Έληξε

Rock Band 4 & Κιθάρα Ασύρματη – Xbox One Game | public.gr | 59.99€

Rock Band 4 & Κιθάρα Ασύρματη – Xbox One Game | public.gr | 59.99€
Σκορ+13
59.99€ 90€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL
Σκορ+13
59.99€ 90€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL

Το παιχνίδι Rock Band 4 & Κιθάρα Ασύρματη (εξομοιωτής), για το XBOX One, έχει σε προσφορά το Public στα 59.99€, όταν περίπου τόσο κάνει το παιχνίδι μόνο του χωρίς Κιθάρα. Το Rock Band 4 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα games γενικότερα των παιχνιδομηχανών και όχι μόνο του XBOX One. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και για ψυχαγωγία παίζοντας το με την παρέα.

rock-band-&-kithara-hotdealsgr

Οι τιμές του Rock Band 4 με Κιθάρα στην Ελλάδα ξεκινάνε γύρω στα 150€, αν και είναι λίγο τσιμπημένες γιατί από εξωτερικό το βρίσκουμε στα 90€ περίπου. Link από Σκρουτζ.

Έτοιμοι να ροκάρετε; Ανεβείτε στην παγκόσμια σκηνή! Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξετε το συγκρότημα… καλέστε τους φίλους σας στη σκηνή, αρπάξτε την κιθάρα σας, το μικρόφωνο και τις μπαγκέτες σας και αρχίστε να παράγετε αυτό τον θαυμάσιο θόρυβο, ερμηνεύοντας εκατοντάδες ροκ τραγούδια από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. *Το πακέτο περιλαμβάνει ασύρματη Rock Band κιθάρα!

Harmonix - Rock Band 4
Harmonix Rock Band 4 & Κιθάρα

Προσφορά από τα Public | Rock Band 4 & Κιθάρα - Xbox One Game

59.99€

banner-check-new-offers-and-sales-hotdealsgr-9.6 Συνολικό Σκορ
Rock Band 4 & Κιθάρα - Προσφορά

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι σκέτο κάνει 45-50€ τότε πακέτο με την κιθάρα στα 59.99€ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Τιμή Πακέτου
10
User Rating: 4.8 (4 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled