Έληξε

Φοιτητικά Πακέτα Επίπλων και Συσκευών 2017 | Προσφορές Φοιτητικά Έπιπλα – Ηλεκτρικές Συσκευές

Φοιτητικά Πακέτα 2017 – Ψάχνετε προσφορές για Φοιτητικά Έπιπλα και Ηλεκτρικές Συσκευές; Ενδιαφέρεστε για ολοκληρωμένα πακέτα επίπλων και δωροεπιταγές για να εξοπλίσετε το καινούριο φοιτητικό σπίτι; Το Hotdeals.gr σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες φοιτητικές προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά! Γιατί η έρευνα αγοράς είναι πιο σημαντική από την αγορά την ίδια!

foithtika-epipla-prosfores-epipla-syskeyes-2017

Σε αυτό το post θα βρείτε συγκεντρωμένα φοιτητικά πακέτα και προσφορές για έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Ελλάδας όπως: IKEA, HOMEMARKT, MEDIAMARKT, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, FYLLIANA, POLIHOME, RAVENNA.

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε!

ΙΚΕΑ

 

ikea-kotsovolos-dwroepitagh-foithtika-paketa

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Στο ποσό πληρωμής των αγορών σας.
Η ενέργεια ισχύει και για το IKEA e-shop με αγορές προϊόντων αξίας 600€ και πάνω (εξαιρούνται τα μεταφορικά).
Η προσφορά ισχύει από 18/8/2017 μέχρι 30/9/2017.
Η παραλαβή του κουπονιού γίνεται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ΙΚΕΑ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή του αποδεικτικού εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. και την απόδειξη αγοράς. Η χρήση και η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται στα ταμεία των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στο www.kotsovolos.gr από την ίδια ημέρα της αγοράς και μέχρι τις 31/10/17 κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Κάθε φοιτητής δικαιούται ένα κουπόνι για αγορά πάνω από 600€, ανεξάρτητα του ύψους της απόδειξης.
Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να λάβετε μόνο πιστωτικό σημείωμα.
Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλο κουπόνι ή προωθητική ενέργεια.

Στην ΙΚΕΑ βρίσκουμε μια προσφορά σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο όπου με αγορές άνω των 600€ μας δίνουν κουπόνι αξίας 100€ για αγορές από τον Κωτσόβολο. Οι Σουηδοί μας έχουν συνηθίσει σε φειδωλές προσφορές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Συμφέρει για όσους προτιμήσουν την ΙΚΕΑ για έπιπλα και έπειτα πάνε για ηλεκτρικές συσκευές.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

kotsovolos-ikea-dwroepitagh-foithtika-paketa

Εδώ βλέπουμε την συνεργασία της ΙΚΕΑ με τον Κωτσόβολο αντίστροφα. Με αγορές άνω των 600€ από τον Κωτσόβολο παίρνουμε δωροεπιταγή 100€ για την ΙΚΕΑ. Ίσως μια χρήσιμη προωθητική ενέργεια από όποια μεριά και να το πάρεις.

MEDIA MARKT

media-markt-foithtika-paketa-entos-dwroepitagh

 

media-markt-foithtika-paketa-entos-dwroepitagh-2

Όροι και προϋποθέσεις:

1.Οι πελάτες της Media Markt θα λαμβάνουν για τις αγορές τους από 21.08.2017 έως και 15.10.2017 δωροεπιταγές της ΕΝΤΟS σύμφωνα με κλίμακα όπως κατωτέρω.
Για παραγγελία τελικής αξίας 100 – 499 € θα παρέχεται δωροεπιταγή 50€, για παραγγελία τελικής αξίας 500 – 999 € θα παρέχεται δωροεπιταγή 100€ και για παραγγελία τελικής αξίας 1.000 € και άνω, θα παρέχεται δωροεπιταγή 200€.

2.Σε περίπτωση ακύρωσης ή υπαναχώρησης από την παραγγελία ή την αγορά η δωροεπιταγή θα πρέπει να επιστρέφεται από τον πελάτη.

3.Οι δωροεπιταγές θα δύναται να εξαργυρωθούν από 21.08.2017 έως και 30.11.2017 σε οποιοδήποτε Κατάστημα ENTOS εντός Ελλάδος. Οι δωροεπιταγές δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα ή προϊόντα.

4.Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών θα γίνεται ως ακολούθως από τη ENTOS:
Η δωροεπιταγή των 50€ προϋποθέτει παραγγελία στα ENTOS τελικής αξίας 250 – 500 €.
Η δωροεπιταγή των 100€ προϋποθέτει παραγγελία στα ENTOS τελικής αξίας 501 – 1.000 €.
Η δωροεπιταγή των 200€ προϋποθέτει παραγγελία στα ENTOS τελικής αξίας 1.001 € και άνω.
Το δικαιούμενο εκ της δωροεπιταγής αναγραφόμενο ποσό θα αφαιρείται από την τελική αξία της συνολικής παραγγελίας επιπρόσθετα, δηλαδή μετά από την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή προσφορών.

5.Οι δωροεπιταγές είναι πραγματοπαγείς κι όχι ονομαστικές. Τυχόν απώλεια, κλοπή, καταστροφή της δωροεπιταγής σημαίνει απώλεια του δικαιώματος, καθώς δεν ανταλλάσσεται με νέα.

6.Η ENTOS και η Media Markt δεν ευθύνονται σε κάθε περίπτωση. Η ενέργεια μπορεί να ανακληθεί ή να τροποποιηθεί. Κάθε αλλαγή ή τροποποίηση ισχύει από την ανακοίνωσή της στα Μέσα Επικοινωνίας (site, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) των Μερών.

Μια προσφορά από την MEDIAMARKT για αυτούς που θα ψωνίσουν πρώτα τις ηλεκτρικές συσκευές και μετά τα έπιπλα. Βέβαια τα ποσά των δωροεπιταγών σε σχέση με τις αγορές είναι αρκετά μικρά και σίγουρα δεν καθιστούν αυτή την προωθητική ενέργεια HotDeal.

 

HOMEMARKT

home-markt-foithtika-paketa-2017

Το Homemarkt.gr είναι ένα ενδιαφέρον site με φθηνά έπιπλα όπου βρίσκουμε αρκετά φοιτητικά πακέτα. Ξεκινώντας από πακέτα 3 τεμαχίων για το υπνοδωμάτιο και την τραπεζαρία με τιμή 100€-160€ οι προσφορές φτάνουν μέχρι τα 300€+ σε πιο μοδάτα και ποιοτικά σετ. Το συγκεκριμένο e-shop έχει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την συσκευασία αλλά και κάποιες αρνητικές. Τα έπιπλα πάντως φαίνονται να έχουν καλή σχέση τιμής-ποιότητας.

POLIHOME

polihome-foithtika-paketa

Τα πακέτα του Polihome.gr όπως βλέπετε παραπάνω είναι πολύ ενδιαφέροντα και συμφέρουν. Φοιτητικό πακέτο με 5 κομμάτια στα 280€ είναι αρκετά καλή προσφορά. Η σχέση τιμής-ποιότητας υπάρχει και είναι εμφανής. Υπάρχουν κάποια αρνητικά σχόλια όσον αφορά την επικοινωνία με το συγκεκριμένο e-shop σε περιπτώσεις επιστροφής και ελλατωματικών προϊόντων αλλά γενικά υπάρχει καλή αξιολόγηση.

ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ

marmaridis-epipla-foithtika-paketa

 

Το κατάστημα Μαρμαρίδης είναι γνωστό χρόνια τώρα και αποτελεί όνομα στο έπιπλο. Από την εμπειρία μας υπάρχει μια άποψη ότι τα έπιπλα του δεν είναι πολύ ποιοτικά αλλά δεν έχει ακουστεί και από κανέναν τελικά να του έχουν χαλάσει πριν την ώρα τους. Με φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη μπορείτε να δείτε από κοντά τι αγοράζετε. Όσον αφορά τα φοιτητικά του πακέτα τα βρίσκουμε υπερ-πλήρη με τιμές στα 400€-500€ με 6 τεμάχια και δώρο στρώμα.

 

FYLLIANA

fylliana-epipla-foithtika-paketa

Ένα νέο e-shop από μια εταιρεία επίπλων από το 1989 μας φέρνει προσφορές σε φοιτητικά πακέτα όπως αυτό που βλέπετε παραπάνω με 9 τεμάχια στα 600€. Η ποιότητα φαίνεται φοιτητική αλλά είναι ότι πρέπει. Επίσης έχει και πολλά έπιπλα σε προσφορά ξεχωριστά όπως γραφεία, καρέκλες, καναπέδες κρεβάτια και πολλά άλλα.

 

RAVENNA

ravenna foithtika paketa

Με 2 φυσικά καταστήματα στο Σχηματάρι και στη Θεσσαλονίκη η RAVENNA ειδικεύεται στα είδη υγιεινής και στα πλακάκια. Βρίσκουμε όμως 30 φοιτητικά πακέτα που ξεκινούν από 240€ για το ολοκληρωμένο καθιστικό, από 280€ για υπνοδωμάτιο και φτάνουν στα 460€ περίπου για ολοκληρωμένο φοιτητικό σπίτι. Μεγάλη ποικιλία με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. 

hotdealsgr-deite-oles-tis-diathesimes-prosfores-k-ekptoseis

 8.6 Συνολικό Σκορ
Φοιτητικά Πακέτα Επίπλων και Συσκευών 2017 | Προσφορές Φοιτητικά Έπιπλα - Ηλεκτρικές Συσκευές

Όλα τα φοιτητικά πακέτα και οι προσφορές σε μια σελίδα! Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή πρόοδο!

Ποιότητα
9.5
Ποικιλία
10
Τιμές
9.5
PROS
  • ΙΚΕΑ
  • ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
  • MEDIAMARKT
  • HOMEMARKT
  • POLIHOME
  • ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ
  • FYLLIANA
  • RAVENNA
User Rating: 4.29 (7 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled