Έληξε

Ryanair Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια με 9.99€ | ryanair.com | Αεροπορικά από 9.99€

Σκορ+12
από 9.90€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL
Σκορ+12
από 9.90€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL


nike-prosfores-2024-mini-banner

Η Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 9.99€ για τις 100 ημέρες που απομένουν μέχρι τα Χριστούγγενα! Τα ταξίδια που περιλαμβάνονται στην προσφορά πρέπει να πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Διαλέξτε τον προορισμό σας από τις 78 διαφορετικές χώρες που ανήκουν στο δίκτυο της Ryanair (το μεγαλύτερο της Ευρώπης) και κλείστε το ταξίδι σας για να προλάβετε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 9.99€.

ryanair-eisitiria-me-9-90-fthina-aeroporika

Μερικοί από τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair:

Sofia – Βουλγαρία 15,29€
Ρόδος – Ελλάδα  16,91€
Mykonos – Ελλάδα  18,96€
Κρήτη (Χανιά) – Ελλάδα  19,90€
Ρώμη (Τσιαμπίνο) – Ιταλία  20,39€
Βαρσοβία Μόντλιν – Πολωνία  22,43€
Βρυξέλλες Σαρλερουά  – Βέλγιο  22,43€
Μπρατισλάβα – Σλοβακία 22,43€
Χανιά Κρήτη – Ελλάδα 19,90€
Πάφος – Κύπρος 15,29€

Βενετία Τρεβίζο  – Ιταλία 34,67€
Μιλάνο Μπέργκαμο – Ιταλία  36,71€
Βρυξέλλες Σαρλερουά – Βέλγιο 39,77€
Μπέρμιγχαμ T2 – Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο 39,77€
Μέμιγκεν (Δυτικό Μόναχο) – Γερμανία 49,97€
Κρακοβία – Πολωνία 52,01€
Φρακφούρτη Χαν – Γερμανία 52,01€
Βαρσοβία Μόντλιν – Πολωνία 61,19€
Βρέμη – Γερμανία 71,39€

«Μετράμε αντίστροφα 100 μέρες έως τα Χριστούγεννα και για να το γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε 50.000 θέσεις σε 78 διαφορετικά δρομολόγια της Ryanair με 9,99€ μόνο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο.».

Robin Kiely, Ryanair

 

Στα επιχειρηματικά νέα, η Ryanair έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Alitalia:

Η Ryanair είναι έτοιμη να κάνει μια τελική προσφορά για να αναλάβει την Alitalia, διατηρώντας το εμπορικό σήμα της υπό πτώχευση ιταλικής αεροπορικής εταιρείας και τις φρούδες πτήσεις.

Ο ιρλανδικός μεταφορέας χαμηλού κόστους, σε περίπτωση που αποκτήσει τον ιταλικό αερομεταφορέα, θα επενδύσει σε νέα αεροσκάφη για τις πτήσεις κοντινών αποστάσεων της Alitalia, σύμφωνα με τον “τρελό” διευθύνοντα σύμβουλο Michael O’Leary. Ωστόσο, απέκλεισε πάλι την προσφορά της Ryanair για την Air Berlin, κατηγορώντας ακόμα μια φορά τις γερμανικές αρχές και τη Γερμανία για «αβαντάρισμα»  της Lufthansa.

«Θα επιβάλλεται να παραγγείλουμε νέα αεροπλάνα, είτε πρόκειται για Boeing είτε για Airbus», ανέφερε ο O’Leary στους Times, προσθέτοντας ότι η Ryanair προτιμά να έχει ιδιόκτητο στόλ, παρά να μισθώνει αεροσκάφη, όπως έκανε η Alitalia.

Ακόμη, υποσχέθηκε να διατηρήσει θέσεις εργασίας για τους πιλότους και τα πληρώματα της Alitalia, αλλά θα επιβάλλεται να αποδεχθούν τους νέους όρους απασχόλησης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμβάσεις της Ryanair.

Υπενθυμίζεται ότι η Ryanair απασχολεί προσωπικό σε ολόκληρη την Ευρώπη βάσει συμβολαίων της Ιρλανδίας, τα οποία η αεροπορική εταιρεία επιμένει ότι διέπονται αποκλειστικά από τα ιρλανδικά δικαστήρια. Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αποφάσισε ότι το βελγικό προσωπικό και οι λοιποί υπάλληλοι που εδρεύουν πλην Ιρλανδίας «έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν μπροστά των δικαστηρίων του τόπου όπου ασκούν το ουσιώδες περιοχή των καθηκόντων τους».

Ο O’Leary αναγνώρισε ότι ενώ η απόφαση θα δώσει στα τοπικά δικαστήρια περισσότερη θέαση των όρων και προϋποθέσεων εργασίας, δεν άλλαξε τη νομική βάση, στο ιρλανδικό δίκαιο, των συμβάσεών τους.

«Οι συμβάσεις μας συμμορφώνονται πλήρως με το εργατικό δίκαιο της ΕΕ. Δεν περιμένουμε μεταβολή στις συμβάσεις προσωπικού, στα συμβόλαια ή στο κόστος εργασίας. Αυτό δεν θα αλλάξει τη βάση κόστους της Ryanair ούτε κατά ένα λεπτό του ευρώ «,  όπως δήλωσε.

ryanair-ceo---boss---crazy---o-leary

10 Συνολικό Σκορ
Ryanair 50.000 Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια | 100 μέρες έως τα Χριστούγεννα από 9.90€

Κλείστε το ταξίδι σας, για την περίοδο από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18-09-2017 από και προς Ελλάδα και Εξωτερικό με πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 9.90€

Ποιότητα
8.5
Προορισμοί
9.5
Τιμή
10
PROS
  • Τιμές
CONS
  • Τα γνωστά ;D
User Rating: 5 (6 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled