Αγίου Πνεύματος 2018 | Ανοιχτά Καταστήματα και Super Market Δευτέρα 28-05-2018 | ΑΡΓΙΑ Σε ποιές πόλεις;

Σκορ+56
Αργία Αγ. Πνεύματος 2018
Σκορ+56
Αργία Αγ. Πνεύματος 2018


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

Αγίου Πνεύματος 2018 Ανοιχτά Μαγαζιά και σούπερ μάρκετ – Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα 28-05-2018 (Αγ. Πνευματος 2018) – Ανοιχτά ΑΒ Βασιλόπουλος, ΙΚΕΑ, LIDL, Public , Σκλαβενίτης, Leroy Merlin, Μασούτης, My Market, δείτε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά του Αγ. Πνέυματος 2018 ανά Νομό από τις γνωστές αλυσίδες.

αγιου-πνευματοσ-2018-ανοιχτα-μαγαζια-καταστηματα-σουπερ-μαρκετ-ωραρια-αργια-ποια-θα-είναι-ανοιχτα-

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος αργία για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά όχι για όλους στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποια καταστήματα, μαγαζιά και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά ανήμερα του Αγίου Πνευματος 2018 την Δευτέρα 28/05/2018 ανά Νομό σε όλη την Ελλάδα:

Δείτε εδώ ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος 2019:

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Ανοιχτά Μαγαζιά

Αργία Αγίου Πνέυματος – Ωράρια Λειτουργίας Καταστημάτων και Σούπερ Μάρκετ

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 28/05/2018, ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2018, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα μαγαζιά και τα καταστήματα ανοιχτά εκτός από τους Νομούς που έχουν βγάλει απόφαση να παραμέινουν τα καταστήματα κλειστά όπως θα δείτε παρακάτω. Οι εργαζόμενοι θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους. Στο Δημόσιο τομέα, από την άλλη, όπως κάθε χρονιά η μέρα του Αγιου Πνευματος είναι επίσημη ημέρα αργίας.

Αν ένας εργαζόμενος  δεν προσέλθει στην εργασία του αδικαιολόγητα δεν δικαιούται το μίσθιο της μέρας αυτής και αυτό θα αφαιρειται από τον μισθό του. Στην περίπτωση που ο ημερομίσθιος που δεν εργαστεί, δεν δικαιούται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Ο αμειβόμενος με μηνιαίο μισθό που δεν θα εργαστεί θα λάβει το μισθό του χωρίς προσαύξηση, ενώ αν εργαστεί δικαιούται επιπλέον 1/25 του μισθού του.

Στις περιπτώσεις που υπάρχει σχετικός όρος για καταβολή του σε Σ.Σ.Ε. ή Δ.Α., καθορίζει δηλαδή την ημέρα αυτή ως υποχρεωτική αργία, οφείλεται προσαύξηση κατά 75%.

Αγίου Πνεύματος 2018: Πολλοί μπορεί να ετοιμάζονται για το εορταστικό τριήμερο αλλά η Δευτέρα 28 Μαΐου δεν είναι αργία για όλους.

Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσημη ημέρα αργίας, έχει ορισθεί και για τον Δημόσιο τομέα.

Όσον αφορά τα καταστήματα, η πλειοψηφία των εμπορικών συλλόγων των πόλεων της χώρας, ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.

Γ.Σ.Ε.Ε: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Δευτέρα 28/05 του Αγίου Πνεύματος 2018

Η ημέρα για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 2018, δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες όπως ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Ωστόσο, όπως πληροφορεί η ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.

Στην περίπτωση που η ημέρα του Αγίου Πνεύματος έχει χαρακτηρισθεί πρόσθετη εορτή – αργία για μία επιχείρηση και αυτή λειτουργήσει φέτος κατ’ εξαίρεση, τότε για πλήρη απασχόλησή τους οι υπάλληλοι δικαιούνται προσαύξηση μισθού κατά 1/25 και οι αμειβόμενοι με ημερομίσθιο ένα ακόμα ημερομίσθιό τους, επί του ωρομισθίου των οποίων θα υπολογισθεί και η προσαύξηση κατά 75% για την εργασία σε ημέρες αργίας.

Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).

Σχετικός για την αργία αυτή όρος έχει τεθεί στις ΣΣΕ και ΔΑ που αφορούν :

 • στις Καπνοβιομηχανίες,  στις Κλινικές και στα ιατρικά εργαστήρια,  στα ναυτικά πρακτορεία,  στις επιχειρήσεις πετρελαίου και υγραερίων, στις Εφημερίδες, στα Λατομεία Πέτρας και Χώματος, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τις επιχειρήσεις τεχνικών έργων (μόνο για τις ειδικότητες Εργοδηγών Σχεδιαστών και Χειριστών Μηχανημάτων
 • στους ηλεκτροτεχνίτες, στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, στους φωτοστοιχειοθέτες, στους φορτ/τές, στα τυπογραφεία,
 • στα βιβλιοπωλεία, στους θυρωρούς, στους εργοδηγούς – σχεδιαστές κλπ.
 • Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Οίκων Ευγηρίας, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχιακών Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.

 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018 – ΔΕΥΤΕΡΑ 28-05-2018

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους. Στο Δημόσιο αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

Επίσης, αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους και όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά. Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα, πολλοί είναι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας που ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι δεν θα λειτουργήσουν την ημέρα αυτή.

Όσοι εργαζόμενοι δεν προσέλθουν στην εργασία τους (αδικαιολόγητα) δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο της ημέρας αυτής το οποίο και θα αφαιρεθεί από τις αποδοχές τους. Στην περίπτωση που οι ημερομίσθιοι που δεν εργαστούν, δεν δικαιούνται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Σε περίπτωση που μια επιχείρηση τα προηγούμενα έτη παρέμενε κλειστή ( κατ’ έθιμο) και φέτος κατ’ εξαίρεση αποφάσισε να λειτουργήσει, τότε όσοι από τους εργαζόμενους εργασθούν, δικαιούνται να λάβουν, εάν είναι ημερομίσθιοι το κανονικό ημερομίσθιο της ημέρα αυτής, ενώ αν είναι έμμισθοι, δικαιούνται εκτός από τον μηνιαίο μισθό τους και πρόσθετες αποδοχές ίσες με το 1/25 του μηνιαίου μισθού τους.

Οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό που δεν θα εργαστούν θα λάβουν τον μισθό τους χωρίς προσαύξηση. Προσαύξηση κατά 75% οφείλεται μόνο στις περιπτώσεις που υπάρχει σχετικός όρος για καταβολή του σε Σ.Σ.Ε. ή Δ.Α., καθορίζει δηλαδή την ημέρα αυτή ως υποχρεωτική αργία. Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος έχει αναγνωρισθεί ως αργία σύμφωνα με ειδικές διατάξεις συλλογικών συμβάσεων εργασίας ή άλλων αποφάσεων για κατηγορίες εργαζομένων, όπως:

Εμπορικοί Σύλλογοι στις πόλεις της χώρας βγάζουν ανακοινώσεις σχετικά με το αν τα καταστήματα θα λείναι ανοιχτά ή κλειστά αν και έχει  καθοριστεί με σχετική απόφαση υποχρεωτική αργία κάποια θα είναι ανοιχτά.

Πιo συγκεκριμένα ανά πόλη έχουμε τις εξής ανακοινώσεις:

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης αναφορικά με την γιορτή του Αγίου Πνεύματος 2018 που φέτος γιορτάζεται την Δευτέρα 28 Μαίου προτείνει στους καταστηματάρχες και στους μαγαζάτορες να παραμείνουν κλειστοί.

 • ΑΡΓΟΣ

Από την πλευρά του, ο εμπορικός σύλλογος του Άργους ανακοίνωσε ότι η μέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου 2018 είναι νομοθετημένη αργία μόνο για όσους εργάζονται στο Δημόσιο, τράπεζες κ.λ.π. Αυτό σημαίνει ότι όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται κανονικά.

 • ΒΕΡΟΙΑ

Κλειστά του Αγίου Πνεύματος θα παραμείνουν και τα καταστήματα στην Βέροια την Δευτέρα 28 Μαιου , εορτή του Αγίου Πνεύματος,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων/καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας.

 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ν.ΙΩΝΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος του Βόλου, προτείνει στα μέλη του να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Δευτέρα 28-05, καθώς, όπως αναφέρει, η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως “Εθιμική” αργία.

 • ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Αθήνα Αγ. Πνευματος: Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 28 Μαΐου 2018, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, ο Β’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οικονομικός επόπτης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα στην Αττική, ενώ κάποιοι εμπορικοί σύλλογοι στην περιφέρεια αποφάσισαν το κλείσιμο των καταστημάτων.

Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής την Δευτέρα 28-05-2018.
Υπενθυμίζεται ότι τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 

Υποχρεωτικά κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα του Αγίου πνεύματος στον νομό Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, ενόψει της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων θα είναι κλειστά, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υποχρεωτικά ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης, η οποία δεν έχει ανακληθεί.

Αυτό επιβεβαιώνεται με την υπ’αριθμ. πρωτ. 252/18-5-2018 απάντηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε ερώτημα έθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ενημερώσει όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τηρηθεί η Αργία του Αγίου Πνεύματος και να μην υπάρξουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού».

 • ΚΑΒΑΛΑ Αγίου Πνέυματος 2018

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ανακοινώνει: ” Τη Δευτέρα 28 Μαιου 2018, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε να ισχύει τα τελευταία χρόνια.”

 • ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αγίου Πνέυματος 2018

Επίσης κλειστά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος.

 • ΚΑΤΕΡΙΝΗ Αγίου Πνέυματος 2018

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο εμπορικός σύλλογος Κατερίνης για την Δευτέρα 28/05/2018 όπου κάνει επίσης γνωστό ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστά τα καταστήματα.

 • ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αγίου Πνέυματος 2018

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Κόρινθο την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

 • ΝΑΥΠΛΙΟ + ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα καταστήματα στον Πύργο Ηλείας.

 • ΠΑΤΡΑ Αγίου Πνέυματος 2018

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας:

Στην Πάτρα, τα εμπορικά καταστήματα και τα μαγαζιά δεν θα είναι ανοιχτά του Αγιου Πνεύματος με την μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή να καλύπτει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

 • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ Αγίου Πνέυματος 2018

Σε όλη την Πελοπόννησο τα τουριστικά καταστήματα είναι ανοιχτά την Δευτέρα 28-05-2018 Αγίου Πνέυματος.

 • ΣΕΡΡΕΣ Αγίου Πνέυματος 2018

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου των Σερρών την Δευτέρα 28 – 05 – 2018 κατά την εορτή του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα είναι κλειστά.

 • ΤΡΙΚΑΛΑ Αγίου Πνέυματος 2018 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 28 Μαιου 2018 του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

 • ΦΛΩΡΙΝΑ Αγίου Πνέυματος 2018

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους ότι τα καταστήματα και τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 28/05/2018.

 • ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας αναφέρει:

 “Ο εμπορικός Συλλογος Χαλκίδας κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα την Δευτέρα 28/5 θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά, επικαλούμενος την από 3/6/2009 απόφαση της υφυπουργού Απασχόλησης όπου κηρύχθηκε υποχρεωτική αργία η ημέρα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.”

ΝΗΣΙΑ – ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο κ.λ.π), στην πόλη της Ρόδου, στην πόλη της Κέρκυρας, στην Ζάκυνθο, στο Ληξούρι και στο Αργοστόλι στην Κεφολονιά, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και σε πολλά άλλα μικρότερα μέρη της χώρας.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ:

Συγκεκριμένα για τα Super Market και την λειτουργία τους ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έχουμε την εξής πληροφόρηση:

Super Market Ανοιχτά Αγίου Πνεύματος 28-05-2018:

– ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018:

αβ-βασιλοπουλοσ-αγιου-πνευματος-σουπερ-μαρκετ-ανοιχτα-28-05-2018-ανοιχτα-μαγαζια-

 • Αθήνα ΑΒ Βασιλόπουλοσ Ανοιχτά Αγίου Πνέυματος
 • Θεσσαλονίκη ΑΒ Βασιλόπουλος: Κάποια καταστήματα ΑΒ θα είναι ανοιχτά και κάποια κλειστά, καλό θα είναι να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν την επίσκεψη στα σούπερ μάρκετ ΑΒ.
 • Κρήτη: Ανοιχτά

– LIDL ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018:

agioy-pneymatos-2018-lidl-anoixta-super-market-argia-28-05-2018

 • LIDL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τα σούπερ μάρκετ LIDL θα είναι Κλειστά στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 2018.
 • LIDL ΝΑΟΥΣΑ και LIDL ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τα σούπερ μάρκετ LIDL στην Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια θα είναι Ανοιχτά
 • LIDL ΑΘΗΝΑ Αγίου Πνεύματος 2018 – ΛΙΔΛ Δευτέρα 28-05-2018: Τα σούπερ μάρκετ LIDL στην Αθήνα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

– ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 28-05-2018:

Sklavenitis-agioy-pneymatos-anoixta-super-markets-deytera-28-maioy-2018

 • Όλα τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 2018

– Μασούτης ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28/05/2018:

agioy-pneymatos-2018-super-market-anoixta-katastimata-magazia-masouths-ab-lidl-ikea-praktiker-jumbo-leroy-merlin-elomas-plaisio-

 • Τα super market Μασούτης θα είναι κλειστά στις 28-05-2018

– My Market ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28/05/2018:

 • My Market ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Στις υπόλοιπες πόλεις τα My Market θα είναι ανοιχτά

– ΕΛΟΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28/05/2018:

 • Τα σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ την ημέρα του Αγ. Πνευματοσ θα είναι ανοιχτά

 

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018 – Δευτέρα 28-05-2018 ΑΝΟΙΧΤΑ:

– ΙΚΕΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28/05/2018:

ikea-agioy-pneymatos-2018-anoixta-kleista-athina-thessaloniki-katasthmata-oraria-leitourgias-argia-

 • ΙΚΕΑ Αγίου Πνέυματος Ανοιχτά: Τα IKEA θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα 28 Μαιου 2018 ανήμερα του Αγ. Πνεύματος

– Ανοιχτά MEDIA MARKT ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

 

 • Τα MediaMarkt θα είναι ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος σε όλες τις πολείς εκτός της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε. Καλό θα ήταν να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

– Ανοιχτά PUBLIC ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

anoixta-magazia-agiou-pneumatos-2018-public-anoixta-orario-leitourgias-argia-28-05-2018-deytera-publicgr

 • Θεσσαλονίκη PUBLIC 28-05-2018: Τα καταστήματα PUBLIC θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Στις υπόλοιπες πόλεις τα Public του Αγίου Πνεύματος θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

– Ανοιχτά LEROY MERLIN ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

 • Αθήνα Leroy Merlin 28-05-2018: Τα πολυκαταστήματα Leroy Merlin την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ανοιχτά.
 • Θεσσαλονίκη Leroy Merlin Αγ. Πνεύματος: Τα πολυκαταστήματα Leroy Merlin την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ

– Ανοιχτά JUMBO ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

 • Jumbo Θεσσαλονίκη Αγ. Πνευματοσ: ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν τα Jumbo στην Θεσσαλονίκη
 • Τα πολυκαταστήματα Jumbo στην Αθήνα και στις υπόλοιπες πόλεις θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

– Ανοιχτά ΠΛΑΙΣΙΟ (PLAISIO) ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

 • Πλαισιο Θεσσαλονίκη Αγ. Πνεύματος: ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνει το ΠΛΑΙΣΙΟ στην Θεσσαλονίκη
 • Πλαισιο Αθήνα Αγ. Πνεύματος: ΑΝΟΙΧΤΑ θα είναι το Plaisio στην Αθήνα

– Ανοιχτά ATTICA ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Δευτέρα 28-05-2018:

attica-anoixta-agiou-pneymatos-2018-deytera-28-maiou-attica-beauty-athina-thessaloniki-anoixta-katastimata

 • Attica 28-05-2018 Θεσσαλονίκη: Τα Attica στην Θεσσαλονίκη θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ του Αγ. Πνεύματος
 • Attica ΑΘΗΝΑ Αγίου Πνεύματος 2018: Τα Attica στην ΑΘΗΝΑ θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ του Αγ. Πνεύματος 2018

Καλό είναι πάντως πριν επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα, σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκεστε να κάνετε ένα τηλέφωνο για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρίες μιας και το τοπίο είναι σίγουρο θολό!

hotdealsgr-deite-oles-tis-diathesimes-prosfores-k-ekptoseis

 

9.7 Συνολικό Σκορ
Αγίου Πνεύματος 2018 | Ποιά καταστήματα, μαγαζιά και Super Market θα είναι ανοιχτά και που | Για ποιους είναι ΑΡΓΙΑ

Αγίου Πνέυματος 2018 - Δευτέρα 28 Μαιου 2018 Θα είναι είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα μαγαζιά και τα καταστήματα ανοιχτό το Mediamarkt του Αγ. Πνεύματος; Tα Lidl θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα; Σε ποιες πόλεις θα παραμείνουν κλειστά τα Jumbo, το Πλαίσιο, το MediaMartk, τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Μασούτης;

Αγίου Πνεύματος 2018
10
PROS
 • Ψώνια για όσους έχουν 3ήμερο στην διάθεση τους.
CONS
 • Άδικο για τους υπαλλήλους του Ιδιωτ. τομέα σε σχέση με αυτούς του Δημοσίου.
User Rating: 4.85 (13 ψήφοι)

Tags:

Login/Register access is temporary disabled