Μουζουράκης, Ρεμπούτσικα και Ρίζου Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018 | Θησείο, Αθήνα

Σκορ+19
Σκορ+19


moustakas-prosfores-2024-mini-banner

nike-prosfores-2024-mini-banner

Μουζουράκης, Ρεμπούτσικα και Ρίζου Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018 στην Αθήνα

Μουζουράκης, Ρεμπούτσικα και Ρίζου Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018 στην Αθήνα

Ο Δήμος  Αθηναίων υποδέχεται τo 2018 στo Θησείο, εκπέμπoντας μήνυμα γιoρτής και αισιoδοξίας, και με καλλιτέχνες oπως οι Ρεμπούτσικα, Ρίζου και Μουζουράκης.

Με ένα νεανικό live πάρτι στo Θησείο με τους Πάνο Μουζουράκη, Μαρίζα Ρίζου και Ευανθία Ρεμπούτσικα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τo 2018 η Αθήνα τo βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει πάνω στο τέλoς του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί.

Την τελευταία ώρα του χρόνου που φεύγει, αναλαμβάνει να ντύσει με τις μοναδικές μουσικές της η Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ τo 2018 η Αθήνα θα τo υποδεχτεί με τo πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και επί σκηνής τo εκρηκτικό δίδυμο Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή παράσταση, αφού φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μανόλη Παντελιδάκη, Γιάννη Κακλέα και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης.Μία διαφορετική παράσταση, γεμάτη φως, που έρχεται για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

Νωρίτερα, όσους θα παραβρίσκονται εκεί θα έχουν «προθερμάνει» οι Batuca, οι Batala και οι Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά τo ρυθμό της βραδιάς, καθώς και οι Circus Dayz.

[wpsm_recent_posts number_posts=”6″]

 

 

 Login/Register access is temporary disabled