Πλαίσιο Φυλλάδιο Μάιος | Plaisio Προσφορές Deals

Σκορ+124
Σκορ+124


notos-ekptoseis-2022-notos-prosfores-royxa-papoutsia-mini-banner

politikos-ekptoseis-2023-prosfores-royxa-papoytsia-politikosgr

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Μάιος – Deals και Προσφορές Plaisio. Κατάλογος 2023.

Plaisio Φυλλάδιο με Προσφορές Μαίου 2023. 

Πλαίσιο Προσφορές Φυλλαδίου. Κατάλογοι Plaisio.gr με τρέχουσες προσφορές.

Plaisio ΦΥΛΛΑΔΙΟ. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ. Deals Plasio και ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Plaisio.gr 2023. Ξεφυλλίστε το νέο φυλλάδιο Plaisio με προσφορές σε κινητά, λάπτοπ, τάμπλετ, υπολογιστές, περιφερειακά, έπιπλα γραφείου, χαρτικά και ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι και το  γραφείο. Επίσης στα φυλλάδια πλαίσιο βρίσκουμε προσφορές σε ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες όπως και σε πλυντήρια και πλυντήρια πιάτων. Επιπλέον στις προσφορές Πλαίσιο μπορείτε να βρείτε πολλά gadgets, smartwatches και συσκευές smart όπως και ηχεία και ακουστικά αλλά και αξεσουάρ για το smartphone σας. To νέο φυλλάδιο ισχύει μέχρι 31/05/2023.

plaisio-φυλλαδιο-πλαισιο-προσφορες-καταλογος-εκπτωσεις-

ΠΛΑΣΙΟ Φυλλάδιο Μάιος 2023 – Προσφορές Plaisio Εκπτώσεις και Deals

 

Προσφορές Πλαίσιο: Φυλλάδιο με Τρέχουσες Προσφορές.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 

 

 

Ξεφυλλίστε το νέο φυλλάδιο Πλαίσιο με τις εκπτώσεις Μαΐου 2023 σε laptop, smartphones, smart TVs, aircondition, ψυγειοκαταψύκτες αλλά και έπιπλα όπως καρέκλες και γραφεία για το σπίτι και το γραφείο.

 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Προσφορές και Εκπτώσεις 2023

Δείτε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις από το eshop Kotsovolos.gr

-60%

Προσφορές ΠΛΑΙΣΙΟ

Φυλλάδιο Πλάισιο με προσφορές Μαίου 2023. Στο νέο φυλλάδιο βρίσκουμε όλες τις Plaisio προσφορές. Ξεφυλλίστε τον κατάλογο Plaisio Μάιος 2023 και επιλέξτε τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν.

plaisio-deals-pc-laptop-akoystika-hxeia

 

plaisio-deals-pc-laptop-akoystika-hxeia-2

plaisio-deals-smartphone-prosfores-kinhta-ekptoseis-1

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Προσφορές και Εκπτώσεις 2023

Δείτε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις από το eshop Kotsovolos.gr

-60%

plaisio-deals-smartphone-prosfores-kinhta-ekptoseis-fylladio-2

plaisio-deals-smartphone-prosfores-kinhta-ekptoseis-fylladio-3

 

plaisio-deals-thleoraseis-prosfores-smart-tv-ekptoseis-fylladio-4

Κατάλογος Plaisio Smart TVs  

Ξεφυλλίστε το νέο φυλλάδιο Πλαισιο εδώ κάθε εβδομάδα:

 

 

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο ΜΑΙΟΣ 2023 και βρείτε στo Plasio πάνω από 3000 προιόντα τεχνολογίας, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και χαρτικά είδη.

Δείτε το τελευταίο φυλλάδιο Plaisio. Το νέο φυλλάδιο ισχύει έως 30/05/2023.

Εκπτώσεις ΠΛΑΙΣΙΟ. Προσφορές φυλλαδίου και εκπτώσεις σε κινητά smart, smart home συσκευές, τηλεοράσεις, καρέκλες γραφείου και πολλά ακόμη προίοντα. Στα φυλλάδια Πλαίσιο περιλαμβάνονται συχνά και ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες και how-to οδηγούς.

ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ:

 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Μήπως ψάχνετε να αγοράσετε ένα προϊόν τεχνολογίας, ένα κινητό ή μια καινούργια τηλεόραση; Μήπως ψάχνετε για έπιπλα για το γραφείο σας ή μια καρέκλα γραφείου; Αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι από τα παραπάνω τότε σίγουρα πρέπει να ξεφυλλίσετε τις προσφορές Πλαίσιο από το φυλλάδιο. Εδώ στο hotdeals.gr μπορείτε να διαβάζετε το τρέχον φυλλάδιο Πλαίσιο με τις “Τρέχουσες Προσφορές” κάθε μήνα. Βρείτε τις συσκευές, τα έπιπλα ή όποιο προϊόν θέλετε και επισκεφθείτε ένα κατάστημα ή κάνετε τις αγορές σας από το website plaisio.gr και εξοικονομήστε χρήματα με τις εκπτώσεις Πλαίσιο και τις τρέχουσες προσφορές.

 

Πληροφορίες Εταιρείας Πλαισιο : 

Το Πλαίσιο είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε προϊόντα τεχνολογίας και σε ειδη γραφείου. Οι ρίζες του χρονολογούνται από το 1969 όταν άνοιξε ένα μικρό κατάστημα σχεδίων και χαρτικών στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, έκτασης μόλις 12 τετραγωνικών μέτρων. Με την πάροδο του χρόνου, το Πλαίσιο πέρασε με επιτυχία στον χώρο της Πληροφορικής το 1985 και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε έναν υπολογιστή με το δικό του εμπορικό σήμα Turbo-X. Όσο περνούσαν τα χρόνια, το Πλαίσιο συνέχισε να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας την online αγορά με το e-commerce site του, plaisio.gr, μπαίνοντας στο Χρηματιστήριο, αποκτώντας εγκαταστάσεις στη Μαγούλα και επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές του.

Τα καταστήματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σταθερών και φορητών υπολογιστών, αξεσουάρ υπολογιστών όπως τσάντες ή θήκες, σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά, ηχεία, μικρόφωνα, εκτυπωτές και συσκευές πολλαπλών λειτουργιών. Τα καταστήματα Πλαίσιο προσφέρουν επίσης τηλεοράσεις, τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, κονσόλες παιχνιδιών, παιχνίδια, διάφορα gadget, χαρτικά, έπιπλα και πρόσφατα λευκές συσκευές. Με χιλιάδες προϊόντα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές, το Πλαίσιο είναι ένα one-stop-shop για όλες τις τεχνολογικές σας ανάγκες και τις ανάγκες προμήθειας γραφείου.

Plaisio Καταστήματα: 

Αυτή τη στιγμή, το Πλαίσιο απασχολεί περίπου 1500 υπαλλήλους και λειτουργεί 24 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά Πάτρα και Λάρισα.

Πλαίσιο Ωράριο :

Τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων Plasio στην Ελλάδα, είναι:

  • Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 με 21:00.
  • Σάββατο 09:00 με 20:00.

Τηλέφωνο Πλαίσιο: 

2102895000

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο Πλαίσιο με τις προσφορές κάθε εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΦΥΛΛΑΔΙΟ PLAISIO 2023.

eshop-crazy-sundays-2023-ekptoseis-prosfores-tablet-laptop-smartphone-eshopgr
Login/Register access is temporary disabled