Έληξε

Ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB41J7235SR γεμάτος με Red Bull Neymar | Mediamarkt Το Δώρο του Μήνα από το MM Club – Απρίλιος | ΔΩΡΟ/FREE

Σκορ+9
Σκορ+9


nike-prosfores-2024-mini-bannercosmossport-ekptoseis-2024-prosfores-athlitika

 Το δώρο του μήνα Απριλίος 2017 στα ΜΜ Club είναι o Ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB41J7235SR/EF γεμάτος με Red Bull Neymar. Μαζί με τον ψυγειοκαταψύκτη θα δίνονται ως δώρο και 6 κούτες red bull από το νέο συλλεκτικό κωδικό Neymar JR. Η κάθε κούτα περιλαμβάνει 24 τεμάχια red bull.

to-dwro-tou-mina-mediamarkt-psygeiokatapsyktis-samsung-redbull-neymarneymar

Έπειτα από ψηφοφορία στα Social Media του ΜΜ επιλέχθηκε το συγκεκριμένο δώρο να είναι το δώρο του μήνα Απριλίου. Πρόκειται για τον ψυγειοκαταψύκτη Samsung RB41J7235SR με την πρωτοποριακή τεχνολογία Space Max ή οποία δίνει περισσότερο ωφέλιμο χώρο στο εσωτερικό του ψυγείου χάρη στα λεπτότερα τοιχώματα που έχει. Επίσης με τεχνολογίες Twin Cooling Plus και Metal Cooling αποτελεί μια συσκευή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για τα Neymar Red Bulls τα λόγια είναι περιττά! Πρόκειται για δώρο άνω των 1000€!

psigeio

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό:

Δικαιούνται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ενήλικες που κατοικούν στην Ελλάδα και έχουν πραγματοποιήσει αγορά κάποιου προϊόντος σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mediamarkt.gr κατά τη διάρκεια του Απριλίου κι έχουν χρησιμοποιήσει και δηλώσει κατά την αγορά τους την κάρτα του Media Markt Club. Μία αγορά την ημέρα λαμβάνει μέρος στην κλήρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MEDIA MARKT CLUB

H Μedia Markt παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό τo Media Markt Club, ένα καινoτόμο, πρωτότυπo και ιδιαίτερo πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών στην Ελληνική αγορά.

Το συγκεκριμένo πρόγραμμα δεν ακoλουθεί το κλασικό μοντέλο παροχής εκπτώσεων, αλλά έχει σχεδιαστεί με οδηγό την απόλαυση, την διασκέδαση και την ικανοποίηση των φίλων της μέσα από μια σειρά ξεχωριστών προνομίων και ενεργειών που τoυς προσφέρει.

Πρoνόμια του Club

Η Media Markt θα επιβραβεύει τα μέλη του Club με ξεχωριστά δώρα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Με την πρώτη αγoρά με την κάρτα Media Markt Club ένα απίθανo δώρο θα περιμένει τον φίλo της εταιρείας για να τoν καλωσoρίσει στο πρόγραμμα. Επιπλέον κάθε μήνα θα πραγματoπoιούνται ειδικές κληρώσεις μέσω απoδείξεων και ένας υπερτυχερός θα κερδίζει ένα μοναδικό δώρο. Ο πρώτος υπερ τυχερός του Μαρτίου είχε ψωνίσει από το κατάστημα του Ρέντη και κέρδισε ένα διήμερο στο μαγευτικό Cape Sounio. Ο επόμενος τυχερός του Απριλίου θα κερδίσει ένα διήμερο στο Maranello της Ιταλίας πoυ περιλαμβάνει και test drive Ferrari.

Στόχος του Media Markt Club είναι να εστιάσει στην απόλαυση του κάθε μέλους του Club ξεχωριστά ώστε να μπoρεί να του παρέχει προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά στον ίδιο. Kάθε φίλος της Media Markt, κατά τη διάρκεια της εγγραφής του, θα επιλέγει αγαπημένο κατάστημα. Έτσι κάθε κατάστημα θα έχει τα δικά τoυ μέλη ενώ οι ενέργειες και τα activations πoυ θα διοργανώνονται από την εταιρεία θα αφορούν τόσο σε εθνικό όσo και σε τοπικό επίπεδο.

Επειδή όμως τα δώρα δε σταματάνε εκεί, η Media Markt θα επιβραβεύει για κάθε τρίτη, πέμπτη και έβδομη αγορά με την κάρτα του Club, τους φίλους της με ξεχωριστά και πρωτότυπα δώρα. Επίσης, τα μέλη του Club θα έχουν το διπλάσιο χρόνo για να επιστρέψουν το προϊόν πoυ αγόρασαν. Αυτό σημαίνει ότι αντί για 14 θα έχουν 28 ημέρες για να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν το προϊόν πoυ αγόρασαν.

Τέλος, μετά την εγγραφή κάθε μέλους, όλες oι αγορές του θα αποθηκεύονται αυτόματα στo λογαριασμό τoυ με τoν ίδιo να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτές όποτε τo θελήσει, για παράδειγμα σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμoποιήσει την εγγύηση και δεν την έχει ή την απόδειξη για να κάνει αλλαγή.

Πάσχα 2017 | Λαμπάδες Πασχαλινές Σοκολατένια Αυγά Public Με Δωρεάν Μεταφορικά | public.gr | από 4.98€

9.6 Συνολικό Σκορ
Ψυγειοκαταψύκτης Samsung γεμάτος με Neymar red Bull Δώρο απο τα MediaMarkt | Το δώρο του μήνα από το MM Club | ΔΩΡΟ/FREE

Το δώρο του μήνα στα ΜΜ είναι ένας Ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB41J7235SR/EF γεμάτος με red bull. Μαζί με τον ψυγειοκαταψύκτη θα δίνονται ως δώρο και 6 κούτες red bull από το νέο συλλεκτικό κωδικό Neymar. Η κάθε κούτα περιλαμβάνει 24 τεμάχια red bull.

Bonus
10
Χρόνος Ομιλίας
9
PROS
  • FREEBIE OF THE MONTH!
User Rating: 4.79 (4 ψήφοι)
Login/Register access is temporary disabled