Γαλαξίας Φυλλάδιο Δεκέμβριος 2023 | ΓΑΛΑΞΙΑΣ Προσφορές

Σκορ+298
ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Σκορ+298
ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ | Προσφορές Γαλαξίας Δεκέμβριος 2023 | Φυλλάδιο Σούπερ Μάρκετ έως 17/12/2023. Galaxias Προσφορές 3ημέρου και Τηλεοπτικές προσφορές. Φυλλάδιο ΓΑΛΑΞΙΑΣ Super Market.

Τρέχουσες Προσφορές Γαλαξίας από το Φυλλάδιο Εβδομάδας. Δείτε τις Προσφορές 2023 από τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών με προσφορές σε αλλαντικά, κρεατικά, ποτά, γάλα, καφέ, απορρυπαντικά, είδη σπιτιού και μικρές ηλεκτρικές συσκευές. Ξεφυλλίστε τα Φυλλάδια Γαλαξίας κάθε εβδομάδα.

Update - 29-11-2023Το τρέχον φυλλάδιο Γαλαξίας ανανεώθηκε

γαλαξιας-φυλλαδιο-τρεχουσες-προσφορες-galaxias-fylladio-evdomadas

Δείτε τις Galaxias Προσφορές στο Φυλλάδιο Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ παρακάτω:

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Γαλαξίας Προσφορέσ – προσφορές γαλαξίασ – galajias – Γαλαξιας φυλλάδιο – Γαλαξιας φυλλάδιο 2023 – γαλαξιασ φυλλάδιο – ΓΑΛΑΞΙΑΣ Προσφορες Εβδομαδας – Fylladio Galaxias 2023 – Δείτε το νέο Φυλλάδιο Γαλαξίας με τις Προσφορές Εβδομάδας. γαλαξιας προσφορες 3ημερου – Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ Προσφορές  – Φυλλάδια Γαλαξίας – προσφορεσ γαλαξιασ – γαλαξιασ φυλλαδιο- Galaxias Super Market – Prosfores Galaksias Fylladio – ΓΑΛΑΞΙΑΣ Προσφορες Εβδομαδας – γαλαξιας προσφορες τηλεοπτικες – γαλαξιας προσφορες απορρυπαντικα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ με Τρέχουσες Προσφορές Εβδομάδας και τις Προσφορές 3ημέρου:

fylladio-prosforon-evdomadas-hmeras-3hmeroy-fylladia-bannerf

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ:

ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ από τα Super Market ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

 

 

Εβδομαδιαίες Προσφορές Γαλαξίας από το φυλλάδιο προσφορών που ισχύει έως 17 Δεκεμβρίου 2023. Τηλεοπτικές προσφορές σε είδη σπιτιού, τρόφιμα, απορρυπαντικά και ηλεκτρικές συσκευές.

 

 

E-shop.gr Προσφορές και Εκπτώσεις 2023

Δείτε όλες τις προσφορές Crazy Sundays και τις εκπτώσεις από το E-shop.gr

-60%

 

Νέο φυλλάδιο εβδομαδιαίων προσφορών Galaxias. Το φυλλάδιο από τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας ισχύει έως 17/12/2023 με τις Τρέχουσες Προσφορές Γαλαξίας.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Δεκέμβριος 2023.

 

Βρείτε ασυναγώνιστες τιμές στα αγαπημένα σας προϊόντα ξεφυλλίζοντας το  Γαλαξίας φυλλάδιο που σας προσφέρουμε σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι προσφορές φυλλαδίου για τις τρέχουσες προσφορές των Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ισχύουν έως 17-12-2023 και έχουν ξεκινήσει ήδη! Τσεκάρετε τις τώρα και εξοικονομήστε χρήματα από τις επόμενες κιόλας αγορές σας εύκολα και γρήγορα. Το Hotdeals.gr είναι εδώ για να κάνετε τα πιο οικονομικά ψώνια στο αγαπημένο σας κατάστημα γεμίζοντας το σπίτι σας με τα απαραίτητα και ταυτόχρονα μένοντας πάντα με γεμάτες τσέπες.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(13)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(2)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(3)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(4)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(5)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(6)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(7)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023-Προσφορές Galaxias Τρεχουσες Εβδομαδας-(12)

 

Black Friday ΡΟΥΧΑ 2023 Όλα τα Eshop | Προσφορές Ρούχα Παπούτσια

LADIES Special Προσφορές Black Friday 2023 | Εκπτώσεις Αρώματα Κρέμες Καλλυντικά

 

public-ekptoseis-2023-tileoraseis-laptop-kinita-paixnidia-vivlia-prosfores-publicgr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ – GALAXIAS ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Αφήστε τις σπατάλες για τον μήνα αυτό όπως και για όλους τους επόμενους. Εμείς σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διαλέξετε όλα τα είδη σούπερ μάρκετ που θέλετε, από την άνεση του καναπέ σας να τσεκάρετε τις προσφορές Γαλαξίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο (pdf). Δημιουργήστε τις λίστες με τα ψώνια σας γρήγορα και εύκολα πριν καν επισκεφτείτε ένα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Εδώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο φυλλάδιο Γαλαξίας με όλες τις προσφορές σε διάφορα τρόφιμα όπως αλλαντικά και κρέατα, γαλακτοκομικά, σε όσπρια, μακαρόνια ή ρύζι όπως επίσης σε είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Στα φυλλάδια Γαλαξία θα βρείτε προσφορές σε απορρυπαντικά, μαλακτικά και γενικότερα είδη καθαριότητας για το σπίτι σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας πολύ πιο οικονομικές συγκρίνοντας τις τιμές με τα υπόλοιπα super market.

Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας είναι ένα γνήσιο Ελληνικό σούπερ μάρκετ που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στους καταναλωτές του  εξαιτίας των πολύ συχνών και μεγάλων προσφορών του. Οι προσφορές Γαλαξία συνεχίζουν να προσελκύουν νέους πελάτες και παρέχουν κάθε μέρα εκπλήξεις και δώρα μέσω της κάρτας Γαλαξία με τους πόντους που θα μαζεύετε καθημερινά απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις και προσφορές στα ψώνια σας από τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία.

Φυλλάδιο Γαλαξίας.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. Prosfores Galaxias.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ Φυλλάδια Προσφορών.

Οι προσφορές φυλλαδίου από τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας κάθε εβδομάδα.

φυλλαδια-σουπερ-μαρκετ-προσφορεσ-φυλλαδίων

ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ Τηλεοπτικές Προσφορές 3ημέρου.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ Φυλλάδια Προσφορών 2023 από τα Σούπερ Μαρκετ Γαλαξιας κάθε Εβδομάδα. Στις προσφορές φυλλαδίου Galaxias βρίσκουμε κάθε εβδομάδα προσφορές σε αλλαντικά και τυριά, καφέ, λάδι, γάλα και τρόφιμα. Επίσης στο φυλλάδιο υπάρχουν προσφορές σε σαμπουάν, απορρυπαντικά και γενικότερα είδη καθαρισμού αλλά και μικρές ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές όπως βραστήρες, τοστιέρες και καφετιέρες. Φυλλάδιο Γαλαξίας με προσφορές.

IΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Τα σούπερ μάρκετ Γαλαξιας ιδρύθηκαν το 1971, όταν 5 φίλοι που την περίοδο εκείνη εργάζονταν σε διάφορα επαγγέλματα και σαν άλλοι entrepreneurs συμφώνησαν ενώσουν τα χρήματα τους  να δημιουργήσουν μια εταιρεία/κατάστημα που θα προσφέρει καταναλωτικά αγαθά. Έτσι ιδρύθηκε το 1ο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Μόνο ανατρέχοντας στην ιστορία των Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας θα μπορέσουμε να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει η εταιρία. Ο αρχικός εταιρικός τίτλος ήταν “ΠΕΝΤΕ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης” ενώ μετατράπηκε το 1982 σε Α.Ε . Το πρώτο super market της εταιρείας, εγκαινιάστηκε στην Αθήνα στα Κάτω Πατήσια. Ο Γαλαξίας σταδιακά μετατράπηκε σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και εξαπλώθηκε σ’ όλη την Ελλάδα. Στα τέλη του 2016 έφτασε τα 137 Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία με 13 καταστήματα Cash&Carry και σήμερα έχει περίπου 3800 υπαλλήλους. Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας έχουν την έδρα τους στην Αθήνα και περίπου τα μισά καταστήματα είναι στην Αττική και τα υπόλοιπα σουπερ μαρκετ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η μεγάλη επιτυχία του Galaxia κατατάσσει τα  Super Market Galaxias στην 10η θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα.

Η Αποστολή Γαλαξίας:

super-market-galaxias-prosfores-neo-fylladio-prosforon-galaxias-super-market-prosfores-

Γαλαξιας Φυλλαδιο – Προσφορεσ Γαλαξιας Σουπερ Μαρκετ

Τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας έχουν ως αποστολή τους να ανταποκρίνονται και να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των πελατών τους σε σχέση με την ποιότητα, την ποικιλία, την τιμή αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν όπως και τα προϊόντα που διαθέτουν. γαλαξίας πρόσφορες εβδομάδας.

galaxias-prosfores-fylladio-evdomadas-trexoyses-prosfores-γαλαξιασ-super-market-galaxias-prosfores-galaksias-fylladio-prosforon-evdomadas-3hmeroy-thleoptikes-

 9.7 Συνολικό Σκορ
Γαλαξίας Φυλλάδιο | Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας Προσφορές 2023 | GALAXIAS

Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ Φυλλάδιο Black Friday 2023 - Δείτε τις προσφορές και τις εκπτώσεις από τα Σούπερ Μάρκετ Galaxias. Όλες οι Προσφορές και Εκπτώσεις Εβδομάδας ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Prosfores Galaxias - Fylladio Galaxias - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - τηλεοπτικες προσφορες γαλαξιας.

Ποικιλία
9.5
Τιμές
9.5
Εξυπηρέτηση
10
PROS
  • Προσφορές Εβδομάδας στα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας
User Rating: 4.87 (30 ψήφοι)

Tags:

Login/Register access is temporary disabled