Πλυστικό μηχάνημα Parkside PHD 135 F5 1800W | LIDL 79€

Σκορ+48
Σκορ+48


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

Parkside PHD 135 F5 1800W πλυστικό μηχάνημα από τα LIDL σε προσφορά με τιμή 79,99€.

Πολύ καλή επιλογή για τα χρήματά του αποτελεί η προσφορά στο πλυστικό μηχάνημα Parkside PHD 135 F5.

Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Parkside PHD 135 F5, στα 1800W, με πίεση 13,5 MPa (135 bar), μήκος καλωδίου 7 μέτρα και με πολλά πρόσθετα όπως: ακροφύσιο vario, λαβή πιστολιού, εξάρτημα καθαρισμού turbo, βελόνα καθαρισμού ακροφυσίων, καθαριστικό 500 ml.

Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό αυτοκινήτων, ταρατσών ή προσόψεων, προσφέροντας πολυάριθμες δυνατότητες και χαρακτηριστικά που καθιστούν την εργασία ευκολότερη και αποδοτικότερη.

Τρεις Δυνατότητες Καθαρισμού

Το Parkside PHD 135 F5 παρέχει τρεις διαφορετικές δυνατότητες καθαρισμού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακροφύσιο vario για καθημερινό καθαρισμό, το εξάρτημα turbo για επίμονες βρωμιές ή το σύστημα απορρυπαντικού για βαθύτερο καθαρισμό. Η ενσωματωμένη δεξαμενή απορρυπαντικού χωρητικότητας 600 ml επιτρέπει την αυτόματη πρόσμιξη απορρυπαντικού κατά τη λειτουργία χαμηλής πίεσης, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματικότερο καθαρισμό.

 

lidl-πλυστικο-μηχανημα-parkside-PHD-135-F5-l-προσφορα-2024

 

Εργονομία και Ασφάλεια

Η εργονομική λαβή πιστολιού με παιδική ασφάλεια καθιστά τη χρήση του μηχανήματος ασφαλή και άνετη. Το σύστημα σύνδεσης quick connect επιτρέπει την εύκολη αλλαγή των ακροφυσίων καθαρισμού, κάνοντας τη διαδικασία ταχύτερη και χωρίς κόπο.

Εξοικονόμηση Ενέργειας και Μεταφορά

Το αυτόματο σύστημα ON/OFF εξοικονομεί ενέργεια καθώς ο κινητήρας λειτουργεί μόνο όταν πατιέται η σκανδάλη. Το μηχάνημα μεταφέρεται εύκολα χάρη στις μεγάλες ρόδες και την επεκτεινόμενη λαβή, επιτρέποντας την εύκολη μετακίνηση σε διαφορετικά σημεία καθαρισμού.

 

 

parkside-PHD-135-F5-plystiko-mhxanhma-lidl-prosfores-(1)

Υψηλή Πίεση και Ανθεκτικότητα

Το λάστιχο υψηλής πίεσης 7 μέτρων με προστασία κατά του τσακίσματος προσφέρει μεγάλη εμβέλεια και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, το σύστημα quick connect Parkside είναι συμβατό με κοινά λάστιχα ποτίσματος του εμπορίου, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση.

Εξαρτήματα και Αποθήκευση

Το Parkside PHD 135 F5 συνοδεύεται από ποικιλία εξαρτημάτων όπως λαβή πιστολιού, κάνη, ακροφύσιο vario, εξάρτημα καθαρισμού turbo, βελόνα καθαρισμού ακροφυσίων, ταχυσύνδεσμος βρύσης, φίλτρο, λάστιχο πίεσης 7 μέτρων και απορρυπαντικό 500 ml. Οι πρακτικές βάσεις καλωδίου και εξαρτημάτων επιτρέπουν την εύκολη αποθήκευση και οργάνωση όλων των εξαρτημάτων.

 

 

Οικονομικός και Οικολογικός Καθαρισμός

Το μηχάνημα εξασφαλίζει οικονομικό καθαρισμό χάρη στη χαμηλή κατανάλωση νερού, εξοικονομώντας έως και 88% νερό σε σύγκριση με ένα συμβατικό λάστιχο νερού. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με την υψηλή απόδοση, την ευκολία χρήσης, και την ελκυστική τιμή του καθιστούν το Parkside PHD 135 F5 την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο καθαρισμού.

Το Parkside PHD 135 F5 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τον καθαρισμό διαφόρων επιφανειών με αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και εξοικονόμηση πόρων, κάνοντας την εργασία καθαρισμού ευκολότερη και πιο αποδοτική από ποτέ.

 

parkside-PHD-135-F5-plystiko-mhxanhma-lidl-prosfores-(2)

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά PARKSIDE Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Parkside PHD 135 F5:

 • Ισχύς: 1800 Watt
 • 7 m λάστιχο υψηλής πίεσης
 • Μήκος καλωδίου: 5m
 • Παροχή: max. 420 l/h
 • Πίεση εργασίας/ονομαστική πίεση: max. 9 MPa (90 bar)
 • Συμβατό με κοινά λάστιχα ποτίσματος
 • Εύκολη αλλαγή ακροφύσιου
 • Περιλαμβάνει καθαριστικό για πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης URM 500
 • 3 δυνατότητες καθαρισμού με: ακροφύσιο vario, εξάρτημα turbo ή με απορρυπαντικό

 

Προσφορά Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Parkside PHD 135 F5

Πλυστικό μηχάνημα Parkside PHD 170 D2 υψηλής πίεσης σε προσφορά από τα LIDL Blue Deals

79,99€
9 Συνολικό Σκορ
Parkside PHD 135 F5 1800W | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης

Προσφορά στα 79,99€ το Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Parkside PHD 135 F5 1800W από τα Λιντλ και τις προσφορές Blue Deals.

Τιμή
9.5
Ποιότητα
8.5
PROS
 • Ποιότητα
 • Τιμή
User Rating: 4.64 (11 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled