Πράκτικερ Προσφορές – Φυλλάδιο Praktiker 2018 | Όλα τα φυλλάδια από το Praktiker gr

Πράκτικερ Προσφορές – Φυλλάδιο Praktiker 2018 | Όλα τα φυλλάδια από το Praktiker gr

Πράκτικερ Προσφορές – Φυλλάδιο Praktiker 2018 | Όλα τα φυλλάδια από το Praktiker gr | Praktiker Ποδήλατο | Πρακτικερ ΚΗΠΟΣ | Προσφορές Praktiker | Κατάλογος Πράκτικερ | Φυλλάδιο Προσφορών Praktiker | PRAKTIKER Φυλλάδιο

Προσφορές praktiker σε ντουλάπες, φωτιστικά, έπιπλα, ποδήλατα Praktiker, Μπάνιο, Κουζίνα, Εργαλεία Πράκτικερ και πολλά ακόμη σε προσφορά από τα Praktiker.

Praktiker Φυλλάδιο με Προσφορές

Δείτε όλες τις Praktiker προσφορές φυλλαδίου από τα Πράκτικερ στο PDF παρακάτω:

PRAKTIKER-ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-PROSFORES-2018-

Πράκτικερ Προσφορές Φυλλαδιο Praktiker 2018

Δείτε το Φυλλάδιο με τις Προσφορές Praktiker ΚΗΠΟΣ:  

fylladio-prosforon-evdomadas-hmeras-3hmeroy-fylladia-bannerf

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

 

Δείτε εδώ τον κατάλογο-φυλλάδιο με τα

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ

 

Praktiker Καταστήματα (Πράκτικερ):

Praktiker Αθήνα – Αγ.Βαρβάρα / Αθήνα – Ελληνικό / Αθήνα – Μεταμόρφωση / Αθήνα – Ταύρος / Αλεξανδρούπολη / Πράκτικερ Βόλος / Πράκτικερ Ηράκλειο Κρήτης / Πρακτικερ Θεσσαλονίκη Praktiker / Ιωάννινα /  Καλαμάτα / Praktiker Λάρισα /  Μάνδρα Αττικής / Ξάνθη /  Praktiker Πάτρα  / Praktiker Ρόδος

Praktiker Ωράριο
Ωράριο λειτουργίας Πράκτικερ:

 • Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30 – 21:00
 • Σάββατο: 08:00 – 20:00
 • Ξάνθη & Αλεξανδρούπολη
  Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 09:00-20:00

24-01-2018 Disney Διαγωνισμός Πράκτικερ –  Η Μαγεία της DISNEY στο Σπίτι σου – Αποτελέσματα Διαγωνισμού:

Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού ”Η Μαγεία της DISNEY στο Σπίτι σου” μια συνεργασία των Praktiker με τη Feelgood

Στα πλαίσια του διαγωνισμού Praktiker σε συνεργασία με τη Feelgood, έχουν αναδειχθεί οι 3 νικητές, που κερδίζουν είδη διακόσμησης παιδικού δωματίου.

Τα ονόματα των νικητών: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ – ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ – ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΤΛΑΒΑ

 

hotdealsgr-deite-oles-tis-diathesimes-prosfores-k-ekptoseis

Πράκτικερ Κήπος – Πράκτικερ Λάρισα – Πρακτικερ Προσφορεσ – Πράκτικερ Προσφορες – Προσφορες Πρακτικερ – φυλλαδιο Πράκτικερ -praktiker gr

Πληροφορίες Εταιρείας

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η εταιρία έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση της και τη διαμόρφωση των τάσεων της αγοράς, με κινητήριο δύναμή της σε αυτή την πορεία τους ανθρώπους της.

Τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος της Praktiker Hellas στο Ελληνικό, τον Νοέμβριο 1991, σηματοδότησαν την εισαγωγή της φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) στην Ελλάδα, δίνοντας ολοκληρωμένες ιδέες, λύσεις & υπηρεσίες για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο.

Στο τέλος του 1995 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανάπτυξης του δικτύου της εταιρίας με δύο ακόμη καταστήματα στην Αθήνα (Ταύρος, Αγ.Βαρβάρα) και από ένα στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

πρακτικερ-praktiker

Το 2001 ανοίγει το κατάστημα της Μεταμόρφωσης και το 2006 εγκαινιάζεται το 8ο κατάστημά της Praktiker στο Βόλο, το οποίο αποτελεί την αφετηρία της νέας φάσης επέκτασης της εταιρίας, με μεσαίου μεγέθους καταστήματα. Στη συνέχεια, το 2007 ένα ακόμα κατάστημα μεσαίου μεγέθους ξεκινά τη λειτουργία του, στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ το τέλος του έτους σηματοδοτείται με τα εγκαίνια του 10ου καταστήματος της Praktiker στη Μάνδρα Αττικής. Το καλοκαίρι του 2008 η εταιρία εγκαινιάζει το 11ο κατάστημά της στην πόλη της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί το δεύτερό της στην Πελοπόννησο, ενώ, δύο χρόνια αργότερα το 12ο σε σειρά κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία συμπληρώνει την παρουσία της στη Β. Ελλάδα με το κατάστημά της στην Ξάνθη το 2011 και εκείνο της Αλεξανδρούπολης το 2012, ενώ τον Ιανουάριο του ίδιου έτους εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Τον Ιούλιο του 2016, συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της με το 15ο της κατάστημα πανελλαδικά (2ο στη νησιωτική Ελλάδα) εγκαινιάζοντας το Praktiker Ρόδου.

Από τον Απρίλιο του 2014, η Praktiker Hellas αποτελεί μέλος του καναδικού ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited, που από το 1985 είναι γνωστός για το σημαντικό του ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών.

Η Praktiker Hellas διατηρεί συνεχώς τον Έλληνα καταναλωτή και τις επιθυμίες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της, ενώ η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελεί κομβικό σημείο της εταιρικής της φιλοσοφίας και παράλληλα, βασικό μοχλό για την εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Μια από τις καινοτομίες της εταιρίας είναι η εκπαίδευση των πελατών της. Μέχρι την εμφάνιση των Praktiker, το DIY δεν ήταν ευρέως διαδεδομένο ως φιλοσοφία και η Praktiker ανέλαβε το έργο της ευρείας διάδοσής του με διάφορα προγράμματα, όπως π.χ. οι επιδείξεις προϊόντων και λύσεων στα καταστήματά της, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Πράκτικερ γραφεία – Πράκτικερ – Πράκτικερ εργαλεία – Πράκτικερ ηράκλειο – Πράκτικερ θεσσαλονικη – Πράκτικερ κατάλογος 

»
9.3 Συνολικό Σκορ
Praktiker Φυλλάδιο και Προσφορές από το Praktiker gr

Προσφορές Πρακτικερ Φυλλάδια 2018 - Prosfores Praktiker praktiker thessaloniki - praktiker καταστηματα - praktiker φωτιστικα - praktiker έπιπλα - praktiker patra - praktiker ωραριο πρακτικερ, πρακτικερ εργαλεια, πρακτικερ κατάλογος - πρακτικερ προσφορεσ - πρακτικερ προσφορες - προσφορές πρακτικερ - φυλλαδιο πρακτικερ - praktiker gr - ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ 2018 - διαφημιση πρακτικερ 2018, πρακτικερ καταλογος κηπος, πρακτικερ επιπλα, πρακτικερ προσφορες κρεβατια, πρακτικερ προσφορες σαλονια, πρακτικερ εργαλεια, τηλεοπτικη διαφημιση πρακτικερ

Ποικιλία
9.5
Τιμή
9
PROS
 • Ανταγωνιστικές τιμές
User Rating: 5 (8 ψήφοι)
1 Σχόλιο
 1. […] Εάν έχει λήξει το Φυλλάδιο -> Δείτε τις Νέες Προσφορές Πράκτικερ […]

  Αφήστε το μήνυμά σας

  Login/Register access is temporary disabled