Αγίου Πνεύματος 2019 | Ανοιχτά Μαγαζιά και Σούπερ Μάρκετ Δευτέρα 17-06-2019 | Αργία σε ποιες πόλεις;

Σκορ+15
Αγ. Πνεύματος 2019
Σκορ+15
Αγ. Πνεύματος 2019

Αγίου Πνεύματος 2019 Ανοιχτά Καταστήματα, Μαγαζιά και Super Market. Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα 17/06/2019 (Αργία Αγ. Πνευματος 2019) – Ανοιχτά Μαγαζιά. ΑΒ Βασιλόπουλος, ΙΚΕΑ, LIDL, Public, Σκλαβενίτης, Leroy Merlin, Μασούτης, My Market, δείτε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά του Αγίου Πνέυματος 2019 σε κάθε Νομό.

agioy-pneymatos-anoixta-magazia-17-06-2019-katasthmata-super-market-argia-17-ioynioy-ag-pneumatos-2019

Αγίου Πνεύματος 2019 (Δευτέρα 17/06/2019) – Ανοιχτά Μαγαζιά, Καταστήματα και Σούπερ Μάρκετ στην Ελλάδα.

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος αργία για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά όχι για όλους στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποια μαγαζιά, καταστήματα και super market θα είναι ανοιχτά την ημέρα του Αγ. Πνεύματος 2019 την Δευτέρα 17/06/2019 ανά Νομό σε όλη την Ελλάδα:

Αργία Αγίου Πνέυματος;- Ποια τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων και των Σούπερ Μάρκετ

Την Δευτέρα 17/06/2019, ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2019, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα μαγαζιά και τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά εκτός από όσους Νομούς της Ελλάδος έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά όπως θα δείτε  και παρακάτω. Οι εργαζόμενοι θα προσέρχονται κανονικά στις δουλειές τους. Στις Δημόσιες υπηρεσίες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η ημέρα του Αγ. Πνευματος θεωρείται ημέρα αργίας και επίσημα.

Αν κάποιος εργαζόμενος δεν πάει στην εργασία του αδικαιολόγητα φυσικά δεν δικαιούται τον μισθό της ημέρας αυτής.

Στην περίπτωση που ο ημερομίσθιος που δεν εργαστεί, δεν δικαιούται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό που δεν θα εργαστουν θα λάβουν το μισθό τους χωρίς προσαύξηση, ενώ αν εργαστούν δικαιούνται επιπλέον 1/25 του μισθού του.

Στις περιπτώσεις που είναι υπαρκτός σχετικός όρος για καταβολή του σε Δ.Α. ήΣ.Σ.Ε. , καθορίζεται δηλαδή η ημέρα αυτή ως υποχρεωτική αργία, τότε θα οφείλεται προσαύξηση κατά 75%.

Αγίου Πνεύματος 2019: Αρκετοί ενδεχομένως να ετοιμάζονται για εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνευματος αλλά η Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 δεν είναι αργία για όλους.

Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος 2019 είναι νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους, όπερ σημαίνει ότι όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσημη ημέρα αργίας, έχει ορισθεί και για τον Δημόσιο τομέα.

Όσον αφορά τα καταστήματα, η πλειοψηφία των εμπορικών συλλόγων των πόλεων της χώρας, βγάζουν ανακοίνωση κάθε χρόνο ότι θα είναι κλειστά.

Γ.Σ.Ε.Ε: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Δευτέρα 17/06 του Αγίου Πνεύματος 2019.

Η ημέρα για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 2019, δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες όπως ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Από την άλλη, όπως μας πληροφορεί η ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ):

Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.

Στην περίπτωση που η ημέρα του Αγίου Πνεύματος έχει χαρακτηρισθεί πρόσθετη εορτή – αργία για μία επιχείρηση και αυτή λειτουργήσει φέτος κατ’ εξαίρεση, τότε για πλήρη απασχόλησή τους οι υπάλληλοι δικαιούνται προσαύξηση μισθού κατά 1/25 και οι αμειβόμενοι με ημερομίσθιο ένα ακόμα ημερομίσθιό τους, επί του ωρομισθίου των οποίων θα υπολογισθεί και η προσαύξηση κατά 75% για την εργασία σε ημέρες αργίας.

Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).

Σχετικός για την αργία αυτή όρος έχει τεθεί στις ΣΣΕ και ΔΑ που αφορούν :

 • στις Καπνοβιομηχανίες,  στις Κλινικές και στα ιατρικά εργαστήρια,  στα ναυτικά πρακτορεία,  στις επιχειρήσεις πετρελαίου και υγραερίων, στις Εφημερίδες, στα Λατομεία Πέτρας και Χώματος, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τις επιχειρήσεις τεχνικών έργων (μόνο για τις ειδικότητες Εργοδηγών Σχεδιαστών και Χειριστών Μηχανημάτων
 • στους ηλεκτροτεχνίτες, στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, στους φωτοστοιχειοθέτες, στους φορτ/τές, στα τυπογραφεία,
 • στα βιβλιοπωλεία, στους θυρωρούς, στους εργοδηγούς – σχεδιαστές κλπ.
 • Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Οίκων Ευγηρίας, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχιακών Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.

Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τι αναφέρουν οι συλλογικές ρυθμίσεις του κλάδου σας.

 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 – ΔΕΥΤΕΡΑ 17-06-2019

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα πάντα και με τις διατάξεις του νόμου αλλά και εκτός εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα πρέπει την Δευτέρα 17/06/2019 να προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους. Στο Δημόσιο αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

Επίπροσθέτως, όπως προαναφέραμε αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους όπως και όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την Ελλάδα τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα για τα καταστήματα, οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας που ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι δεν θα λειτουργήσουν την ημέρα αυτή.

Στην περίπτωση που μια επιχείρηση τα προηγούμενα χρόνια ήταν κλειστή του Αγ. Πνεύματος (κατ’ έθιμο) και το 2019 κατ’ εξαίρεση αποφάσισε να λειτουργήσει, τότε όσοι από τους εργαζόμενους εργασθούν, δικαιούνται να πάρουν, εάν είναι ημερομίσθιοι το κανονικό ημερομίσθιο της ημέρα αυτής, ενώ αν είναι έμμισθοι, δικαιούνται εκτός από τον μηνιαίο μισθό τους και πρόσθετες αποδοχές ίσες με το 1/25 του μηνιαίου μισθού τους.

Εμπορικοί Σύλλογοι σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδος βγάζουν ανακοινώσεις σχετικά με το αν τελικά τα μαγαζιά και τα καταστήματα θα είναι κλειστά ή ανοιχτά, παρόλο που έχει  καθοριστεί με σχετική απόφαση υποχρεωτική αργία, κάποια θα είναι ανοιχτά.

Πιo συγκεκριμένα ανά πόλη έχουμε τις εξής ανακοινώσεις για την ημέρα του Αγ. Πνεύματος 2019:

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης αναφορικά με την γιορτή του Αγίου Πνεύματος 2019 που φέτος γιορτάζεται την Δευτέρα 17 Ιουνίου προτείνει στους καταστηματάρχες και στους μαγαζάτορες να παραμείνουν κλειστοί. Επίσης θέτει σε εφαρμογή του θερινού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αλεξανδρούπολης από το Σάββατο 15 Ιουνίου με τα καταστήματα να ανοίγουν στις 18:30 και να κλείνουν στις 21:30 το βράδυ . Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος ορίζεται ως κατ΄έθιμον αργία.

 • ΑΡΓΟΣ

Από την πλευρά του, ο εμπορικός σύλλογος του Άργους δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ακόμη αλλά συνήθως η μέρα του Αγίου Πνεύματος (17 Ιουνίου 2019) είναι νομοθετημένη αργία μόνο για όσους εργάζονται στο Δημόσιο, τράπεζες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται κανονικά.

 • ΝΑΥΠΛΙΟ

Τα εμπορικά καταστήματα στο Ναύπλιο θα παραμείνουν κλειστά όπως γίνεται κάθε χρόνο στο Ναύπλιο.

 • ΒΕΡΟΙΑ

Κλειστά του Αγίου Πνεύματος θα παραμείνουν και τα μαγαζιά και τα καταστήματα στην Βέροια την Δευτέρα 17 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων/καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας.

 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ν.ΙΩΝΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του προτείνει στα μέλη του, στους συναδέλφους εμπόρους καιεπιχειρηματίες να παραμείνουν κλειστά την ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.

Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ‘’Εθιμική‘’ αργία που τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης μας καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και ως εκ τούτου τα καταστήματα θα είναι κλειστά..

 • ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΑΝΟΙΧΤΑ Μαγαζιά και καταστήματα στην Αθήνα ανήμερα του Αγ. Πνεύματος 2019.

Αθήνα Αγιου Πνεύματος: Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου 2019, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.

Αγ πνεύματος 2019: Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής την Δευτέρα 17/06/2019.
Υπενθυμίζεται ότι τα Φαρμακεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Η ημέρα του Αγ. Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

Θεσσαλονίκη Αγ. Πνέυματος: Υποχρεωτικά κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα του Αγίου πνεύματος στον νομό Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 2019.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων θα είναι κλειστά, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υποχρεωτικά ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα μαγαζιά, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης, η οποία δεν έχει ανακληθεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος.»

 • ΚΑΒΑΛΑ Αγίου Πνέυματος 2019

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ανακοινώνει: ” Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε να ισχύει τα περασμένα χρόνια.”

 • ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αγίου Πνέυματος 2019

Επίσης κλειστά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος.

 • ΚΑΤΕΡΙΝΗ Αγίου Πνέυματος 2019

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο εμπορικός σύλλογος Κατερίνης για την Δευτέρα 17/06/2019 όπου κάνει επίσης γνωστό ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστά τα καταστήματα.

 • ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αγίου Πνέυματος 2019

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Κόρινθο την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος 2019 σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

 • ΝΑΥΠΛΙΟ + ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα καταστήματα στον Πύργο Ηλείας.

 • ΠΑΤΡΑ Αργία Αγίου Πνέυματος 2019

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας:

Στην Πάτρα, τα εμπορικά καταστήματα και τα μαγαζιά δεν θα είναι ανοιχτά του Αγιου Πνεύματος με την μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή να καλύπτει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

 • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ Αργία Αγίου Πνέυματος 2019

Σε όλη την Πελοπόννησο τα τουριστικά καταστήματα είναι ανοιχτά την Δευτέρα 28-05-2019 Αγίου Πνέυματος.

 • ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αργία Αγίου Πνέυματος 2019

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενημερώνει τα μέλη του και το αγοραστικό καινό ότι ανήμερα του Αγίου Πνεύματος , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 , τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο , διότι η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί και ως ημέρα εορτής του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Επιπλέον, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου την Δευτέρα , θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία όπως κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.

 • ΤΡΙΠΟΛΗ Αγίου Πνεύματος 2019 ΑΡΓΙΑ

Την Δευτέρα 17-6-2019 του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

 • ΣΕΡΡΕΣ Αγίου Πνέυματος 2019

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου των Σερρών την Δευτέρα 17/06/2019 κατά την εορτή του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα είναι κλειστά.

 • ΤΡΙΚΑΛΑ Αγίου Πνέυματος 2019 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα, τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

 • ΦΛΩΡΙΝΑ Αγίου Πνέυματος 2019

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους ότι τα καταστήματα, τα super market και τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 17/06/2019.

 • ΧΑΛΚΙΔΑ Αγίου Πνέυματος 2019

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας αναφέρει:

 “Ο εμπορικός Συλλογος Χαλκίδας κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα την Δευτέρα 28/5 θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά, επικαλούμενος την  τοπική Ομοιοεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση που υπογράφηκε 26/04/2007 όπου κηρύχθηκε υποχρεωτική αργία η ημέρα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.”

ΝΗΣΙΑ – ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο κ.λ.π), στην πόλη της Ρόδου, στην πόλη της Κέρκυρας, στην Ζάκυνθο, στο Ληξούρι και στο Αργοστόλι στην Κεφολονιά, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και σε πολλά άλλα μικρότερα μέρη της χώρας.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ:

Συγκεκριμένα για τα Super Market και την λειτουργία τους ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έχουμε την εξής πληροφόρηση:

Super Market Ανοιχτά Αγίου Πνεύματος 17-06-2019:

– ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019:

αβ-βασιλοπουλοσ-αγιου-πνευματος-σουπερ-μαρκετ-ανοιχτα-28-05-2018-ανοιχτα-μαγαζια-

 • Αθήνα ΑΒ Βασιλόπουλοσ Ανοιχτά Αγίου Πνέυματος
 • Θεσσαλονίκη ΑΒ Βασιλόπουλος: Κάποια καταστήματα ΑΒ θα είναι ανοιχτά και κάποια κλειστά, καλό θα είναι να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν την επίσκεψη στα σούπερ μάρκετ ΑΒ.
 • Κρήτη: Ανοιχτά

– LIDL ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019:

agioy-pneymatos-2018-lidl-anoixta-super-market-argia-28-05-2018

 • LIDL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τα σούπερ μάρκετ LIDL θα είναι Κλειστά στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 2019.
 • LIDL ΝΑΟΥΣΑ και LIDL ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τα σούπερ μάρκετ LIDL στην Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια θα είναι Ανοιχτά
 • LIDL ΑΘΗΝΑ Αγίου Πνεύματος 2019 – ΛΙΔΛ Δευτέρα 17/06/2019: Τα σούπερ μάρκετ LIDL στην Αθήνα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

– ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 17-06-2019:

Sklavenitis-agioy-pneymatos-anoixta-super-markets-deytera-28-maioy-2018

 • Όλα τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 2019

– Μασούτης ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17/06/2019:

agioy-pneymatos-2018-super-market-anoixta-katastimata-magazia-masouths-ab-lidl-ikea-praktiker-jumbo-leroy-merlin-elomas-plaisio-

 • Τα super market Μασούτης θα είναι κλειστά στις 17-06-2019

– My Market ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17/06/2019:

 • My Market ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Στις υπόλοιπες πόλεις τα My Market θα είναι ανοιχτά

– ΕΛΟΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17/06/2019:

 • Τα σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ την ημέρα του Αγ. Πνευματοσ θα είναι ανοιχτά.

 

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 – Δευτέρα 17-06-2019 ΑΝΟΙΧΤΑ:

– ΙΚΕΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17/06/2019:

ikea-agioy-pneymatos-2018-anoixta-kleista-athina-thessaloniki-katasthmata-oraria-leitourgias-argia-

 • ΙΚΕΑ Αγίου Πνέυματος Ανοιχτά: Τα IKEA θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 ανήμερα του Αγ. Πνεύματος.

– Κλειστά MEDIA MARKT ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

 • Τα MediaMarkt θα είναι κλειστά του Αγίου Πνεύματος σε όλες τις πολείς σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε.

– Ανοιχτά PUBLIC ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

anoixta-magazia-agiou-pneumatos-2018-public-anoixta-orario-leitourgias-argia-28-05-2018-deytera-publicgr

 • Θεσσαλονίκη PUBLIC 17-06-2019: Τα καταστήματα PUBLIC θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Στις υπόλοιπες πόλεις τα Public του Αγίου Πνεύματος θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

– Ανοιχτά LEROY MERLIN ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

 • Αθήνα Leroy Merlin 17/06/2019: Τα πολυκαταστήματα Leroy Merlin την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ανοιχτά.
 • Θεσσαλονίκη Leroy Merlin Αγ. Πνεύματος: Τα πολυκαταστήματα Leroy Merlin την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ

– Ανοιχτά JUMBO ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

 • Jumbo Θεσσαλονίκη Αγ. Πνευματοσ: ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν τα Jumbo στην Θεσσαλονίκη
 • Τα πολυκαταστήματα Jumbo στην Αθήνα και στις υπόλοιπες πόλεις θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

– Ανοιχτά ΠΛΑΙΣΙΟ (PLAISIO) ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

 • Πλαισιο Θεσσαλονίκη Αγ. Πνεύματος: Κλειστό θα παραμείνει το ΠΛΑΙΣΙΟ στην Θεσσαλονίκη
 • Πλαισιο Αθήνα Αγ. Πνεύματος: Ανοιχτό θα είναι το Plaisio στην Αθήνα

– Ανοιχτά ATTICA ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 17-06-2019:

attica-anoixta-agiou-pneymatos-2018-deytera-28-maiou-attica-beauty-athina-thessaloniki-anoixta-katastimata

 • Attica 17-06-2019 Θεσσαλονίκη: Τα Attica στην Θεσσαλονίκη θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ του Αγ. Πνεύματος
 • Attica ΑΘΗΝΑ Αγίου Πνεύματος 2019: Τα Attica στην ΑΘΗΝΑ θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ του Αγ. Πνεύματος 2019

Καλό είναι πάντως πριν επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα, σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκεστε να κάνετε ένα τηλέφωνο για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρίες μιας και το τοπίο είναι σίγουρο θολό!10 Συνολικό Σκορ
Αγίου Πνεύματος 2019 | Ποιά μαγαζιά, καταστήματα και Super Market θα είναι ανοιχτά

Αγίου Πνέυματος 2019 - Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019. Θα είναι είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα μαγαζιά και τα καταστήματα ανοιχτό το Mediamarkt του Αγ. Πνεύματος; Tα Lidl θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα; Σε ποιες πόλεις θα παραμείνουν κλειστά τα Jumbo, το Πλαίσιο, το MediaMartk, τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Μασούτης;

Αγίου Πνεύματος 2019
10
User Rating: 3 (5 ψήφοι)

Tags:

Login/Register access is temporary disabled