REVOLUT – Αγορά μετοχών και κρυπτονομισμάτων | Μετοχές Gamestop | BTC – GME – AMC – BB

Σκορ+14
Σκορ+14
notos-ekptoseis-2022-notos-prosfores-royxa-papoutsia-mini-banner

Revolut: Η εταιρεία που προσφέρει τις trending μετοχές (GME, AMC, BB) και cryptocoins (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP)

Πως μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα και μετοχές εύκολα με έναν απλό λογαριασμό στο Revolut.

revolut-pos-kano-logariasmo-agora-metoxes-kryptonomismata-pos-tha-agoraso

Revolut

Κάντε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα σε όλο τον κόσμο - Αγοράστε κρυπτονομίσματα και μετοχές

Σίγουρα κάπου στο newsfeed σας αυτές τις μέρες είδατε τις λέξεις Reddit, Wallstreetbets, stocks, Gamestop, AMC, BB, crypto, Doge, XRP και άλλα ακαταλαβίστικα.

Όλα ξεκίνησαν από μία ομάδα ερασιτεχνών επενδυτών, οι οποίοι συμμετείχαν στο φόρουμ Wallstreetbets του Reddit.

Στόχος τους ήταν να αντιμετωπίσουν τους “καρχαρίες” στην αργκό ή αλλιώς τα μεγάλα hedge funds που αποκομίζουν τεράστια κέρδη που στοιχηματίζουν στην πτώση των μετοχών.

Με απλά λόγια το «κόλπο» που στήθηκε ήταν να αρχίσουν όλοι να αγοράζουν, με όσα χρήματα διαθέτουν, την μετοχή της Gamestop ($GME) ώστε να μην αφήνουν τους «καρχαρίες» να ρίξουν την τιμή της. Αυτό έχει οδηγήσει μέχρι τώρα στο να χάνουν τα funds περίπου 19 δισεκατομμύρια δολλάρια και τα «ψαράκια» να έχουν πολλαπλασιάσει τα λεφτά τους σε λίγες μέρες.

Φανταστείτε ότι η μετοχή της Gamestop άξιζε 20$ στις 12/1, 40$ στις 19/1, 150$ στις 26/1 με αποτέλεσμα την Παρασκευή 29/1 να κλείσει στα 325$ ενώ στιγμιαία είχε φτάσει και στα 470$!

Όλο το εγχείρημα βέβαια στηρίζεται στην παραδοχή ότι όσο δε πουλάνε όσοι αγόρασαν η μετοχή θα ανεβαίνει. Αν αρχίσει ο κόσμος να πουλάει είτε από φόβο είτε από απληστία θα καταρρεύσουν όλα και θα κερδίσουν οι καρχαρίες. Αν κρατήσουν όλοι, το λεγόμενο hold ή και hodl στην γλώσσα του Reddit, η μετοχή μπορεί να εκτοξευτεί ακόμα και πάνω από 10.000$ η μία και τα fund να φαλιρίσουν!

Ταυτόχρονα το ίδιο κίνημα, υποκινούμενο συχνά πυκνά από προσωπικότητες όπως ο γνωστός σε όλους Elon Musk με τα περιβόητα tweet του, έπαιξε με την τιμή του Dogecoin και την στιγμή που έβαλε στον λογαριασμό στο Instagram το  hastag #bitcoin η τιμή του τις επόμενες ώρες εκτοξεύτηκε.

REVOLUT – ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;

Ο πιο σύντομος και απλός τρόπος να παίξει κάποιος από Ελλάδα μετοχές είναι μέσω της Revolut.

Revolut

Κάντε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα σε όλο τον κόσμο - Αγοράστε κρυπτονομίσματα και μετοχές

Η Revolut είναι μια «ψηφιακή τράπεζα» κολοσσός με πάνω από 100.000 χρήστες στην Ελλάδα μόνο, με μια εφαρμογή για κινητές συσκευές που απευθύνεται σε όλους και προσφέρει ανάμεσα σε πολλά άλλα:

  • Μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό σε 29 νομίσματα.
  • Μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που επιτρέπει αναλήψεις μετρητών σε 120 χώρες.
  • Αγορά μετοχών από το χρηματιστήριο live.
  • Αγορά commodities: Αγοράστε χρυσό, ασήμι κα.

Κάνοντας λογαριασμό στη Revolut, οι χρήστες αποκτούν πραγματικό λογαριασμό με IBAN, SWIFT και χρεωστική κάρτα που εκδίδεται και σας αποστέλλεται, με όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ τα 200 ευρώ ανά μήνα χωρίς προμήθειες από την πλευρά της σε οποιοδήποτε μηχάνημα ΑΤΜ σε 129 χώρες στο τοπικό νόμισμα.

Η πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή είναι αρκετά απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε λεφτά από μια κάρτα σας ή λογαριασμό στην Ελλάδα και μετά θα μπορείτε να αγοράσετε είτε μετοχές είτε κρυπτονομίσματα στις τρέχουσες αξίες και ισοτιμίες.

Revolut

Κάντε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα σε όλο τον κόσμο - Αγοράστε κρυπτονομίσματα και μετοχές

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Revolut από εδώ και καταχωρήστε τον αριθμό του κινητού σας.

Θα σας αποσταλεί ένα sms με σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Εκεί θα βάλετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σας στοιχεία και θα παραγγείλετε και την κάρτα Revolut για να μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από Ελληνικά ΑΤΜ μέχρι 200€ το μήνα χωρίς προμήθειες.

Είναι σημαντικό να πάρετε την κάρτα καθώς αν πάνε όλα καλά με την ιστορία της Gamestop και είστε μέσα θα μπορείτε να βγάζετε τα λεφτά απευθείας χωρίς να μεσολαβεί καμιά Ελληνική τράπεζα ή λογαριασμός!

Revolut

Κάντε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα σε όλο τον κόσμο - Αγοράστε κρυπτονομίσματα και μετοχές

Βέβαια η Revolut όπως είπαμε είναι ο πιο απλός τρόπος ειδικά για να πάρετε μετοχές αλλά αν θέλετε να είστε μέσα στο παιχνίδι των Crypto προσφέρει μόνο τα 10 πιο γνωστά κρυπτονομίσματα και όχι τα υπόλοιπα τύπου DOGE που έγινε το μεγάλο μπαμ.

BINANCE – Αγορά κρυπτονομισμάτων 

Η καλύτερη πλατφόρμα που βρήκαμε μέχρι τώρα για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και που καταφέραμε μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα να καταθέσουμε λεφτά και να κάνουμε συναλλαγές δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη Binance.
Η Binance είναι μια πιο εξειδικευμένη πλατφόρμα με πάρα πολλά δεδομένα μέσα για να παρακολουθείτε και με διαδικασίες αυτοματοποίησης αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων σε προκαθορισμένες τιμές που ορίζετε εσείς.

Η εγγραφή είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται από αυτόν τον σύνδεσμο. Με τον ίδιο τρόπο με την Revolut καταχωρείτε τα στοιχεία σας, κάνετε κατάθεση από κάρτα ή λογαριασμό και ξεκινάτε να παίζετε!

Binance

Αγοράστε κρυπτονομίσματα με χαμηλές προμήθειες

binance-agoraste-kryptonomismata-agores-metoxon-kryptonomismaton-bitcoin-btc-ethereum-eth-ellada-pos-agorazo-kryptonomismata-

Binance

Αγοράστε κρυπτονομίσματα με χαμηλές προμήθειες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Revolut
Binance

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ… Ή ΑΛΛΙΩΣ HODLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!

apes-together-strong-hodl

Revolut

Κάντε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα σε όλο τον κόσμο - Αγοράστε κρυπτονομίσματα και μετοχές

* Το άρθρο δεν σας προτρέπει να αγοράσετε μετοχές ή κρυπτονομίσματα. Εάν επενδύσετε να το κάνετε προσεκτικά και υπεύθυνα. 

eshop-crazy-sundays-2023-ekptoseis-prosfores-tablet-laptop-smartphone-eshopgr
10 Συνολικό Σκορ
Revolut: Αγοράστε Μετοχές και Κρυπτονομίσματα

Revolut: Αγορά Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Stellar και αγορά μετοχών GME (Gamestop), BB (Blackberry), AMC. Αγορά μετοχών μέσω internet. Αγορά μετοχών online.

Ευκολία συναλλαγών
10
Ασφάλεια
10
PROS
  • - Ευκολία συναλλαγών
  • - Κάρτα αναλήψεων
  • - Ασφάλεια
User Rating: 5 (5 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled