Έληξε

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους | 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 | Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Σκορ+38
ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΣ ΤΟ DEAL
Σκορ+38
ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΣ ΤΟ DEAL


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία – Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 και σε όλα τα μνημεία του κράτους (Αρχαιολογικοί Χώροι, Μουσεία κλπ) η είσοδος έιναι δωρεάν. Είναι καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε έναν αρχαιολογικό χώρο, ένα Πολιτιστικό Ίδρυμα η ένα Μουσείο. Αφορμή ο εορτασμός για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και μαζί τους τις πόλεις.

Δείτε παρακάτω το PDF με τις επιλογές για ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και μνημεία που έχετε ανά περιοχή και νομό.

dorean-eisodos-se-mouseia-k-arxailogikous-xwrous-2018-septemvrios-Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018- Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία

«Παλιές και νέες, μεγάλες ή μικρότερες, σημαντικές ή μείον σπουδαίες, ζωντανές ή ξεχασμένες.
Αυτές θα αφηγηθούν μια διαφορετική ιστορία που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας, με σκοπό να μας προβληματίσουν για τη μεταμόρφωσή τους μέσα στο σύγχρονο κόσμο και την περπάτημα τους προς το μέλλον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΠΟΑ, ενημερώνοντας παράλληλα ότι το Σαββατοκύριακο του εορτασμού 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για ιστορίες «σκορπισμένες σε 117 σημεία σε όλη τη χώρα, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, σε μνημεία που ζουν μια δεύτερη ζωή ή παραμένουν ανέπαφα στο χρόνο – τοπόσημα μικρών ή μεγάλων πόλεων.

ΔΕΙΤΕ Τους Αρχαιολογικούς Χώρους, τα Μουσεία και τα Μνημεία με ελεύθερη είσοδο:

Από τις 28/09 έως τις 30/09/2018 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 22η συνεχή χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και μαζί τους τις Πόλεις, παλιές και νέες, μεγάλες ή μικρότερες, σημαντικές ή λιγότερο σπουδαίες, ζωντανές ή ξεχασμένες.

Οι πόλεις αποκαλύπτονται μέσα από μικρές ή μεγάλες ιστορίες, ιδιωτικές ή δημόσιες, πραγματικές ή φανταστικές.
Μέσα από βιβλία και φωτογραφίες, ήχους, τραγούδια και χορούς, περιπάτους, δρώμενα και παραμύθια».

Κατά Σαββατοκύριακο του εορτασμού 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους είναι ελεύθερη.

10 Συνολικό Σκορ
Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία - 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 - Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Επισκεφθείτε Δωρεάν Μνημεία - Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία Δωρεάν με Ελεύθερη Είσοδο σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλες οι πόλεις που συμμετέχουν στο PDF.

Πλήθος Μνημείων και Χώρων
10
Τιμές
10
PROS
  • ΔΩΡΕΑΝ
User Rating: 5 (7 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled