ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Φυλλάδιο Μάρτιος 2023 | Προσφορές Sklavenitis

Σκορ+351
Σκορ+351
notos-ekptoseis-2022-notos-prosfores-royxa-papoutsia-mini-banner

Σκλαβενίτης Φυλλάδιο | ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Προσφορές Εβδομάδας. Φυλλάδιο Προσφορών Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με προσφορές 2023. Φυλλαδιο Sklavenitis Eshop. Εβδομαδιαίες Προσφορές Φυλλαδίου από τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

sklabeniths-prosfores-sklavenitis-fylladio-super-marker-caremarket-fylladia-sklavenith

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 

Update - 07-03-2023Το Φυλλάδιο Σκλαβενίτης με τις Τρέχουσες Προσφορές Εβδομάδας ανανεώθηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ:

Σουπερ Μαρκετ Σκλαβενιτης Φυλλαδιο.

  • Σκλαβενιτης Προσφορες

Φυλλάδιο Σκλαβενίτης Προσφορές Μαρτίου 2023:

 

 

σκλαβενιτησ-μαρτιοσ-2023-προσφορες-σκλαβενιτη-φυλλαδια (2)

 

σκλαβενιτησ-μαρτιοσ-2023-προσφορες-σκλαβενιτη-φυλλαδια (3)

 

σκλαβενιτησ-φυλλαδιο-προσφορεσ-σκλαβενιτη-εβδομαδιαιες-Μαρτιος-2023- (1)

 

σκλαβενιτησ-φυλλαδιο-προσφορεσ-σκλαβενιτη-εβδομαδιαιες-Μαρτιος-2023- (2)

 

σουπερ-μαρκετ-σκλαβενιτησ-φυλλαδιο-προσφορεσ-εβδομαδασ-τρεχουσες-prosfores-σκλαβενιτη-Μαρτιου (1)

 

σουπερ-μαρκετ-σκλαβενιτησ-φυλλαδιο-προσφορεσ-εβδομαδασ-τρεχουσες-prosfores-σκλαβενιτη-Μαρτιου (2)

σουπερ-μαρκετ-σκλαβενιτησ-φυλλαδιο-προσφορεσ-εβδομαδασ-τρεχουσες-prosfores-σκλαβενιτη-Μαρτιου (3)

 

 

E-shop Crazy Sundays Προσφορές και Εκπτώσεις 2023

Δείτε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις από το E-shop.gr

-60%

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

 

sklavenitis-fylladio-μαρτιος-2023-prosfores-sklaveniths-fylladia-σκλαβενιτη (1)

sklavenitis-fylladio-μαρτιος-2023-prosfores-sklaveniths-fylladia-σκλαβενιτη (2)

 

 

sklavenitis-fylladio-μαρτιος-2023-prosfores-sklaveniths-fylladia-σκλαβενιτη (3)

sklavenitis-προσφορες-φυλλαδιου-εβδομαδασ-τρεχουσες-προσφορες-φυλλαδια-σκλαβενιτη-2023-03 (1)

 

 

sklavenitis-προσφορες-φυλλαδιου-εβδομαδασ-τρεχουσες-προσφορες-φυλλαδια-σκλαβενιτη-2023-03 (2)

sklavenitis-προσφορες-φυλλαδιου-εβδομαδασ-τρεχουσες-προσφορες-φυλλαδια-σκλαβενιτη-2023-03 (3)

 

 

sklavenitis-προσφορες-φυλλαδιου-εβδομαδασ-τρεχουσες-προσφορες-φυλλαδια-σκλαβενιτη-2023-03 (4)

 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2023.

σκλαβενιτησ-μαρτιοσ-2023-προσφορες-σκλαβενιτη-φυλλαδια (1)

 

 

σκλαβενιτης-φυλλαδιο-προσφορων-sklavenitisgr-

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – Σκλαβενίτης Προσφορές

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, sklavenitis, σκλαβενιτης eshop, σκλαβενιτης προσφορες, προσφορες σκλαβενιτης, eshop sklavenitis, care market, carrefour προσφορέσ, σκλαβενιτησ προσφορεσ, φυλλαδιο σκλαβενιτη, προσφορες εβδομάδας σκλαβενιτης, PROSFORES SKLAVENITIS, FYLLADIO SKLAVENITH, FYLLADIA SKLAVENITHS

Σκλαβενιτης Προσφορες και Φυλλάδιο Σκλαβενίτης από τα Σούπερ Μάρκετ Sklavenitis (Σκλαβενίτης). Σκλαβενίτης Φυλλάδιο με τις εβδομαδιαίες προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια για οικονομικές αγορές σε τρόφιμα, κρεατικά, γαλακτοκομικά, απορρυπαντικά, αναψυκτικά, μπύρες και πολλά ακόμη προιόντα σε προσφορά από τα Σούπερ Μάρκετ Sklaveniti. Σκλαβενίτησ Προσφορεσ 2023. Όλοι οι νέοι εκπτωτικοί κωδικοί και κωδικοί κουπονιών για το σούπερ μάρκετ Sklavenitis eshop (Σκλαβενίτης).

Όταν θα είναι διαθέσιμο online το φυλλάδιο Σκλαβενίτης με τις εβδομαδιαίες προσφορές θα το αναρτήσουμε εδώ. Τα φυλλάδια με τις εβδομαδιαίες προσφορές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη είναι διαθέσιμα με τις τρέχουσες προσφορές.

Σκλαβενιτης Eshop:

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης δεν έχουν αυτούσιο eshop Sklavenitis, όμως έχουν εντάξει στον όμιλο Σκλαβενίτη το ηλεκτρονικό super market Caremarket το οποίο κάνει πωλήσεις ειδών σούπερ μάρκετ online.

Τηλέφωνα Σκλαβενίτης Επικοινωνία – Εξυπηρέτηση Πελατών:

  • Σκλαβενίτης Τηλέφωνο: 800-117-7777
  • Τηλέφωνο: 214 100 9999
  • Email: info@sklavenitis.com.

Φυλλάδιο Σκλαβενίτης με προσφορές και εκπτώσεις – eshop sklavenitis για αγορές online. 

 

Διαλέξτε το φυλλάδιο σούπερ μάρκετ με τις προσφορές που επιθυμείτε:

prosfores-super-market-fylladia-σουπερ-μαρκετ-φυλλάδια-φυλλάδιο-lidl-ab-basilopoylos-masoutis-galaxias-marketin-my-market-fylladia-2020

Δείτε όλα τα διαθέσιμα φυλλάδια σούπερ μάρκετ ΕΔΩ (κλικ στην εικόνα)

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Προσφορές και Φυλλάδιο.

Σκλάβενίτης Προσφορές – Φυλλάδιο. 

προσφορεσ σκλαβενιτησ – carrefour προσφορεσ – φυλλαδιο σκλαβενιτης – sklavenitis.gr.

Η αγορά κάνει λόγο για κενό στο management το οποίο προέκυψε από την τρομακτική αύξηση του μεγέθους της εταιρείας μετά την εξαγορά, ενώ δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι η ανομοιογένεια του ανθρωπίνου δυναμικού προκαλεί σημαντικά προβλήματα. Η διαφορετική εταιρική κουλτούρα μεταξύ των εργαζομένων στη «Μαρινόπουλος» δεν έχει βοηθήσει στην ενσωμάτωσή τους με αποτέλεσμα να παρατηρείται ένας σχετικός διχασμός εντός της ενιαίας πλέον επιχείρησης.

Την ίδια στιγμή η Σκλαβενίτης έχει να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό ο οποίος διαθέτει αυξημένα διαφημιστικά κονδύλια στην προσπάθεια προσέλκυσης πελατών μέσω προσφορών.

Σκλαβενιτησ φυλλαδιο – προσφορες σουπερ μαρκετ σκλαβενιτης – σκλαβενίτης προσφορές.

Δεν θα μπορούσε βέβαια κανείς να παραβλέψει ότι η Σκλαβενίτης είναι μια επιχείρηση που έχει εδώ και χρόνια έχει επιδείξει πολύ συγκεκριμένα και πανελληνίως αναγνωρισμένα business ethics, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για διοίκηση πρότυπο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Βέβαια όταν τα μεγέθη αλλάζουν δεν είναι πάντα εύκολη η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Πόσο άλλαξαν τα μεγέθη
Μετά την εξαγορά του δικτύου της «Μαρινόπουλος» η «Σκλαβενίτης» διαχειρίζεται 520 καταστήματα πανελλαδικά, εκ των οποίων 232 βρίσκονται στην Αττική, 86 στη βόρεια Ελλάδα, 63 σε κεντρική και Στερεά Ελλάδα, 62 στην Πελοπόννησο, 57 στην Κρήτη και 20 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Επίσης, διαθέτει 18 καταστήµατα στην Κύπρο.

Τα σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» μετρά σήμερα 43 υπερ µάρκετ, 467 σούπερ µάρκετ και 11 cash & carry. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 23000 εργαζόµενους.
Πριν από την απορρόφηση των σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”, ο όµιλος Σκλαβενίτη έιχε στην κατοχή του 159 καταστήµατα (111 στην Αττική και 1 στην Κόρινθο, 38 καταστήµατα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδιάκης στην Κρήτη και 9 καταστήµατα χονδρικής The Mart σε 7 µεγάλες πόλεις) και δυναμικό προσωπικό περίπου 11000. Η διαφορά στα μεγέθη είναι πολύ μεγάλη πλέον και είναι από τις περιπτώσεις όπου το μέγεθος μάλλον μετράει.

sklavenitis-fylladio-prosfores-super-market-sklaveniths-carrefour-marinopoulos-fylladia

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ:

«Μας στάθηκε στην πιο κρίσιμη στιγμή. Έσωσε την οικογένεια μου, προσφέροντας χαρά και υγεία στο παιδί μου. Και το μόνο που απαίτησε ήταν να μην μαθευτεί ποτέ το καλό που μας έκανε. Πώς να πιστέψω ότι έφυγε από την ζωή ένας τέτοιος άνθρωπος;»…

Η κυρία Μαρίνα μονολογούσε και σκούπιζε τα δάκρυα της σε μία γωνία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, υπάλληλοι και «ανταγωνιστές» για να τον αποχαιρετήσουν.

Η κυρία Μαρίνα και ο σύζυγος της δεν θα μπορούσαν να μην παρευρεθούν σε αυτό το αναπάντεχο «ύστατο χαίρε». «Δεν είμαστε οι μόνοι εδώ. Είναι και άλλοι που κουβαλούσαν τον Γολγοθά τους πριν τους γνωρίσει και τους προσφέρει τη βοήθεια του ο κυρ – Στέλιος. Άλλους τους θυμήθηκα ξανά και άλλους τους αναγνωρίζω από τα βουρκωμένα μάτια».

Αθόρυβος ο κος Σκλαβενίτης.

Αυτή είναι μία από τις άγνωστες πτυχές της ζωής του Στέλιου Σκλαβενίτη που αγνοούσαν ακόμα και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για την φιλανθρωπική του δράση τηρούσε αυστηρό πρωτόκολλο μυστικότητας. Κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός ότι η οικογένεια και οι εταιρείες του Ομίλου ανακοίνωσε δωρεές στη μνήμη του στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης, στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού που χαρακτήρισε τον Στέλιο Σκλαβενίτη «έναν εξαιρετικό άνθρωπο και οικογενειάρχη, έναν άξιο επιχειρηματία, έναν αξιόλογο εργοδότη και έναν πιστό και αθόρυβο υποστηρικτή κάθε δράσης μας».

«Ήταν ένας ξεχωριστός και υπέροχος άνθρωπος που βοηθούσε τους συνανθρώπους του. Τις φιλάνθρωπες πράξεις του τις μαθαίναμε τυχαία γιατί όποιος τολμούσε να συζητήσει για το έργο του μπορούσε να μην του ξαναμιλήσει ποτέ. Αλίμονο πόσα δεν θα μάθουμε ποτέ» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

σκλαβενιτης φυλλαδιο, σκλαβενιτης προσφορες, σκλαβενιτης προσφορες 2023.

«Ερωτευμένος με τη δουλειά του»

Ο κ. Ματθαίος Μαυράκης, πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων στον Μαρινόπουλο και νυν πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις Ελληνικές υπεραγορές Σκλαβενίτης πέρασε πολλές και καθοριστικές στιγμές μαζί του που έκριναν το εργασιακό μέλλον 11.000 εργαζομένων.

«Ήταν τότε που ο ίδιος και τα αδέλφια του αποφάσισαν, εν μέσω της πιο μεγάλης κρίσης που περνούσε η πατρίδα μας, να σηκώσουν το βάρος της συγχώνευσης με το Μαρινόπουλο. Ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε στο ακατόρθωτο και έσωσε τις δουλειές και το μέλλον των οικογενειών μας. Δεν ξέρετε πόσοι χιλιάδες άνθρωποι του χρωστούν ευγνωμοσύνη…», αναφέρει ο κ. Μαυράκης.

«Έδωσε τον εαυτό του, όλο του το είναι σε αυτό το όραμα. Και τα κατάφερε! Μόνο ο θάνατος τον λύγισε… Με συγκλόνισε η φυσιογνωμία του, μακάρι οι κυβερνήτες μας να είχαν κάτι από το τσαγανό του… Ούτε ένας εργαζόμενος δεν έχασε τη δουλειά του με την ενοποίηση, κανένα δικαίωμα δεν χάθηκε. Όσα υποσχέθηκε τα έκανε πράξη. Ήταν ακέραιος, έντιμος και αληθινός. Πάντα…», λέει συγκινημένος ο κ. Μαυράκης.

Όσοι βρίσκονταν μαζί του στην εταιρεία, του υπενθύμιζαν πολλές φορές ότι πρέπει να τον βλέπει και η οικογένειά του, τα τέσσερα παιδιά του, καθώς ο Στέλιος Σκλαβενίτης εργαζόταν ατελείωτες ώρες.

«Ξεχνούσε να γυρίσει σπίτι του, στους υπαλλήλους του είχε απαγορεύσει να εργάζονται αργίες και Κυριακές αλλά εγώ πολλές φορές τον είχα πετύχει στο γραφείο. Ερωτευμένος με την δουλειά του», αφηγείται ο κ. Μίχαλος.

Η κ. Ευγενία Τζωρτζάτου, διευθύντρια του γραφείου του Στέλιου Σκλαβενίτη, αναφέρει: «Αποτελούσε ηθικό παράδειγμα για την κοινωνία. Καλός οικογενειάρχης, απλός, χαμογελαστός. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Κάθε μέρα μαζί του ήταν ξεχωριστή. Κοντά του έμαθα να βλέπω τα πράγματα στη ζωή θετικά κι ότι όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους. Καλοσύνη, ευγένεια, δικαιοσύνη. Πάνω από όλα έβαζε την οικογένεια του. Ένιωθε μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους. Ήθελε να είμαστε πρότυπο για τους άλλους».

eshop-crazy-sundays-2023-ekptoseis-prosfores-tablet-laptop-smartphone-eshopgr
8.3 Συνολικό Σκορ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - Προσφορές Σκλαβενίτης - Φυλλάδιο Sklavenitis 2023

Όταν θα είναι διαθέσιμες οι προσφορές από το φυλλάδιο των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης θα αναρτηθούν. Σκλαβενίτης - Προσφορές Σκλαβενίτης Προσφορές - Φυλλάδιο Σκλαβενιτησ. Sklavenitis.gr eshop

σκλαβενιτης, sklavenitis, σκλαβενιτησ, σκλαβενιτης προσφορες, σκλαβενιτης προσφορες, caremarket, προσφορες σκλαβενιτης, care market, προσφορες σκλαβενιτης, ψαρρεφοθρ, σκλαβενίτης, σκλαβενιτησ προσφορεσ, σκλαβενιτησ προσφορεσ
Τιμές
9.5
Προσφορές
9.5
PROS
  • Τιμές
  • Εργασιακό Περιβάλλον
User Rating: 4.16 (19 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled