Αντικαπνιστικός Νόμος 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | Πρόστιμα – ΦΕΚ

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Σκορ+9
Σκορ+9


nike-prosfores-2024-mini-banner

Αντικαπνιστικός Νόμος  Πληροφορίες – Πρόστιμα – Καταγγελίες (Τηλ) – Που απαγορεύεται και που επιτρέπεται το κάπνισμα; Τι ισχύει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο απαγορεύεται; 1142 το Τηλέφωνο για τους καπνιστές και τις καταγγελίες για κάπνισμα σε κλειστούς χώρους από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019. Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Αντικαπνιστικό Νόμο, τα πρόστιμα για τους μαγαζάτορες και τους καπνιστές και τους χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα στην Ελλάδα από τις 20 Νοεμβρίου 2019 και μετά.

1142-τηλεφωνο-καταγγελίες-τσιγαρο-antikapnistikos-nomos-plhrofories-diatakseis-noembrios-2019-

Για τις παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου το 1142 (τηλέφωνο καταγγελιών) θα δέχεται κλήσεις 24 ώρες το 24ωρο και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, καταγράφοντας καταγγελίες.

 • Επίσης στο 1142, θα προσφέρεται πληροφόρηση και υποστήριξη σε εκείνους τους καπνιστές οι οποίοι επιθυμούν να κόψουν το τσιγάρο.
 • Όλες οι καταγγελίες για τον αντικαπνιστικό νόμο που θα πραγματοποιούνται στην τηλεφωνική γραμμή “1142” θα είναι επώνυμες.
 • Οι κλήσεις θα καταγράφονται με τα στοιχεία των πολιτών να παραμένουν απόρρητα.

Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο – Κλήσεις στο 1142:

– Η κινητοποίηση των διωκτικών αρχών (Αστυνομία, Λιμενικό) για τον αντικαπνιστικό νόμο δεν θα είναι άμεση μετά από μία μεμονωμένη καταγγελία. Θα εξαρτάται από την ποσότητα και την ένταση των καταγγελιών για ένα συγκεκριμένο χώρο πχ για ένα μπαρ ή μια παιδική χαρά.  Το τηλεφωνικό κέντρο 1142 θα κινητοποιεί τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για έκτακτους ή τακτικούς ελέγχους.

–  Από τη μία θα τεκμηριώνεται η καταγγελία (φάρσα ή «εκδικητική» καταγγελία) και αφετέρου δεν θα γίνεται κατάχρηση στο έργο των αρχών της Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας ή του Λιμενικόυ) που έχει επιφορτιστεί με την εποπτεία της τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

– Οι τηλεφωνητές του τηλεφωνικού κέντρου θα είναι εκπαιδευμένοι ώστε να ενημερώνουν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καπνιστών και μη καπνιστών, να απαντούν σε σχετικές ερωτήσεις για το τι προβλέπει ο νόμος αλλά και για τις ποινές που ορίζει ανά τύπο παράβασης.

Ψυχολόγος 24ώρες το 24ωρο. Θα υπάρχει τουλάχιστον ένας ψυχολόγος στην τηλεφωνική γραμμή 1142 του αντικαπνιστικού νόμου, που θα παράσχει υποστήριξη και καθοδήγηση στους καπνιστές αυτούς που αναζητούν την βοήθεια και τη στήριξη για να κόψουν το τσιγάρο. Παράλληλα θα μπορεί να ενημερωθεί και για τα 81 ιατρεία διακοπής καπνίσματος, τα οποία λειτουργούν στη χώρα μας.

—–

Πότε εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος:

Τα τσουχτερά πρόστιμα του αντικαπνιστικού νόμου έρχονται την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

To ηλεκτρονικό τσιγάρο απαγορεύεται;

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, το κάπνισμα αλλά και το ηλεκτρονικό τσιγάρο απαγορεύονται σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους, χωρίς εξαιρέσεις.

 

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ| Ν. 4633/2019 | ΠΟΥ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ:

Που απαγορεύεται το κάπνισμα:

Το κάπνισμα απαγορεύεται συμφωνα με τον αντικαπνιστικό νόμο σε:

Απαγορεύεται πλήρως, το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού στους ακόλουθους χώρους:

 1. Σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, κλειστούς ή στεγασμένους, που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας, εξαιρουμένων των χώρων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή προϊόντων καπνού.
 2. Σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδίως τα καταστήματα παρασκευής και προσφοράς φαγητών, ποτών, γλυκισμάτων, κάθε είδους παρασκευασμάτων γάλακτος, μικτών καταστημάτων και κέντρων διασκέδασης κατά την έννοια των διατάξεων της υπ’ αριθμ. Υ1γ/Γ.Π./οικ.47829/2017 Υγειονομικής Διάταξης (Β΄2161) hotdeals.gr.
  *** εξαιρουμένων των εξωτερικών τους χώρων, σε περίπτωση που είναι περιμετρικά ανοικτοί σε δύο πλευρές τουλάχιστον.
  ** Ως «εσωτερικός χώρος», για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, νοείται και το αίθριο ή ο χώρος με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή, όπως και κάθε χώρος, με σκέπαστρο και ταυτόχρονα κλεισμένος με οποιονδήποτε τρόπο περιμετρικά.
 3. Στους παντός είδους κλειστούς χώρους αναμονής.
 4. Στα αεροδρόμια, εξαιρουμένων των χώρων που ειδικά θα προσδιοριστούν για τους καπνιστές.
 5. Στους σταθμούς μεταφορικών μέσων (ΚΤΕΛ, Σιδηροδρομικοί Σταθμοί) και σε λιμάνια – επιβατικών σταθμών λιμένων.
 6. Στα παντός είδους κυλικεία.
 7. Στα παντός είδους μέσα μαζικής μεταφοράς συμπεριλαμβανομένων των επιβατηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων, με μετρητή (ταξί) και αγοραίων.
 8. Στα πάσης φύσεως αυτοκίνητα, ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης, όταν επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών.
 • Νοσηλευτικά ιδρύματα όλων των ειδών και των βαθμίδων. (Νοσοκομεία, Κλινικές κλπ.)
 • Εκπαιδευτικά ιδρύματα: Δημοτικά σχολεία, ειδικά σχολεία, δευτεροβάθμια εκπαίδευση όλων των τύπων. Σε Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία. Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χώροι παροχής κάθε είδους τεχνικής εκπαίδευσης, χώροι παροχής παντός τύπου ιδιωτικής εκπαίδευσης.
 • Χώρους Αθλητικών Εγκαταστάσεων. (Γήπεδα Ποδοσφαίρου, Κλειστά Γήπεδα Μπάσκετ, Κολυμβητήρια κλπ.)
 • Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Bar, Εστιατόρια, Καφέ, Αναψυκτήρια, Ταβέρνες)
 • Clubs, Κέντρα Διασκέδασης.

Πρόστιμα Αντικαπνιστικού Νόμου:

Οι ποινές και τα πρόστιμα του αντικαπνιστικού νόμου που θα επιβάλλονται σε όσους παραβιάζουν το νόμο:

Σύμφωνα με την εγκύκλιο,

 • Η παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση του καπνίσματος από τους δημόσιους λειτουργούς, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, στους χώρους όπου είναι εγκατεστημένες οι υπηρεσίες τους, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν την πειθαρχική ευθύνη τους.

Πρόστιμα καπνιστών ή καταναλωτών(!):

 • Σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού κατά παράβαση του άρθρου 3, επιβάλλεται πρόστιμο (50€) πενήντα έως (500€) πεντακόσια ευρώ. Ανάλογα με το αν υπάρχει υποτροπή.

Πρόστιμο σε υπεύθυνους διαχείρισης:

 • Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας επιβάλλεται πρόστιμο από (500€) πεντακόσια έως (10.000€) δέκα χιλιάδες ευρώ, λαμβανομένης υπόψη τυχόν υποτροπής.

* Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με απόφαση της αρχής, η οποία τη χορήγησε, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, ενώ στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας, με απόφαση της αρχής, η οποία τη χορήγησε.

Πρόστιμο πώλησης τσιγάρων σε ανηλίκους:

 • Σε όσους πουλάνε τσιγάρα ή προϊόντα καπνού σε ανηλίκους ή ανέχονται παραβίαση της σχετικής διάταξης, επιβάλλεται πρόστιμο από (500€) πεντακόσια έως (10.000€) δέκα χιλιάδες ευρώ.

*  Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, ενώ στην πέμπτη ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία τη χορήγησε.

Πρόστιμα διαφήμισης τσιγάρων/καπνού

 • Σε όσους παραβιάζουν τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου σχετικά με τη διαφήμιση προϊόντων καπνού, επιβάλλεται πρόστιμο από πεντακόσια (500€) έως δέκα χιλιάδες (10.000€) ευρώ λαμβανομένης υπόψη τυχόν υποτροπής.

Πρόστιμα Αντικαπνιστικού στα Αυτοκίνητα

 • Για την παράβαση της απαγόρευσης καπνίσματος στα πάσης φύσεως αυτοκίνητα, ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης, όταν επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ποσού (1.500€) ευρώ στον επιβαίνοντα που καπνίζει ανεξάρτητα αν είναι οδηγός, ενώ διπλασιάζεται το πρόστιμο στο ποσό των (3.000€) ευρώ, αν αυτός που καπνίζει οδηγεί αυτοκίνητο δημοσίας χρήσης.

* Αφαίρεση άδειας οδήγησης Αντικαπνιστικός Νόμος: Παράλληλα, στους οδηγούς των οχημάτων αυτών επιβάλλεται η αφαίρεση της άδειας ικανότητος οδήγησης για διάστημα ενός μηνός για κάθε παράβαση, έστω και αν δεν διέπραξαν οι ίδιοι την παράβαση, αλλά πρόσωπο που επιβαίνει στο αυτοκίνητο.

ΦΕΚ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ):

Από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του Ν. 4633/2019 αντικαπνιστικού νόμου απαγορεύεται:

α) η πώληση προϊόντων καπνού σε ανηλίκους και από ανηλίκους.

β) η τοποθέτηση προϊόντων καπνού σε προθήκες επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και επιχειρήσεων αναψυχής.

γ) η κατασκευή, η προβολή, η εμπορία και η πώληση αντικειμένων που έχουν την εξωτερική μορφή προϊόντων καπνού και συναφών προϊόντων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4419/2016.

δ) η διαφήμιση και πώληση προϊόντων καπνού σε χώρους υπηρεσιών υγείας και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, καθώς και στα κυλικεία των ιδρυμάτων και των υπηρεσιών αυτών.

ε) η πώληση προϊόντων καπνού και το κάπνισμα σε χώρους παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και παιχνιδιών τεχνητής νοημοσύνης και

στ) η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών, ψυχαγωγίας και συγκέντρωσης ανηλίκων, σε κλειστούς χώρους ομαδικών αθλημάτων και κλειστούς χώρους αθλητικών εκδηλώσεων. Για κάθε παράβαση της παρούσας διάταξης επιβάλλεται πρόστιμο ύψους διακοσίων (200) ευρώ στους παρανόμως καπνίζοντες και πεντακοσίων (500) ευρώ στους υπεύθυνους διαχείρισης των παραπάνω χώρων. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους όπου υπάρχουν ανήλικοι.

ζ) η κάθε είδους διαφήμιση και προώθηση προϊόντων καπνού σε όλους τους εξωτερικούς, υπαίθριους και εσωτερικούς χώρους. Εξαιρούνται οι εσωτερικοί χώροι των σημείων πώλησης προϊόντων καπνού. Ως εξωτερικός χώρος νοείται και η πρόσοψη και λοιπές πλευρές του κουβουκλίου, οι τέντες και ο περιβάλλων χώρος του περιπτέρου. Οι υπαίθριοι χώροι λογίζονται κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 2946/2001 (Α΄ 224). Στους εσωτερικούς χώρους περιλαμβάνονται ενδεικτικά οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, οι στρατιωτικές μονάδες, τα Δικαστήρια, όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα ξενοδοχεία και πάσης φύσεως τουριστικά καταλύματα, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα.
Δεν συνιστά προώθηση προϊόντων η διενεργούμενη σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Κώδικα Δεοντολογίας για την Πρακτική της Έρευνας Αγοράς και της Κοινωνικής Έρευνας (International Code of Marketing and Social Research Practice), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κοινής Γνώμης και Έρευνας Αγοράς (ICC/ESOMAR) https://hotdeals.gr και του Κώδικα Δεοντολογίας του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) έρευνα αγοράς. Ως έρευνα αγοράς νοείται η συστηματική συλλογή και ανάλυση των απόψεων ή θέσεων ατόμων ή οργανισμών με τη χρήση μεθόδων των εφαρμοσμένων κοινωνικών επιστημών και στόχο την υποβοήθηση προσώπων ή φορέων στη λήψη αποφάσεων.

η) Απαγορεύεται η προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων προϊόντων καπνού στους κινηματογράφους.

 

ΦΕΚ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ:

Νόμος 4633/2019 ΦΕΚ 161/Α/16-10-2019.

Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού, άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας και λοιπές διατάξεις Νόμος 4633/2019 ΦΕΚ 161/Α/16-10-2019 :

Ο Νόμος 4633/2019 ρυθμίζει τα παρακάτω θέματα:

 •  Καταργείται το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας» και στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του υπεισέρχεται, ως καθολικός διάδοχός του, το νεοσύστατο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας» (ΕΟΔΥ).

 

 • Καταργείται η δυνατότητα δημιουργίας χώρων καπνιζόντων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το ένα δεύτερο (1/2) του συνολικού εμβαδού του καταστήματος, στα καζίνο και τα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική εμβαδού άνω των τριακοσίων (300) τ.μ. καθώς και στα καταστήματα όπου νομίμως διεξάγονται τυχερά παίγνια, με ταυτόχρονη κατάργηση και του προβλεπόμενου ετήσιου τέλους ύψους διακοσίων (200) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για τη δημιουργία των χώρων αυτών.

 

 • Επεκτείνεται η απαγόρευση κατανάλωσης προϊόντων καπνού, που ισχύει για τους κλειστούς χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών, ομαδικών αθλημάτων και αθλητικών εκδηλώσεων, και στους υπαίθριους χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών ψυχαγωγίας και συγκέντρωσης ανηλίκων. Για κάθε παράβαση της τροποποιούμενης ρύθμισης, προβλέπεται η επιβολή προστίμου ύψους διακοσίων (200) ευρώ στους παρανόμως καπνίζοντες, από πενήντα (50) ευρώ που ισχύει και πεντακοσίων (500) ευρώ στους υπευθύνους διαχείρισης των παραπάνω χώρων (ισχύει και σήμερα).

 

Άλλες διατάξεις του νόμου:

 • Παρέχεται η δυνατότητα στους Κατόχους Άδειας Κυκλοφορίας (Κ.Α.Κ.) φαρμακευτικών προϊόντων να προσφέρουν, τιμές χαμηλότερες των ορισθεισών στο δελτίο τιμών ανατιμολόγησης υπό τους προβλεπόμενους όρους και προϋποθέσεις
 • Ρυθμίζονται θέματα σχετικά με : α) τη σύνθεση και τη λειτουργία της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης, β) τη διαδικασία αξιολόγησης φαρμακευτικών προϊόντων για την ένταξή τους στον κατάλογο συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, κ.λπ.
 • Επανακαθορίζεται η σύνθεση της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων (καταργείται η συμμετοχή εκπροσώπου από το νομικό πρόσωπο ΙΦΕΤ ΑΕ με αύξηση από πέντε (5) σε έξι (6) των μελών που ορίζονται από τον Υπουργό Υγείας).
 • Εκκαθαρίζονται και εξοφλούνται, εξαιρετικά κατά παρέκκλιση των διατάξεων περί παραγραφής, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ προς τα φαρμακεία, λοιπούς συμβεβλημένους ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας, φαρμακευτικές εταιρείες, προμηθευτές υγειονομικού και λοιπού υλικού κ.λπ. καθώς και προς ασφαλισμένους, ως καθολικού διαδόχου των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης.
 • Αυστηροποιείται το πλαίσιο της ρύθμισης της παραγράφου 1 του άρθρου 78 του ν.4623/2019 ως προς τις προϋποθέσεις τακτοποίησης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των νοσοκομείων του ΕΣΥ που προέρχονται από την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών που έχουν πραγματοποιηθεί έως την 31η Ιουλίου του έτους 2019.
 • Καταργείται το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) που λειτουργεί ως αυτοτελής δημόσια υπηρεσία και συνιστάται Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας στο Υπουργείο Υγείας αποτελούμενη από τρία (3) τμήματα (ίδιος αριθμός με τα ισχύοντα για το Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) με ταυτόχρονη μεταφορά του προσωπικού του καταργούμενου Ε.Κ.ΕΠ.Υ. στη νέα οργανική μονάδα.
 • Καταργείται επίσης το Αυτοτελές Τμήμα Διαπολιτισμικής Φροντίδας που υφίσταται σήμερα στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας.
 • Συνιστάται εφεδρικό επιχειρησιακό κέντρο στη Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας
 • Συνιστάται στο Ε.Κ.Α.Β.:α. Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας β. Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρήσεων Υγείας και γ. Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Ε.Κ.Α.Β. (Ε.Σ.ΚΕ. – Ε.Κ.Α.Β.)
 • Ρυθμίζονται θέματα αποσπάσεων προσωπικού από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας στο ΕΚΑΒ
 • Ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τη σύμβαση αποδοτικότητας των Διοικητών και των Αναπληρωτών Διοικητών των νοσοκομείων
 • Εξασφαλίστηκαν πιστώσεις για την πληρωμή αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, καθώς και Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού
 • Καταργήθηκε η κλήρωση στην Επιλογή σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία
 • Ο Διοικητής του Αγίου Όρους δύναται να παρέχει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, χωρίς να λαμβάνει αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή.

Τα γενόσημα προϊόντα, που δεν υπόκεινται σε αξιολόγηση σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του παρόντος, δεν παραπέμπονται σε διαπραγμάτευση, μόνο αν η τιμή παραγωγού είναι ίση με ή χαμηλότερη από το 65% της τιμής παραγωγού του προϊόντος αναφοράς.d save it, click on the button below.

10 Συνολικό Σκορ
Αντικαπνιστικός Νόμος: Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Απαγόρευση τσιγάρου - ηλεκτρονίκου τσιγάρου σε κλειστούς χώρους. Πρόστιμα Αντικαπνιστικού Νόμου και Τηλέφωνο καταγγελιών.

Πληροφορίες
10
PROS
 • Έχει τα Pros του.
CONS
 • Έχει και τα Cons του.
User Rating: 5 (1 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled