Έληξε

Shell Κουπόνια Σινεμά Odeon Ster με 20 Λίτρα Καύσιμα | Διπλό εισιτήριο με 5€ | Shellsmart.gr

Shell Κουπόνια Σινεμά Odeon Ster με 20 Λίτρα Καύσιμα | Διπλό εισιτήριο με 5€ | Shellsmart.gr
Σκορ+6
Σκορ+6

Προσφορά από την Shell, σε συνεργασία με Ster και Odeon, με τον ανεφοδιασμό 20 λίτρων καυσίμου V-Power, V-PowerRacing & V-PowerDiesel, μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε 2 εισιτήρια κουπόνια για τους κινηματογράφους Ster / Odeon μόνο με 5€. Δηλαδή μπορούμε να δούμε όλες τις καινούριες ταινίες στις δημοφιλείς κινηματογραφικές αίθουσες μόνο με 2,5€ ανά άτομο.

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε όλους τους κινηματογράφους ODEON/STER και σε όλες τις 2D προγραμματισμένες προβολές  (δεν ισχύουν για 3D προβολές).

Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με τη χρήση της κάρτας SmartClub.

png_Cinemas

 

Επιλέξτε τον κινηματογράφο ODEON/STER που θέλετε, διαλέξτε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε και ανταλλάξτε τα κουπόνια με εισιτήρια στο ταμείο, χωρίς επιπλέον χρηματικό τίμημα.

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να πραγματοποιήσετε και για τηλεφωνική ή ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, χρησιμοποιώντας τον κωδικό που είναι τυπωμένος στο κάθε κουπόνι που έχετε προμηθευτεί από τoπρατήριο Shell.  Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι να προσκομίσετε τα κουπόνια μαζί με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στον έλεγχο εισιτηρίων κατά την είσοδο σας στην αίθουσα του κινηματογράφου.

 

cinema_new

banner-check-new-offers-and-sales-hotdealsgr-

Όλες οι προσφορές του Hotdeals.gr

 9.9 Συνολικό Σκορ
Shell Κουπόνια Σινεμά Odeon / Ster με 20 Λίτρα Καύσιμο | Διπλό εισιτήριο με 5€

Προσφορά από την Shell με τον ανεφοδιασμό 20 λίτρων καυσίμου V-Power, V-PowerRacing & V-PowerDiesel, μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε 2 κουπόνια για τους κινηματογράφους Ster / Odeon μόνο με 5€

Τιμές
10
PROS
  • Πολύ φθηνά εισιτήρια σινεμά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για να τα αποκτήσουμε (μόνο 20 λίτρα καύσιμο)
CONS
  • Δεν ισχύει για 3D προβολές
User Rating: 4.96 (4 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled