Έληξε

Playerunknown’s Battlegrounds για PC – Windows | Buy from CdKeys.com | 23.89€

Playerunknown’s Battlegrounds για PC – Windows | Buy from CdKeys.com | 23.89€
Σκορ+14
23.89€ 29.99€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL
Σκορ+14
23.89€ 29.99€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL


nike-prosfores-2024-mini-banner

Παρόλο που το PlayerUnknown’s Battlegrounds (PC και σύντομα σε PS4) είναι ακόμα σε beta έκδοση, είναι ήδη ένα πρωτοποριακό online shooter που δημιούργησε η Bluehole Studio Inc. του Brendan Greene. Το παιχνίδι στην Steam κοστίζει 29.99€ ενώ από το CDKEYS.com μπορεί να γίνει η αγορά με 23.89€.

playerunknowns-battleground-paixnidi-gia-pc-fps-shootemup-MAIN

Κάθε παιχνίδι στο PlayerUnknown’s Battlegrounds, ξεκινάει με τον ίδιο τρόπο αλλά η αξιοθαύμαστη ικανότητά του να νιώθει σαν μια καινούργια περιπέτεια σε κάθε γύρο, με κράτησε να επιστρέφω για ώρες στο τέλος. Καταφέρνει να προσεγγίσει τον αγώνα θανάτου τύπου Battle Royale, που έγινε δημοφιλής από παιχνίδια όπως το DayZ με σχετική απλότητα, χωρίς να θυσιάσει την ουσία του hardcore sim επιβίωσης, δημιουργώντας μια σφιχτή, εστιασμένη και χωρίς όρια εμπειρία που το τοποθετεί σε μια κατηγόρια μόνο του, πάνω από τον ανταγωνισμό.

 

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds δεν σπαταλά χρόνο για να σας βάλει ακριβώς στη μέση της δράσης, καθώς μέχρι και 100 παίκτες συμμετέχουν σε ένα server και επιλέγουν τη στιγμή να κάνουν ελεύθερη πτώση από ένα αεροπλάνο για να προσγειωθούν σε ένα μεγάλο νησί 8×8 χιλιομέτρων.

playerunknowns-battleground-paixnidi-gia-pc-ps4

Ακόμη και αυτή η πρώτη ενέργεια είναι μια κρίσιμη απόφαση και πρέπει να είναι μέρος της στρατηγικής σας: το άλμα νωρίς σάς αφήνει να φτάσετε στο έδαφος πρώτοι, δίνοντάς σας ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό, αλλά μπορεί επίσης να σας απομακρύνει από το κέντρο της αρένας όπου οι μάχες πρέπει αναπόφευκτα να γίνονται. Το άλμα αργά μπορεί να σας δώσει κάποια απόσταση από τους άλλους παίκτες, δίνοντάς σας λίγο χώρο για ανάσες πριν μπείτε στο παιχνίδι. Το άλμα στο κέντρο του νησιού, ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπου οι περισσότεροι παίκτες πέφτουν, θα σας τοποθετήσει ακριβώς στη μέση της δράσης.

 

Η ένταση ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της πτώσης με το αλεξίπτωτο, καθώς βλέπετε το σμήνος των παικτών που πέφτουν επίσης στην περιοχή σας, αλλά τα πράγματα γίνονται ζόρικα τη στιγμή που ακουμπάτε το έδαφος, καθώς όλοι ψάχνουν μανιωδώς για όπλα και εργαλεία και οι σκοτωμοί ξεκινάνε από πολύ νωρίς . Σακίδια για τη συγκράτηση περισσότερων αντικειμένων, προστατευτικών εργαλεία όπως κράνη και αστυνομικά γιλέκα, αντικείμενα για θεραπεία, μαχαίρια όπλα και ένα καλό μείγμα πυροβόλων όπλων βρίσκονται σε αφθονία.

Η κατανομή των αντικειμένων είναι τυχαία, αλλά δεν μπορείτε να υπολογίζετε στην εύρεση ενός καλού πυροβόλου νωρίς, ότι θα σας κρατήσει ασφαλή. Δεν είναι απίθανο κάποιος με ένα μόνο πιστόλι να σκοτώσει κάποιον με ένα πλήρως φορτωμένο όπλο SCAR-L, δεδομένου ότι το καλό όπλο είναι μόνο η μισή μάχη – η άλλη μισή είναι θέμα ικανοτήτων. Καθώς οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον παίζοντας θανάσιμα παιχνίδια γάτας και ποντικιού, αυτοί που εξακολουθούν να επιβιώνουν είναι αναγκασμένοι να πλησιάσουν περισσότερο μέσα στα όρια ενός θανάσιμου, συνεχώς συρρικνούμενου πεδίου δυνάμεων, μέχρι να απομείνει μόνο ένας. Η νίκη είναι μια συναρπαστική ανταμοιβή, που τροφοδοτείται με την αγωνία που αναδύεται από τη μάχη για να την κατακτήσεις. Αλλά ακόμα κι αν πεθάνετε νωρίς, η είσοδος σε ένα νέο παιχνίδι είναι πάντα γρήγορη και εύκολη.

playerunknowns-battleground-paixnidi-gia-pc-ps4-2

Το θανατηφόρο, κινούμενο πεδίο δύναμης που περικυκλώνει την αρένα και οι περιστασιακές επιδρομές αεροπλάνων που σημειώνονται με κόκκινο χρώμα στο minimap σας δίνουν μια αίσθηση σκοπού στο παιχνίδι και συνάμα ένα συναρπαστικό σύνολο επιλογών. Ίσως θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στο να φτάσετε στο κέντρο για να αποφύγετε κάθε βαθμιαία μείωση του μεγέθους της περιοχής που επιβιώνετε, να μετακινηθείτε αργά κατά μήκος των συνόρων για να σκοτώσετε τους ξεχασμένους campers που αναγκαστικά πρέπει να κινηθούν. Μια επιθετική προσέγγιση είναι εξίσου βιώσιμη με μια προσεκτική άμυνα και η πρακτικότητα και των δύο παιγνίων είναι αναζωογονητικά απελευθερωτική, φέρνοντας νέα σύνολα προκλήσεων που είναι εξίσου διασκεδαστικά.

Τα κίνητρα για να παραμείνετε εν κινήσει, ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο ρυθμό σας, αναγκάζουν ολοένα και πιο επικίνδυνες συναντήσεις με επιζώντες όλο και περισσότερο εξειδικευμένους (ή τυχερούς), συμπυκνώνοντας τη δράση και τερματίζοντας έναν αγώνα μετά από περίπου 20-30 λεπτά, προτού να κατακλυστεί από κατασκηνωτές. Η δράση δεν είναι δύσκολο να βρεθεί στο Battlegrounds αν την ψάχνεις και είναι αδύνατο να την αποφύγεις για πολύ ώρα, αλλά καταφέρνει να βάλει αρκετό χώρο ανάμεσα στις συναντήσεις για να κρατήσει εκείνες τις ήσυχες και τεταμένες στιγμές που γνωρίζουμε και αγαπάμε από παιχνίδια όπως το DayZ άθικτες.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 23.89€

Ποτέ ένας αγώνας δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο.

Παρόλο που οι κανόνες είναι πάντα οι ίδιοι, παράγοντες όπως το σημείο όπου επιλέγετε να προσγειωθείτε, ποια όπλα θα βγούν εκεί, ή πόσο γρήγορα μπορείτε να βρείτε ένα όπλο ή ένα σακίδιο κρατάνε κάθε ματς συναρπαστικό. Ένας μεγάλος χάρτης και μια αφθονία όπλων σημαίνει ότι το κυνήγι ενός όπλου δεν είναι απογοητευτικό καθήκον, αλλά μια ευκαιρία να ζυγίσουμε τις επιλογές μας και να επιλέξουμε την προσέγγισή μας για το ματς.

Μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε ξέφρενους πυροβολισμούς στο δάσος ή σε οποιοδήποτε τέλος ενός θανατηφόρου κυνηγητού σε μια από τις πολλές πόλεις και κωμοπόλεις του νησιού. Μπορεί να βρεθείτε ακόμη και να παρασυρθείτε σε μια σοφίτα, ακούγοντας για τον παραμικρό ήχο για να ξεσκεπάσετε έναν εχθρό. Η χρήση του ήχου για να κρατήσει την ένταση και να σας προειδοποιήσει για κοντινούς εχθρούς είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους το Battlegrounds σας αναγκάζει να μείνετε προσεκτικοί και τακτικοί αντί να αντιμετωπίζετε κάθε γύρο σαν ένα Call of Duty-style shoot ’em up. Παίξτε αρκετά και μπορείτε να μάθετε αν αποκρυπτογραφείτε καταστάσεις όπως  όταν κάποιος άλλος παίκτης βρίσκεται σε μια θέση μπροστά σας – μια ανοιχτή πόρτα ή μια ασυνήθιστα πυκνή ή αραιή σωρός από κακό loot είναι προειδοποιητικά σημάδια .

playerunknowns-battleground-paixnidi-gia-pc-ps4-3

Ολόκληρη η δυναμική τόσο των εξερευνήσεων όσο και των αγώνων αλλάζει δραστικά κάνοντας ομάδες στο λόμπι πριν από το παιχνίδι. (Η ομαδοποίηση μετά την είσοδό σας στο παιχνίδι θεωρείται εξαπάτηση και δυνητικά bannable αδίκημα). Το παιχνίδι σόλο διαφέρει πολύ από το να παίζετε με έναν συνεργάτη μαζί και το ίδιο ισχύει και για τρίο και ομάδες τεσσάρων παικτών. Μπορεί να υπάρχει περισσότερη ελευθερία και μεγαλύτερη ευκολία στην stealth μετακίνηση όταν παίζεις μόνος, αλλά μια καλά συντονισμένη ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες να στήσει συναρπαστικές ενέδρες και επιθέσεις οχημάτων.

Η αίσθηση του πυροβολισμού είναι φοβερή – τα πυροβόλα όπλα είναι εντυπωσιακά ισορροπημένα, ακόμα και στην beta έκδοση. Και ενώ το Battlegrounds διατηροεί αυτό το στρατιωτικό-sim που έχει γίνει συνώνυμο του είδους, απλώς εξομαλύνεται αρκετά ώστε να κρατήσει την κίνηση ικανοποιητική και προσβάσιμη στους νεοφερμένους. Υπάρχουν συντομεύσεις στα πλήκτρα για να αλλάζετε τα όπλα, να εναλλάσσετε την προοπτική τρίτου ή πρώτου προσώπου και να αλλάξετε τον τρόπο που πυροβολάτε απο auto σε burst, είναι τα περισσότερα από αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Το απλό και διαισθητικό UI είναι επίσης ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, το οποίο κάνει το looting και την ανταλλαγή αντικειμένων με τους συμπαίκτες τους τόσο εύκολη όσο ένα γρήγορο click and drag. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο απόθεμά σας και στο χάρτη ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.

 

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds ξεπέρασε τελικά το Dota 2 στη λίστα με το μεγαλύτερο αριθμό χρηστών, που ήταν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο παιχνίδι, καταλαμβάνοντας πλέον την πρώτη θέση.
Μπορεί το παιχνίδι να κέρδισε τυπικά την την πρώτη θέση τον προηγούμενο μήνα, ξεπερνώντας προσωρινά το Dota 2, μολαταύτα λίγες ημέρες ακολούθως το PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει αφήσει “για τα καλά πίσω του” το δημοφιλές MOBA της Valve. Σύμφωνα με τη σελίδα στατιστικών στοιχείων του Steam, το PUBG έφτασε τους 1,349,584 concurrent χρήστες (χρήστες που ήταν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι), ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του Dota 2 των 1,291,328.

player-unknowns-battlegrounds-brendan-greene-e3-2017

Βέβαια, αυτό δεν ήταν και το μοναδικό επίτευγμα του παιχνιδιού, καθώς όπως δήλωσε και ο Brendan Greene, το PlayerUnknown’s Battlegrounds ξεπέρασε επίσημα τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς το παιχνίδι, που βρίσκεται ακόμη σε Early Access, αναμένεται να κυκλοφορήσει και για τα Xbox One.

Συμπέρασμα: Το Playerunknowns Battlegrounds είναι ένα παιχνίδι που όχι απλά ήρθε για να μείνει αλλά έχει όλα τα φόντα να γράψει την δική του ιστορία στον κόσμο των gamers. Με 23.89€ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ατελείωτες ώρες έντασης, διασκέδασης και παιχνιδιού.

Playerunknown's Battlegrounds PC - Bluehole Inc.

Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι της Bluehole Inc. σε προσφορά από το CDKEYS.com

23.89€
10 Συνολικό Σκορ
Playerunknowns Battlegrounds για Windows | CdKeys.com | 21.39€

Playerunknowns Battlegrounds - Σε προσφορά από το cdkeys.com ο πιό hot τίτλος αυτήν την στιγμή στον χώρο των Gamers και ειδικά στα shoot em up. Buy Now - Download & Play Online!

Γραφικά
10
Τιμή
10
Gameplay
10
PROS
  • Εξαιρετικό gameplay
  • Ιδανικό και για αρχάριους
  • Ευκολία στον χειρισμό
CONS
  • Άγχος - Αγωνιά - Καρδιακοί παλμοί
User Rating: 5 (4 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled