουν από ψωμιά, donuts, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια αλλά και burgers, κρουασάν, snacks, σφολιάτες και πολλά γλυκά με αρκετά καλή ποιότητα.
  • Στα Λίντλ οι φούρνοι ανατροφοδοτούνται με τα προϊόντα σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας οπότε όποια στιγμή και αν επισκεφθείτε ένα κατάστημα είναι διαθέσιμα πολλά προϊόντα.

φυλλαδια-σουπερ-μαρκετ-προσφορεσ-super-market-ola-ta-fylladia-souper-market-prosfores -

 

Login/Register access is temporary disabled