ΗΔΙΚΑ Athena Card ΟΑΣΑ | Φόρτιση Εγγραφή Αίτηση Δικαιολογητικά ΗΔΙΚΑ | Ath.ena Card για Ανέργους και ΑΜΕΑ

Σκορ+22
Σκορ+22


notos-ekptoseis-2022-notos-prosfores-royxa-papoutsia-mini-bannerΗΔΙΚΑ Athena Card ΟΟΣΑ – Κάρτες Athena Card για Ανέργους και ΑΜΕΑ –
Ath.ena Card Ενεργοποίηση – Ath.ena Card Εγγραφή, Φόρτιση, Αίτηση και Δικαιολογητικά Athena Card.

Athena Card Δωρεάν μετακινήσεις και δωρεάν εισητήρια για ανέργους και ΑΜΕΑ με τις κάρτες Ath.ena Card που θα επαναφορτίζονται. Ath.ena Άνεργοι – Ath.ena ΑΜΕΑ

athena-card-hdika-κάρτα-δωρεάν-μετακινήσεις-για-άνεργους-και-αμεα-ηδικα-athena-card-οοσα

Άνοιξε σήμερα η εφαρμογή στο ΗΔΙΚΑ και η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και AMEA Athena Card μπορεί να γίνει online. Δείτε παρακάτω πως θα ενεργοιποιήσετε την κάρτα Athena Card στην εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ.

Όσοι έχουν λάβει την κάρτα Ath.ena Card, με τον αριθμό της μπορούν να μπουν στο σύστημα, να συνδυαστεί ο κωδικός τους και να πάρουν το μειωμένο εισιτήριο.

Το δικαίωμα της δωρεάν μετακίνησης πιστοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr).

Στην εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ για την Athena Card, οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν τα πεδία με τα στοιχεία τους, η ΗΔΙΚΑ θα επιβεβαιώνει τα στοιχεία και οι δικαιούχοι θα μπορούν να  επαναφορτίζουν το δωρεάν εισιτήριο (Ath.ena Card) στα αυτόματα μηχανήματα.

 

Βήματα Ενεργοποίησης κάρτας ΗΔΙΚΑ Ath.Ena Card για Ανέργους και ΑΜΕΑ:

hdika-athena-card

ath.ena card εκδοση – athena card φορτιση – athena card ανεργοι – athena card δικαιολογητικα

 • Αφού μπείτε στην πλατφόρμα του ΗΔΙΚΑ (επάνω δεξιά κάνετε είσοδο με διαπιστευτήρια Taxisnet)
 • Συμπληρώνετε το ΑΦΜ και ΑΜΚΑ,
 • Επιλέγετε “Δημιουργία Νέας Κάρτας” και
 • Συμπληρώνετε το 16ψήφιο αριθμό της προσωποποιημένης  ΗΔΙΚΑ Ath.ena Card.
 • Κάντε επαλήθευση της κάρτας με το 8ψήφιο PIN που είχατε με την έκδοση της κάρτας
 • Επιλέγετε την κατηγορία δωρεάν εισιτηρίου Athena Card, ανάλογως εάν είστε στην κατηγορία Ανέργων ή ΑΜΕΑ για Άτομα με Αναπηρία.
 • Δίνετε την συγκατάθεσή σας για την ενεργοποίηση της κάρτας Athena Card και εμφανίζεται μήνυμα πως η κάρτα σας έχει εκδοθεί.

Να σημειώσουμε πως η αποστολή των Ath.ena Card για όσους έχουν κάνει αίτηση online από τον Ιανουάριο και συνεχίζεται ακόμα. Όποιοι θέλουν να δουν την πορεία της αποστολής μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΕΛΤΑ Courier και με το όνομα τους να μάθουν τα στοιχεία αποστολής.

Η εφαρμογή ΗΔΙΚΑ Athena Card μόλις βάλετε τα στοιχεία σας εμφανίζει τα εξής βήματα που περιγράψαμε και πιο πάνω. Για να προχωρήσετε χρειάζεστε:

 • 1) την ATH.ENA κάρτα σας και
 • 2) να θυμάστε τον 8ψήφιο κωδικό σας.
 • Αν δεν έχετε προμηθευτεί προσωποποιημένη κάρτα, πρέπει να το κάνετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε.
 • Ο 8ψήφιος κωδικό σας δεν αποθηκεύεται.
 • Χρησιμοποιείται μόνο για την επαλήθευση της κάρτας.

Η διαδικασία για την έκδοση HDIKA Athena Card ΟΑΣΑ είναι η εξής:

 • α. θα καταχωρήσετε την κάρτας σας
 • β. θα κάνετε επαλήθευση της κάρτας σας
 • γ. θα επιλέξετε την κατηγορία δωρεάν κομίστρου που αιτήστε από τις 2 διαθέσιμες: Ανέργων και Ατόμων με Αναπηρία
 • δ. να ενεργοποιήσετε το δωρεάν κόμιστρο δηλώνοντας την συγκατάθεση σας

Για να ξεκινήσετε, πηγαίνετε στην Εφαρμογή ΗΔΙΚΑ ATH.ENA κάρτα εδώ:

ΗΔΙΚΑ ATHENA CARD

ΗΔΙΚΑ Athena Card - Έκδοση-Athena-Card-αίτηση ΟΟΣΑ Ανεργοι ΑΜΕΑ Εισιτήριο μειωμένο

Πληροφορίες Athena Card ΗΔΙΚΑ ΟΑΣΑ δωρεάν εισητήρια για Άνεργους και ΑΜΕΑ

Με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, ο ΟΑΣΑ διένειμε την περασμένη εβδομάδα 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card δωρεάν. Σήμερα άνοιξε η εφαρμογή Η.ΔΙ.ΚΑ Athena Card και οι κάρτες μπορούν να ενεργοποιηθούν online. Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ.

Επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται να τα επαναχρησιμοποιεί και να μην τα πετά.

Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε 7 σταθμούς («Αγ. Αντώνιος», «Δουκ. Πλακεντίας», «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Ανθούπολη», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω») μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10 + 1 ή 5 + 0 ή μετ’ επιστροφής, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα. Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card και να την φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Κατά τη διάρκεια της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο ο ΟΑΣΑ δεν κατάφερε να πείσει το επιβατικό κοινό να προχωρεί σε επαναφόρτιση των εισιτήριων που εκδίδει. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλοί επιβάτες να πετούν τα χάρτινα πολλαπλά εισιτήρια Ath.ena Ticket μόλις τα χρησιμοποιήσουν και να προχωρούν στην έκδοση νέων πριν από κάθε διαδρομή. Έτσι δημιουργούνται ουρές στα εκδοτικά μηχανήματα αλλά και παρατηρούνται ελλείψεις στα ρολά των πολλαπλών εισιτηρίων. Επιπλέον, καθώς τα Ath.ena Ticket έχουν (ως υλικό) μεγαλύτερη αξία από τα παλιά χάρτινα εισιτήρια, μειώνονται τα έσοδα που θα μπορούσε να έχει ο ΟΑΣΑ αν οι επιβάτες επαναφόρτιζαν τα εισιτήριά τους (ή χρησιμοποιούσαν κάρτες Ath.ena Card) αντί να εκδίδουν συνεχώς νέα.

Άνοιξε σήμερα η εφαρμογή στο ΗΔΙΚΑ και η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και AMEA Athena Card μπορεί να γίνει online.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ έχουν αποσταλεί προσωποποιημένες κάρτες Ath.ena Card σε αρκετούς που έχουν κάνει online αίτηση. Η έκδοση και αποστολή των καρτών συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν απαιτούνται αρκετές μέρες ακόμα για την αποστολή όλων των καρτών.

ath.ena card εκδοση – athena card φορτιση – athena card ανεργοι – athena card δικαιολογητικα – athena card φορτιση –  Athena Card Ενεργοποίηση – HDIKA Ath.ena Card – Ath.ena για αμεα –  Ath.ena ανεργοι

[wpsm_recent_posts number_posts=”5″]

 tsekarate-ta-hot-deals-simera-1200x300-banner-

 

Δείτε όλες τις Προσφορές  που σας προτείνει το Hotdeals.gr!

 

 

eshop-crazy-sundays-2023-ekptoseis-prosfores-tablet-laptop-smartphone-eshopgr

politikos-ekptoseis-2023-prosfores-royxa-papoytsia-politikosgr

9.6 Συνολικό Σκορ
ΗΔΙΚΑ Athena Card ΟΑΣΑ | Άνοιξε η εφαρμογή ΗΔΙΚΑ | ΟΑΣΑ Δωρεάν κάρτες Ath.ena Card για Ανέργους και ΑΜΕΑ

ΗΔΙΚΑ Athena Card ΟΑΣΑ | Άνοιξε η εφαρμογή ΗΔΙΚΑ | ΟΑΣΑ Δωρεάν κάρτες Ath.ena Card για Ανέργους και ΑΜΕΑ. ath.ena card εκδοση - athena card φορτιση - athena card ανεργοι - athena card δικαιολογητικα - athena card φορτιση - athena card φορτιση, athena card δικαιολογητικα, athena card αιτηση, athena card εκδοση, athena card εγγραφη, athena card app, ατη.ενα card, ath.ena card ανεργοι,

Δωρεάν Εισητήρια με Κάρτα Athena Card ΗΔΙΚΑ
10
Διαδικάσία Ενεργοιποίησης
8.5
Ευκολία Χρήσης
9
PROS
 • Δωρεάν
User Rating: 4.8 (5 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled