Έληξε

ARTaction Pilates Θεσσαλονίκη Ανοιξιάτικη Προσφορά 2017 | Δώρο 4 Μαθήματα | artactionpilates.gr | ΔΩΡΟ

ARTaction Pilates Θεσσαλονίκη Ανοιξιάτικη Προσφορά 2017 | Δώρο 4 Μαθήματα | artactionpilates.gr | ΔΩΡΟ


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

Ανοιξιάτικη προσφορά από τα ARTaction, του κορυφαίου Pilates Studio της Θεσσαλονίκης, με την αγορά νέου πακέτου μαθημάτων δώρο άλλα 4 στα ομαδικά μαθήματα. Στο κέντρο της πόλης το ολοκληρωμένο στούντιο της  Master Trainer Χριστίνας Πολύζου προσφέρει για πάνω από 20 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Πιλάτες, Θεραπευτικό Pilates, Ιδιαίτερα Μαθήματα και Επαγγελματική εκπαίδευση στη μέθοδο ARTaction Pilates & εξειδίκευση σε μυοσκελετικές καταστάσεις, τρίτη ηλικία και εγκυμοσύνη.

Με εναλλακτικά προγράμματα όπως τα Barre Concept, Stretching, Bowtech, Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Μαθήματα Yoga και Παιδικά Τμήματα αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο Studio μεθοδευμένης εκγύμνασης.

 

artactiondwro4

Σε συνδυασμό με τις ήδη πολύ συμφέρουσες τιμές – 55€ για 8 ομαδικά μαθήματα εδάφους και 65€ για 8 μαθήματα με όλα τα εξειδικευμένα μηχανήματα για την μέθοδο Pilates, αποτελεί μια πολύ καλή προσφορά για την μύηση του καθένα από εμάς στον μαγικό κόσμο του Pilates.

Ισχύει πρώτο δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας ΔΩΡΕΑΝ.To ARTaction Pilates Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Ίωνος Δραγούμη 57, Τηλέφωνο: 2310517334

artactionsyndromi4

Η εταιρεία ARTaction Pilates δραστηριοποιείται επίσης στην Αθήνα και στην Ραφήνα.

Είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία οργάνων πιλάτες.

Επίσης παρέχει εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου στην μέθοδο πιλάτες.

Η εταιρία συνεργάζεται με την Πολύζου Χριστίνα και την Πολίτη Θεώνη στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η Χριστίνα Πολύζου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε χορό στην Αθήνα στην ανώτερη επαγγελματική σχολή της Άννας Πέτροβα.
Είναι μέλος της βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου.
Δίδαξε και χόρεψε με επαγγελματικές ομάδες σύγχρονου χoρού και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την γιόγκα και τον διαλογισμό, καθώς και μορφές εναλλακτικών θεραπειών. Την ίδια εποχή ασχολείται, εκπαιδεύεται και εμβαθύνει στην μέθοδο Pilates.
Το 1994 γυρίζει στην Θεσσαλονίκη και ιδρύει το ART action studio PILATES, τον πρώτο εναλλακτικό χώρο στη μέθοδο Pilates.

Η Θεώνη Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα και η πρώτη της επαφή με το σύστημα Πιλάτες έγινε το 1993 στην Νότια Αφρική.

Ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας.

Τo 1997 το ART action studio PILATES δημιουργεί το ART action PILATES training το οποίο προσφέρει άρτιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης της μεθόδου PILATES.

Το 2001 εγκαινιάζεται το πρώτο ART action studio PILATES στην Αθήνα.

Το 2003 εγκαινιάζεται το δεύτερο ART action studio PILATES στην Αθήνα .Το ART action studio PILATES από την πρώτη στιγμή χρησιμοποιεί μηχανήματα PILATES τα οποία κατασκευάζει η ίδια η ART action.

Το 2008 η ART action studio PILATES παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ART action PILATES machines τα πρώτα μηχανήματα της μεθόδου PILATES που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Το 2009 η ART action PILATES συμμετέχει στην 5η διεθνή έκθεση sports show & fashion παρουσιάζοντας άρτια ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης της μεθόδου PILATES καθώς και την πλήρη σειρά των μηχανημάτων της μεθόδου PILATES.

Το 2010 εγκαινιάζεται το τρίτο ART action studio PILATES στην Ραφήνα.

Στόχος του ART action studio PILATES είναι να συμβάλει στην διάδοση της μεθόδου PILATES στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι η γύμναση με την μέθοδο PILATES είναι ότι καλύτερο σήμερα, όπως επίσης να μπορέσει να βοηθήσει όλους αυτούς που θα μας επισκεφτούν, να βρουν τον προσωπικό τους δρόμο για να μπορέσουν να αποθεραπευτούν και ταυτόχρονα να γυμναστούν.
Η γνώση, φροντίδα και η εξειδίκευση των δασκάλων που εργάζονται στα studios ART action Pilates, είναι εγγύηση για τα θετικά αποτελέσματα. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και η αγάπη που έχουν για το σώμα και τους ανθρώπους κάνει το μάθημα ξεχωριστό.

Σε μας η γυμναστική σας και η εκπαίδευση σας είναι προσωπική μας υπόθεση.

ARTaction Pilates Θεσσαλονίκη Ανοιξιάτικη Προσφορά 2017
4 Μαθήματα ΔΩΡΟ

hotdealsgr-deite-oles-tis-diathesimes-prosfores-k-ekptoseis

9.9 Συνολικό Σκορ
ARTaction Pilates Θεσσαλονίκη Ανοιξιάτικη Προσφορά 2017 | Δώρο 4 Μαθήματα

Ανοιξιάτικη προσφορά από τα ARTaction, του κορυφαίου pilates studio της Θεσσαλονίκης, με την αγορά νέου πακέτου μαθημάτων δώρο άλλα 4 στα ομαδικά μαθήματα. Οι τιμές των πακέτων κυμαίνονται από 55€ έως 65€ για 8 μαθήματα. Το καλοκαίρι έρχεται! Προλάβετε!

Υπηρεσίες
10
Τιμή
10
Εμπειρία
10
Κατάρτιση
10
PROS
  • 12 μαθήματα Pilates από τους ειδικούς μόνο με 55€ έως 65€
  • Εκπαίδευση και εκγύμναση από τους ειδικούς στο χώρο
  • Κύρος μιας εταιρείας Pilates που κατασκευάζει τα μηχανήματα εκγύμνασης
User Rating: 4.95 (3 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled