Έληξε

NBA LIVE 18: The One Edition PS4 | Playstation Store NBA LIVE 18 | 9.99€

Σκορ+32
9,99€ 34€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL
Σκορ+32
9,99€ 34€ ΔΕΣ ΤΟ DEAL


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

NBA LIVE 18: The One Edition PS4 στο Playstation Store με μόλις 9.99€! Η προσφορά στο NBA LIVE 18 The One Edition ισχύει έως 22-02-2018. Στην Ελλάδα το βρίσκουμε από 35€.

nba live 18 The One Edition - Playstation Store - Offer Price 9-99 euro 09-02-2018

Tο NBA Live 18 έχει έναν μεγάλο στόχο: να σου δώσει τον πλήρη έλεγχο. Τον πλήρη έλεγχο του παίκτη σου, που κινείται φυσικότερα από ποτέ και οι μεταβάσεις από φάση σε φάση γίνονται απρόσκοπτα χάρις στα αμέτρητα animations — τα περισσότερα που είχε ποτέ η σειρά. Ντρίπλες, χαρακτηριστικές κινήσεις αστέρων, ρεαλιστική άμυνα, έξυπνες αντιδράσεις παικτών και απόλυτη πιστότητα στην ουσία του αθλήματος, κάνουν το NBA Live 18 μια πραγματική αναβάθμιση για την σειρά.

Be the One! Δημιούργησε τον παίκτη σου και γράψε την δική σου ιστορία, ξεκινώντας από το μηδέν και τους δρόμους, για να σκαρφαλώσεις στα «σαλόνια» του NBA και να παίξεις δίπλα ή ενάντια σε θρύλους. Προσάρμοσε τις δεξιότητες του παίκτη σου στον τρόπο παιχνιδιού που εσύ θέλεις, μάθε signature moves που μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις, και κάνε επιλογές που θα κρίνουν το μέλλον σου στο παρκέ, ακόμη κι έξω από το γήπεδο. Και για ακόμη περισσότερες επιλογές, πέραν των παραδοσιακών modes όπως season ή versus, το Ultimate Team κάνει ντεμπούτο στο NBA Live 18, δίνοντάς σου παλιούς και νέους παίκτες για να χτίσεις την ομάδα των ονείρων σου και να ανταγωνιστείς άλλους παίκτες online!

nba live 18 The One Edition - Playstation Store - Offer Price 9-99 euro 09-02-2018-b

NBA LIVE 18: The One Edition

Παίξτε και εξελίξτε τον παίκτη σας με άψογο τρόπο μέσα από μια αληθινή αναπαράσταση του μπάσκετ, συγκεντρώνοντας τη λάμψη και το θέαμα του NBA στο The League και τη γρηγοράδα και το στυλ που εκπροσωπείται μέσα από τα εικονικά γήπεδα στο The Streets. THE LEAGUE: Ανεβείτε στις κατατάξεις του The League, μια αυθεντική εμπειρία NBA όπου κυριαρχείτε στο παρκέ στο δρόμο σας να κατακτήσετε τα πρωταθλήματα. THE STREETS: Τολμήστε μετά το The League να παίξετε στο The Streets, όπου οι κανόνες και ο τρόπος που θα κερδίσετε τον σεβασμό διαφέρουν. NBA LIVE 18: The One Edition –  Παίξτε σε solo mode, co-op ή multi-player εμπειρία, σε μερικά από τα πιο θρυλικά γήπεδα του κόσμου. LIVE EVENTS: Παίξτε και κερδίστε rewards σε LIVE events σε πραγματικό χρόνο, και έτσι σας προσφέρονται νέοι τρόποι να παίξετε εν μέσω προκλήσεων και boss battles καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέσα από solo modes, co-op και multiplayer match-ups.

10 Συνολικό Σκορ
NBA LIVE 18: The One Edition PS4

NBA LIVE 18: The One Edition PS4 μόνο 9.99€!

Γραφικά
9.5
Διασκέδαση
10
Τιμή
10
PROS
  • Τιμή
User Rating: 5 (4 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled