Ανοιχτά Σούπερ Μάρκετ Κυριακή 22/03 | Κορονοϊός Ωράρια | ΚΑΔ: Ποια Καταστήματα Κλείνουν

Σκορ+29
Σκορ+29


moustakas-prosfores-2024-mini-banner

nike-prosfores-2024-mini-banner

Κοροναϊός: Ανοιχτά σούπερ μάρκετ Κυριακή 22-03-2020, φαρμακεία, μίνι μάρκετ. Ανοιχτά Κυριακή. Ωράρια Λειτουργίας super market λόγω Κορονοϊού. Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά λόγω κοροναιού; Όλοι οι ΚΑΔ που θα πρέπει να κλεισουν. Ανοιχτά super market Κυριακές. Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, τραπεζών, ταχυδρομείων. 

Δείτε πότε θα είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή 22/03/2020, μίνι μάρκετ και φαρμακεία. Ωράρια Κορονοιού. 

koronoios-super-market-anoixta-kyriakh-oraria-leitourgias-katasthmata-poia-tha-kleisoyn-oloi-oi-kad-kleista-farmakeia-supermarket-anoixta-kyriakes

 Κορωνοιός Ανοιχτά Καταστήματα Σούπερ Μάρκετ – Ποια καταστήματα και Σούπερ Μάρκετ θα είναι ανοιχτά – Ωράρια λειτουργίας Κυριακή.

Update - 21-03-2020Το άρθρο ανανεώθηκε

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα. Ανοιχτά Κυριακή – Ωράρια Κυριακές.

Για τα ωράρια που θα λειτουργούν τα καταστήματα λόγω Κοροναιού αποφασίστηκαν τα εξής:

Το νέο διευρυμένο ωράριο των σούπερ μάρκετ για τη διευκόλυνση των πολιτών και τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωναϊού ανακοίνωσε ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ανακοίνωση Άδωνι Γεωργιάδη για τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020:

” Αύριο Κυριακή 22/03/2020 τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Το πρωί της Δευτέρας θα αξιολογήσουμε τα στοιχεία της κίνησης και αναλόγως θα αποφασίσουμε αν θα ανοίξουν και τις επόμενες Κυριακές

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ:

Η αρχική σκέψη ήταν τα σούπερ μάρκετ να ανοίγουν στις 07:00 το πρωί και να κλείνουν στις 22:00 το βράδυ ενώ θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές. Το ωράριο την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 για τα σούπερ μάρκετ θα είναι όμως 09:00 με 17:00 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς από την Τετάρτη 18/03/2020 αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου που κάνουν απευθείας συναλλαγές με το κοινό με εξαίρεση τα καταστήματα τροφοδοσίας, τις τράπεζες , τα φαρμακεία και άλλες επιχειρήσεις όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες – courier.

Τα σούπερ Μάρκετ θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές.

*Να θυμίσουμε πως για την αποφυγή του συνωστισμού στα super market θα πρέπει να υπάρχει εντός των σούπερ μάρκετ ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα. Ελέγχοι θα γίνονται στην είσοδο των σουπερμαρκετ. Επίσης η υπηρεσία delivery θα μπορεί να γίνεται και τις Κυριακές. ανοιχτα κυριακη 22/03.

Ποια καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά:

 • Φαρμακεία.
 • Σούπερ μάρκετ .
 • Περίπτερα.
 • Μίνι μάρκετ.
 • Πρατήρια καυσίμων – Βενζινάδικα.
 • Τράπεζες.
 • Καταστήματα τροφοδοσίας (Φούρνοι, Μανάβικα, Κρεοπωλεία κα.).
 • Εστιατόρια με delivery.
 • Κούριερ – ταχυδρομικές υπηρεσίες.
 • Συνεργεία αυτοκινήτων – Συνεργεία Μότο.
 • Pet shops.
 • Καταστήματα κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Wind, Cosmote κλπ.).
 • Καταστήματα με οπτικά είδη.

Αναλυτικός κατάλογος αναμένεται να δοθεί αύριο στη δημοσιότητα.

Κορονωιός Θεσσαλονίκη Ανοιχτά Καταστήματα;

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), προτείνει τα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη να παραμείνουν κλειστά έως τις 31/03/2020.

Κλειστά καταστήματα έως τις 31 Μαρτίου 2020 πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

“Εάν εξαπλωθεί ο ιός, τότε η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και το ελληνικό σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που θα ακολουθήσουν σε αυτή την περίπτωση” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ.

Το κλείσιμο των εμπορικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης μέχρι και τις 31/03/2020 προτείνει με νεότερη ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή πριν την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης είχε προτείνει πιλοτικό κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι την τετάρτη 18 Μαρτίου.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ αναφέρει:

“Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει την παράταση του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας, έως το τέλος Μαρτίου 2020.”

“Εάν εξαπλωθεί ο ιός, τότε η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και το ελληνικό σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που θα ακολουθήσουν σε αυτή την περίπτωση.Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, όπως μας προτρέπει η Κυβέρνηση, για να διευκολύνουμε το έργο όλων αυτών που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια για την μη εξάπλωση του συγκεκριμένου ιού.””Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» αφορά όλους μας, για να βοηθήσουμε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για τη διάσωσή μας.”

“Με αίσθημα ευθύνης ζητούμε από τις εμπορικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην παραπάνω πρόταση και να παραμείνουν κλειστές έως τις 31 Μαρτίου 2020. Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα υπάρξει στο μέλλον σχετική ενημέρωση” υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ.

 

Κορονωιός Αθήνα Ανοιχτά Σούπερ μάρκετ – Εμπορικά Καταστήματα;

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας (ΕΣΑ) πρότεινε να κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα.

Αθηνα Κορονοιός Ανοιχτά Κυριακή.

Το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων στο σύνολο της αγοράς και με τους ίδιους όρους που ισχύουν για το κλείσιμο των μεγάλων εμπορικών κέντρων, ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι δύο λόγοι για τους οποίους κατέθεσε το αίτημα να κλείσουν τα καταστήματα, απευθείας στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών είναι:

 • Η διαφύλαξη της υγείας των καταναλωτών, που επισκέπτονται τα ανοικτά καταστήματα, των εργαζομένων, που όχι μόνο πρέπει να έρχονται σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους αλλά και να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με ό,τι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται, και φυσικά των καταστηματαρχών.
 • Για να προστατευθεί η επιχειρηματική κοινότητα σε μια αγορά που υπολειτουργεί και ως αποτέλεσμα σωρεύονται ζημίες που θα οδηγήσουν σε οριστικό λουκέτο πολλές επιχειρήσεις και σε άμεση απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας και μη αναστρέψιμης καταστροφής του παραγωγικού ιστού της χώρας.

 

ΚΑΔ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Η αναλυτική λίστα με τις επιχειρήσεις και τους ΚΑΔ που θα πρέπει να κλείσουν λόγω του κοροναϊού.

Όλοι οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που θα πρέπει να παραμείνουν κλειστές λόγω του κορονοϊου.

Σας ενημερώνουμε ότι με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της κυβέρνησης, αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω ιδιωτικών επιχειρήσεων από 18/03/2020 με βάση τις ακόλουθες δραστηριότητες (αναφέρεται ο αντίστοιχος Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας ΚΑΔ) έως 31/03/2020:

 • 47.19 Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από είδη ψιλικών 47.19.10.01 και περιπτέρων 47.19.10.02 και υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.41 Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.42 Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.43 Λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.51 Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.52 Λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.53 Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.54 Λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.59 Λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.61 Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.62 Λιανικό εμπόριο εφημερίδων και γραφικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από λιανικό εμπόριο εφημερίδων 47.62.62 και υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.63 Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.64 Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.65 Λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.71 Λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.72 Λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.75 Λιανικό εμπόριο καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από Λιανικό εμπόριο χαρτιού υγείας, χαρτομάντιλων, μαντιλιών και πετσετών καθαρισμού προσώπου, τραπεζομάντιλων και πετσετών φαγητού, από χαρτί 47.75.76.19 και υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.77 Λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.78 Άλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από Λιανικό εμπόριο υλικών καθαρισμού 47.78.84, Λιανικό εμπόριο καύσιμου πετρελαίου οικιακής χρήσης, υγραέριου, άνθρακα και ξυλείας 47.78.85, Λιανικό εμπόριο ακατέργαστων αγροτικών προϊόντων π.δ.κ.α. 47.78.87, Λιανικό εμπόριο μηχανημάτων και εξοπλισμού π.δ.κ.α. 47.78.88, και υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.79 Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα
 • 47.81 Λιανικό εμπόριο τροφίμων, ποτών και καπνού, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, εξαιρουμενων των λαϊκών αγορών (κλείνουν οι δημοτικές αγορές)
 • 47.82 Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές
 • 47.89 Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας
 • 55.20 Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής εκτός εποχικής λειτουργίας
 • 55.30 Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα
 • 56.10 Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης, με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery, room service κτλ.) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away) στις οποίες δεν επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων και το σερβίρισμα σε αυτά
 • 56.21 Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις (catering)
 • 56.30 Δραστηριότητες παροχής ποτών (χορευτικά κέντρα, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ, καφενεία, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης κτλ.), με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery, room service κτλ.) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away) στις οποίες δεν επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων και το σερβίρισμα σε αυτά
 • 59.14 Δραστηριότητες προβολής κινηματογραφικών ταινιών
 • 77.21 Ενοικίαση και εκμίσθωση ειδών αναψυχής και αθλητικών ειδών, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 77.22 Ενοικίαση βιντεοκασετών και δίσκων, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 77.29 Ενοικίαση και εκμίσθωση άλλων ειδών προσωπικής ή οικιακής χρήσης, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 82.30 Οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων
 • 85.10 Προσχολική εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.20 Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.31 Γενική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.32 Τεχνική και επαγγελματική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.41 Μεταδευτεροβάθμια μη τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.42 Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.51 Αθλητική και ψυχαγωγική εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.52 Πολιτιστική εκπαίδευση, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.53 Δραστηριότητες σχολών ερασιτεχνών οδηγών, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.59 Άλλη εκπαίδευση π.δ.κ.α., εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 85.60 Εκπαιδευτικές υποστηρικτικές δραστηριότητες, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 88.91 Δραστηριότητες βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, εξαιρείται η εξ’άποστάσεως εκπαίδευση
 • 90.04 Εκμετάλλευση αιθουσών θεαμάτων και συναφείς δραστηριότητες
 • 91.01 Δραστηριότητες βιβλιοθηκών και αρχειοφυλακείων
 • 91.02 Δραστηριότητες μουσείων
 • 91.03 Λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών
 • 91.04 Δραστηριότητες βοτανικών και ζωολογικών κήπων και φυσικών βιοτόπων
 • 92.00 Τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα (συμπεριλαμβανομένων καζίνο, χαρτοπαιχτικών λεσχών κτλ.), εξαιρουμένων των υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας (on line) σύνδεση (ΚΑΔ: 92.00.14) και υπηρεσιών στοιχημάτων σε απευθείας (on line) σύνδεση (ΚΑΔ: 92.00.21)
 • 93.11 Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων
 • 93.12 Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων πλην αθλητών και ομάδων που είναι σε προετοιμασία ολυμπιακών αγώνων 2020
 • 93.13 Εγκαταστάσεις γυμναστικής
 • 93.19 Άλλες αθλητικές δραστηριότητες πλην αθλητών και ομάδων που είναι σε προετοιμασία ολυμπιακών αγώνων 2020
 • 93.21 Δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων
 • 93.29 Άλλες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας
 • 96.02 Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής
 • 96.04 Δραστηριότητες σχετικές με τη φυσική ευεξία
 • 88.10.15 Υπηρεσίες κέντρων ημερήσιας φροντίδας ενηλίκων με αναπηρίες
 • 47.76.77.01 Λιανικό εμπόριο ανθέων, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.76.77.03 Λιανικό εμπόριο αποξηραμένων φυτών, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.76.77.10 Λιανικό εμπόριο κομμένων ανθέων και μπουμπουκιών τους, συνθέσεων ανθέων, καθώς και ανθοδεσμών, στεφανιών και παρόμοιων ειδών, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.76.77.11 Λιανικό εμπόριο μερών φυτών, χορταριών, βρύων και λειχήνων, κατάλληλων για διακοσμητική χρήση, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 47.76.77.12 Λιανικό εμπόριο -μετά από εισαγωγή- ανθέων, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)
 • 56.29.20.02 Υπηρεσίες που παρέχονται από καντίνες αθλητικών εγκαταστάσεων
 • 56.29.20.04 Υπηρεσίες που παρέχονται από σχολικές καντίνες (κυλικεία)
 • 56.29.20.05 Υπηρεσίες που παρέχονται από φοιτητικά εστιατόρια, με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away)
 • 82.19.11.01 Υπηρεσίες παραγωγής φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων
 • 82.19.11.02 Υπηρεσίες πολυγραφήσεων και φωτοαντιγράφων
 • 94.99.16.01 Υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων
 • 94.99.16.02 Υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών
 • 96.09.19.06 Υπηρεσίες γραφείων γνωριμίας ή συνοικεσίων
 • 96.09.19.08 Υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων
 • 96.09.19.09 Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ)
 • 96.09.19.12 Υπηρεσίες ιερόδουλου
 • 96.09.19.16 Υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κλπ (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις)
 • 96.09.19.17 Υπηρεσίες τρυπήματος δέρματος του σώματος (piercing)

Η δραστηριότητα όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in-a-shop), βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (outlet), εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά.Αναμένουμε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τις οικογένειές μας και τους εργαζομένους μας θα δώσουμε και αυτή την μάχη από την οποία θα βγούμε νικητές.

Δείτε τα Φυλλάδια Super Market 

 

 tsekarate-ta-hot-deals-simera-1200x300-banner-

 

Δείτε όλες τις Προσφορές  που σας προτείνει το Hotdeals.gr!9.7 Συνολικό Σκορ
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: Ανοιχτά Super Market - Ωράρια Λειτουργίας

Ενημερωθείτε για το ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά για τον Κορωνοϊό. Ανοιχτα Super Market Κυριακή. ΚΑΔ που θα πρέπει να κλεισουν αναγκαστικά. Ωράρια λειτουργίας σούπερ μάρκετ Κυριακή. ΚΑΔ κλειστά.

Ανοιχτά Σούπερ Μάρκετ
10
Ευελιξία Αγορών
10
User Rating: 4.83 (6 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled